Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahóóóó! Tisztára be van halva ez a topic! Mindenki motorozik? A héten megmutattam a gépemnek, milyen a pályázás , és nagyon élvezte hát még a pilótája Ez a motorkerékpár nagyon sokoldalú tud lenni, és ennek nagyon örülök, semmi panasz nem volt rá, természetesen Pirelli Diablo Supercorsának hála Csak úgy rotyogott a gumma
Sziasztok!

Sajnos nem tudom kihasználni a kis Darazsamat ezért fájó szívvel szeretnék tőle megválni!
Ő egy 2002-es 600 -as Hornet S-es 18000 km-rel nagyon jó,szép állapotban,kicsi indexekkel,bukócsővel, új gumikkal (kb.1000 km-t futottak).
vizsga: 2008.11.28
Érdeklődni E-mailban: roxynak@tvn.hu
...ez depretó!
ja bocs újra(2007-2008)van a motorline-nál is:régi szentendrei út,azthiszem 20ért...
szia!én 18ezerért vettem puigot,ettől ocsóbat nem találtam,sőt semmilyet!
a pók utcai lakótelepen vannak(3ker),azthiszem monostori út!ha elakadsz
a pályatopikba irogatok...
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki az új 600-as Hornetre "occsó", de jó bukógombát.
Üdv:
Simon István
Enyém '99-es, 270-ig van skálázva, egyszer hátszélben elöl kisebb lánckerékkel mentem vele 250-et, amúgy 225-230 körül van a végük a körülményektől függően
AZ én darazsam 98-as évjáratu,180-a vége,/óra szerint)! DE! Valójában kiakad a km óra! KB 215 km/óra a vége! SZÉRINTEM ELÉG A KÖZÚTON.
Üdv! 1 kis segítség kellene.
A barátom most vett egy 2000. évjáratú Hornet 600.
Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e rátenni fejidomot, plexit?
nekem2006-os van az 228 óra szerint,az új kicsit többet...
sztem meg kellene nézni nem-e ereszti a szimering az olajat?
egyébként nem tud elpárologni,sztem!
ha mégsem nincs tippem,nálam már forditott teló van azzal nincs gond,de régen banditom volt
és állandóan szimeringes volt,de még így is simán végigjártam vele az erdélyi "jó"utakat!
Sziasztok! meg szeretném kérdezni, hogy a 2007-es hornet menyit megy végre? elöre is köszi

Üdv.: Ernő
Sziasztok!
Lenne egy problémám talán valaki tudna segiteni! Szerintem valami gáz van az elsö lengéscsillapitommal mert néha elég furán viselkedik! Megnéztem és bár nem nagyon értek hozzá de sztem eléggé le van ülve és elég puha is! Bár nem hoppan fel de nagyon leül! Mi lehet a gondja? Egy olajcsere segitene rajta?
Ha igen milyen olajat ajánlotok? Ja és mennyit? 2004-es
kösz az infót!
Tudnátok ajánlani valami klafa navigációt a géphez ill
garmin zümo és az x-road közötti különbség?
szia!
túrára!nekem bt56-volt fenn gyárilag ez 9000km-t bírt 1szer sem volt vele gond még pályáztam is vele
néhányszor!
jókat olvastam a conti road-ról(teszt)jó futásteljesítmény,jó tapadás,jó terhelhetőség!
jó még a metzeler z3-as kb:10-12000bír és jól tapad!
jó lehet még az új bt16(teszt,superbike május),5komponensű,a középső hosszú futásteljesítményt szavatol kb:6-8ezer,
és a szélei puhák.
mishlenek,pirelik hamar kopnak!
Hali mindenki.

CB900-hoz kell.:-Lámpa.
-Műszerfal.
-Tükör.

Előre is köszi.
Roland.
szegasztok!

2000es Hornetre keresek hátsó gumit, ki mit ajánl? konkrét ajánlat is érdekel! túrázásra, no pályamotorozás....

180/55 a gyári ajánlás by the way?
Szia!
Közben megoldotta a haverom a motor vásárlást.
Azért köszi a tanácsokat, (másoknak is hasznos lehet).
az pont az az árkategória,amikor beleszaldhatsz jóba és roszba is!
2004-től van a forditott teleszkóp,de azok 1m fölöttiek,1-szőr én is ezt az árkategóriát
szántam rá,de itt 4-6éves motorok vannak,aminél már nagyon lényeges,hogyan szervizelték,
hogyan hajtoták,cserélték-e a kopó alkatrészeket. pl:nekem már cserélni kellet a fékbetétet,
mostanában,de pl:18ezrnél már meg kell nézni a láncot,fogaskerekeket stb.
szóval 2-3százezrel többért már kaphatsz kifogástalan állapotut,de ha mégsem alaposan szemre
kell vételezni 1szakival...
Üdv!
Sziasztok!

Eladó a Hornet-em akit érdekel irjon emailt vagy vegyen fel msn-re!

Email: corser@freemail.hu
MSN: szeglet@hotmail.com
Asszem milla körüli Hornetek érdeklik.
Csak keveset találtunk a neten.
...bár inkább mégsem adnám el,majd csak ősszel,
de szivesen adok tanácsot,honnan vegyél és honnan ne!
és küldök képet is,vagyis feltöltök.
azt nem írtad,milyen állapotut keresel?
a számom:20/5812381,
majd képet is töltök,de jelenleg nem tudok scanalni.
viszont tudok mms-t küldeni.
köszi.
szólok a havernak.