Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Road Attack-ról tudom, hogy az nem rossz gumi, és árban is megfelelő, akkor gondolom a sport sem lehet rossz, csak hamarabb el fog fogyni, mint a road. A kipufogót mennyiért tudtad venni, mert én is szeretném megajándékozni a mocit (meg magamat is) csak még nem tudom milyen legyen. Azt mondják ha beleteszed a sportlégszürőt, akkor nem fog annyira visszadurrogni. A motort nem állítattad be a kipufogóhoz?
Persze szívesen megmutatom, ha már végre jó idő lesz akár élőben is. De képeket mindenképp teszek fel róla, hátha más is kedvet kap Amúgy merre is lax pontosan?
Sziasztok.Van v.kinek tapasztalata Conti Sport Attack gumáról?Nekem egy 2005-ös narancs van,most szereltem fel egy Giannelli sportdobot,megérné beletenni egy sportlégszűrőt?Egyébként az én gépemben blokkot kellett cserélni újkorában,gyári hibás volt.Azt mondták a szervizben,h kb.1millió Hornet közül kifogtam,ugyanis még ilyenre nem volt példa!De azóta is remekül megy.
Szia!

Ha elkészülsz vele szívesen megnézném, itt vagyok a szomszéd kisvárosban.
Sziasztok eladó honda hornet-hez 2005-ös évjárathoz, műszerfal 30000ft,gyári tank több darab hibátlan 35000ft

06-20-3919664
Sziasztok. Mihu nekem egy Egrus dob van fönt elég szépen szól saválló-alumínium kombináció dob+végig az összekötőcső cső 40000- ha az összekötő nem saválló csak sima kipufogó cső feketére festve(az se néz ki szarul) akkor asszem 35000-nem tudom milyen kategóriára gondoltál árba ez szerintem nem rossz és zsír új nem szétégetett használt dob (álltalába azok futnak hasonló áron). A képeim között meg is tudod nézni hogy mutat ha érdekel írj megadom Egrus számát.
Hello Srácok,

Tudtok ajánlani v.mi jó boltot, ahol tudok venni gyári plexit a 2006-os Darázsra?

Előre is köszönöm.
Mihu
Hi! Érdekelne milyen lett a tiéd, ha tudsz légyszi tegyél fel képeket róla. Én vettem egy bontott rendszámtáblatartót és azt akarom átalakítani, így a gyári megmarad. Még egyenlőre nem volt időm csinálgatni, de majd teszek fel róla képeket ha nekiállok.

Nincs valakinek bukógombáról pontos rajz méretekkel? Neten nem találtam.
Srácok!

akit érdekel!
Most gyártatunk maszek hütővédő rácsot......
Horni 900-ra már be is van méretezve......de ugye csak méret kérdése és akármire lehet rajzolni.
Egy kollegém tudja lézerrel vágni......kb (még pontos árat nem tudok) olyan 4-6000ft/db

Aki tud AutoCad-el rajzolni az BÁRMIT megcsinálhat......nekem csak a CAD file kell.....

Nekem ilyen lesz

Az igényeket a BANDIT, a GS500 topicban, vagy a blue_devil kukac freemail.hu-ra tudjátok küldeni.
Minél többet gyártatunk egy azonos formából, annál olcsóbb, hiszen nem kell a gépet állandóan állítgatni
sziasztok!családi okok miatt sajnos el kell adnom a 600-as darazsamat. 2006.04.havi.22600km-t futott.szép állapotban van,nagyon vigyáztam rá!extrák:egyenes merevitett kormány és sport dob.+gyári dobot is adom hozzá.rendszeressen vittem szervizbe.van szerviz és Törzskönyv.ha valakit érdekelne akkor nyugodtan szóljon.
1340000ft.hitelben tudok segiteni.
06302240652
Szia
olvastam az üziket nekem is van egy 2000-es darázs nekem se tetszet a hátsó fertálya a gépnek gondoltam átalakítotm kis munkával egész türhető lett most sajna nem tudok képet felrakni rola de ha érdekel még dobok fel.
Szerintem aszelep emelő lánc (fordulat számláló kerék mögött)susogását hallod kb a jobb oldalon Ennek feszességét kéne ellenőrizni
Jaa! Igazadvan Segíttünk,ha tudunk!
Pityuli,
Lehetséges, hogy csak az alapjárat hangja, de ha szerinted nem az, mert eddig nem hallottad, akkor nézesd meg szakszervízben. Ha csak meghallgatják, és olyan jófejek, hogy meg is mondják mi lehet a baja, az nem kerül semmibe. Esetleg tölts fel egy rövid videót, amin jól hallható. Itt is vannak okos emberek
Sziasztok!
2000-es Hornet 600-amnak van egy enyhe surrogó hangja üresben alapjáraton, ami megszűnik ha behúzom a kuplungot, vagy húzok egy kis gázt. Arra lennék kiváncsi, hogy ez természetes, vagy ha nem akkor tudja valaki, mi lehet ez? Köszi a előre is a választ!
hali mindenkinek...
kapcsolási rajz kellene 2004.10 havi cb600f hornethez(melyik színű kábel mit csinálgat)

előre is köszi
Hali Srácok!
Én is egy új darázs tulajdonos vagyok..., érdeklődnék itt, h nem tudtok e valami jó helyet, ahol betudnék szerezni 2gyári tükröt 2003as Hornethez( nem milliókért:D )Hondában 30at mondtak...( már a szögletes tükör :P ).
hello,

találtam egy bukógomba szettet teljessen makulátlan csomagolásban, eredetileg a 900as hornethez vettem de nem került rá, így hát eladnám.
Várom az ajánlatokat .
nem supercorsa
Diablo corsa !
szia!
köszi,hogy írtál a supercorsa az tényleg 1tapadósabb gumi,bár hamarabb is kopik!
nekem 1löre nem kell,majd tavasszal veszek,amikor jövök fel pestre,most be van tolva a mocim
az étkezőbe ott melegszik tavaszig...
csőőő

nem is vettem észre hogy irtál
irtam ma sms is ugy hogy nekem pirrelli megy fel, előre corsa 3as hátra sima corsa,
ez nem volt rossz ami most van fent még, dunlop d208 de amikor már jobban be volt döntve éreztem valami kis bizonytalanságot , franc tudja biztos az én hibámbol, de corsatol jobbat várok
meg ha sikerül sok sok sok pályázás és az majd meghozza a gyümölcsét
Köszi!Akkor most már megnyugodtam
ha esetleg valakit érdekel van egy eladó diablo corsám uj 180/55 ös 27 ezer
szia

ez természetes minden motornál
Sziasztok!
Még új vagyok itt és remélem tudtok nekem segíteni.
Nem rég vettem egy 2008-as Hornetet és azt tapasztaltam rajta hogy mikor 1-es fokozatba rakom egy csattanást lehet hallani, ha viszont már kettesbe rakom akkor csattanás is van meg olyan mintha a fogaskerekek elrágnák egymást,szóval elég recsegős.A többi sebességben nincs ilyen.És ezt álló és mozgó helyzetben is produkálja.
Szerintem ez nem lehet normális, de nem tudom!?
Valakinek esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
A segítséget előre is Köszi!
UI: Még garis a motor.