Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az olajszűrőt amúgy hogy szedtétek le? kézi erővel tekertétek? vagy vmi kulcscal kell vhogy megfogni? mert próbáltam kézzel de alig fértem hozzá meg nem vagyok törperős sem
Szia,

utananeztem, es 2002-es, nem 2003-as, ugyhogy ezek szerint 16l-es (azt mar nem tudom, hogy a felfogatasok valtoztak-e a ket evjarat kozott, vagy passzol egyik a masikera...)
Egyebkent tudnam kuldeni postan is, ha meg ezek utan is aktualis.

udv,
N.
És, ha már itt vagyok, nekem is volna kérdésem. Nem tudja közületek valaki, hogy az új darázshoz hol kapható elfogadható áron hátsó lánc-sárvédő idom?
Szia! Olajszűrőt bármely Honda kereskedésben simán, polcról adnak, nem is nagyon drágán, én egy hónapja vettem ha 2000 ft környékén. Az egy ponton nyikorgás nálam is rulez, ha lassan tolom..ha hátsó fékkel állítom meg , akkor nincs ez a jelenség...ergo sztem nem gáz...MONDOM SZERINTEM
szia még két kérdésem van ha ez oké akkor kellene!Hány literes és postai utánvétellel eltudod e küldeni nekem!Ha 2003-as akkor elvileg jónak kell lennie a 2006-osra!azt hiszem!előre is köszönöm csáó!
Megoldódott a kormányzárás.Leszedtük a zárat és rögtön látszott,hogy ahol kikellene jönni a csapnak ott valami (valaki) barom összeverte magát a házat.Szerencsére nem olyan vészesen úgyhogy gyorsan orvosolni lehetett a problémát.
Helló!

Lehet amatőr lesz a kérdés, nem kiröhögni: hornetemhez milyen olajszűrőt vegyek? Van több fajta, vagy csak egy speckó, vagy ezek univerzálisak több típushoz? NET-en keresgéltem, de kifejezetten hornet-hez valót nem találtam sehol sem.
Másik, hogy mikor tolom a motort, az első keréknél egy ponton fémes hangot hallok, mintha összeérne egy ponton a féktárcsa a betéttel, vagy hasonló. Ez vajon normális dolog?

Amúgy a kormányzáras sztorihoz: koppra fordítsd ki a kormányt, aztán vissza egy kicsit (kb.2-3cm) és akkor be kéne, hogy akadjon.
Szia,

2003-as (legjobb tudomasom szerint, de azert az eletemet nem tennem fel ra) es 8E-t szeretnek erte. Nekem tobben volt, de csak utban van most.

udv,
N
Szia érdeklődnék a tankod felől mikori évjáratú hornetre való és mi lenne az ára?
Sziasztok!
Keresek eladó Hornetet. Persze normális állapotú legyen, megbízható működés stb. Árban max 8-900 ezerig tudok elmenni. Akinek éppen valami ilyesmi eladója van, pls írjon:)
Sziasztok,

elsosorban kozuletek palyazoknak (az eredeti tank megovasara) ajanlok egy nehany helyen megnyomott / karcos de funkcionalisan 100%-os tankot. Ha valakit erdekelne elerhetosegem az adatlapon

udv,
Norbert
Szinte az összes fröccsöntött műanyagban bent van, de talán még a felniben is.
Gabó!
Keresd a forgalmiban Mondjuk én kaptam hozzá szervízkönyvet, abban bent volt, hogy 1999. 05. 20-án adták el 3 km-el, 1000-es szervíz ideje is megvan, 2001-ig van vezetve a szervízkönyv, de akkor még csak 2000 km volt bent
a Horneteknek honnan lehet megtudni az évjáratát? keresgettem felnin vázon mindenhol de sehol nem találtam. vagy vhogy az alvázszámból lehet kideríteni?
a CB 500 amon a hátsó féknél lévő kis műanyag biszbaszon volt az évjárat a Hornet műanyag valamilyén viszont semmi nicns....
Leendő Hornet tulajdonos!

Nagyon tudom ajánlani a Hornetet.Én 1 éve megyek vele(2001-es),nem volt még nagyobb baj vele.A fogyasztás jó( 6 l - *ég).Megbízható jól lehet vele szelni a kanyarokat,de ha előzni kell akkor sem kérdez vissza.Én raktam egy plexit rá ,így 160-170 ig nem akar leszedni a szél a motorról.
Érdemes kipróbálni.
Próbáltuk már jobbra is+balra is,de semmi.Még úgyis hogy kormány fordítás közben,de az a rohadt kulcs megse mozdul.Sztm.ez megdöglött
Azért kösz a gyors válaszokat.
Hi
Yamaha Fz6-nál ütközésig kellett fordítanom a kormányt,
Hondánál így nem záródik, hanem előtte kell megtalálni a pontot...sajátomnál legalábbis.
Dehogy ez lenne a gond?!

Hátsó doboztartót vennék!
Kormány majdnem koppra elfordít, kulcs benyom és elfordít ellentétes irányba, mint amerre a gyújtást kell ráadni... ha nem megy neki, akkor csöcs Kormányzár nemhiszen hogy behalt volna, meg kell nézni alul a váznál, ahol belemegy a zár a helyére, hogy egy vonalban van-e a zárral, de nem hinném, hogy a váz lenne eltekeredve... Amúgy mindkét irányba érdemes megpróbálni, mert jobbra-balra is lehet zárni
Tankpadnak sem volna rossz Nekem bejön
Hali!
Ne nagyon nevessetek,de van valami speciális módja annak hogy a kormányzárat hogy kell bezárni?Mert haverom hiába fordítja el a kormányt,hiába nyomja le a kulcsot már mindenhogy próbálja,de a kulcs nem akar elfordúlni.Lehet hogy behányt a zár,vagy csak simán béna hozzá?
e se
Azért nemrossssz!
Doky! majd jelentkezz!
Vaqgy én is ismerem a srácokat ha érdekel küldök telszámot!
Ugyan nekem nem Hornet van, de : Finster, Bódis, Yoshi, Akra, Raptor, Leo Vince.... Pénztárcától függ... Doky tud egy helyet, ahol 30-35ért csinálnak neked szép saválló dobot, igazából olyat amilyet kérsz, de ezt vele beszéldd meg