Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Császtok, a szélesebb kormánnyal óvatosan, mert énis azt raktam rá és a dowdenek, meg a fékcső rövid, pl szivatót ráhúzom teljesen jobbra fordítom a kormányt és a szivetó visszamegy, gáznál is akad ilyen gond teljesen jobbra fordítom a komrányt és közben ha a gáz milimétert nem alapállapotban van egyből felpörög a motor
vagy ah még ne mvettél kormányt akkro esetleg csere is lehetne egy szélesre.... na majd irj mizu
az eredeti kormányod nicns meg? vagy nem eladó esetleg?
2001 es 600 as Hornihoz tud esetleg vki kormányt illetve ülést? ha igen kb mennyiért?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet e oldani hornet 250 esre egy alsó idomot? Tudom hogy ez a 600asok topicja de hátha tudjátok. Ha hülye kérdés volt akkor sry!:)
A b nemkéne!
Szevasztok! SOS!1998-as darázsra kellene komplett index+visszapillantób tükör
Üdv.
Van itt olyan, akinek 2007/2008 -as hornete van? Ha van, jellemezze nekem saját benyomása alapján, ne a teszújságok alapján.
tenkjú
Sziasztok!

Nekünk is van eladó gumink: 180/55 ZR17, 120/70 ZR17 Conti Sport Attack 55000 Ft a kettő együtt. Képet láthattok róla itt
Hi edee!
Küldj egy címet és feladom utánvéttel a féket!
hellosztok

Ha netán valamelyikőtöket érdekelné, van egy pár bt021es gumim eladó, 120/70 és 180/55 ös vadi uj
ITT megtudjátok nézni,
Üdv mindenkinek!

Egy volt Hornet 600 tulaj vagyok, csak kíváncsiságból keresgetem a gépet, nézegetem nem árulják-e stb.Csak azért, hogy milyen tulajhoz került vigyáznak e rá mert én nagyon vigyáztam rá és nagyon szerettem és mivel nem tudom, hogy hova került mert becseréltem így csak érdeklődök, hátha valaki az itt lévő emberek közül megvette.A lényeg, hogy tavaly 2007 április 6-án cseréltem be a narancshornetet egy CBR 1100 XX-be Szombathelyena Good Motors-nál.Ott volt még olyan 2 hónapig kb utána.Narancsszínű 2005.09.-es évjáratú volt , 18000 km-rel, még a gyári gumikal(rendszáma:UGW-869)...(Nagyon jók voltak azok a Michelin Pilot Road gumik).Szóval csak azért írtam, hogy nagyon szerettem nagyon jó gépe volt és mindenki jól dönt ha Hornetet vesz mert egy fasza gép.

Mindenkinek minden jót kívánok a későbbiekben

Széles utat!
(egy volt Hornet 600 tulajdonos)
sziasztok!
olyasvalakit keresek aki rakott széles kormányt a hornetre.
mit kell átalakitani stb.
légyszi segitsetek
előre is köszi
Posta is lehetséges utánvétel is, de akkor az a költséget már te állod. Ezen a címen holnap és azután is elérsz attilakovacs86@yahoo.co.uk Átutalás is működik részemről. Akkor találd ki, hogy legyen.
Hali!

Az már közelebb van, az csak 140 km!
Posta? Utánvét?
Hi edee!
Mi lesz érdekel még a fék vagy nem? Valamit jelezhetnél! Esetleg 15.-én megyek Siófokra ha az közelebb van neked.
Beletekernek a szakadt menetbe egy rugóhoz hasonló menetjavítót és olyan lesz mint új korában.
Vannak szakik akik a szakadt menetet tudják javítani.
Ja! A kipufira gondoltál ugye?
Nem is értem a hondát, hogy tudták ezt a motort lecserélni az újabb verzióra, ez sokkal szebb, mint a mostani.
Szép a mocid A hasidom az én gépemre is jólenne Nem tud valaki 1 eladót? 89-ES hornethez
sziasztok!
most vettem egy hornetet. szeretném rajta kicserélni a kormányt szélesebbre. van evvel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
A vas igy néz most ki.
megvan rá a martin dob csak még nemvolt időm felrakni
Köszi, de már csak műszercsoport kéne (2002) 600-hoz
sziasztok

keresek hornet 600-ra oldaltáskát
helló

első sárvédőben és első telóban tudok segiteni

0670 3215909