Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv,
2005 Hornethez keresek leírást, kapcsolási rajzot (HISS), esetleg bármi egyéb hasznos anyagot.
Lehetőleg linket adjatok, ne telefonszámot
Köszi
hello, itt találsz műszerfalat.
tel.:06 70 500 8881
Sziasztok!
Haverom kért meg,hogy írjak fel.98-as 600-as Hornetra kellene műszerfal.Ha van valakinek szoljon.Előre is köszi a segítséget
Hello, 01-es hornet hátsólámpa és első sárterelő eladó.
tel 06 20 481 96 25
Ha van, akkor 17-es elsőfelni, lábtartók meg a kilóméteróra-ford.számmérő krómozott borítása
mzgaba@citromail.hu az e-mail címem, ha tudsz küldesz róluk képet? Köszi
Szia mi kéne?sok alkatrész van hozzá.
Hy! Mid van hozzá?
sziasztok 02-es hornet alkatrészek eladók.
Tel. 06 20 481 9625
ezerköszi a válaszokért. Tisztában vagyok azzal, hogy tapasztalat nélkül nem szabad állatkodni főleg ebben a kategóriában.. de mondjuk mindenki eztmondja szerintem .... na mind1....RR kilőve mert utastszállítani sem rossz dolog...marad a Hornet...ja és jola emlékszem az első sajtófotókra amikor kijött az ominózus hornet...és nekem is a kedvencemmé lépett elő gratulálok hozzá
sztem,minél újabb annál jobb!az új hornet 2007/2008 az új 600rr-k is 2007től,de azt nem
irtad volt-e már korábban motorod,milyen tapasztalataid vannak?
1zsír új motort nem jó összetörni ,bár a hornet tökéletes tanulómotor,azért
tapasztalatlan kezekben hirtelen válhat nagyon gyorssá,és mostmár hidegebbek vannak ilyenkor már
riszálja a seggét 1hirtelen gázadásnál(bár én is így tanultam) ,azért jobb ha óvatosba nyomod,1darabig...
a hornettel lehet utast szállítani kényelmes,de az rr-el max 1"vékonyseggü alacsony kiscsajt"max.(nem utasbarát)! 2005/2006-os modelt már tudsz venni azon az áron amit írtál és azok is kezes jószágok,csak
szervizbe kell vinni 6000ként és kész!(nekem is 2006os van,1,2-1,3értékelte 1motorkereskedő)
még annyi szerintem ne most vegyél mocit hanem január február környékén talán akkor a legolcsóbbak.
szia
Az én véleményem az ha főleg városban használod ne 600RR-t vegyél én is sokat tűnődtem mit vegyek nálam is szóba kerűlt az RR, Tuono 1000, SV1000s, de mikor megláttam a 2006-os HORNETET narancssárga színben egy micron dob volt rajta gyönyőrű hangal, tudtam hogy ő az enyém meg is vettem, az áruk 1.4-1.5 millio körül van ezért az árért egy viszonylag keveset futott karban tartott Hornethez juthatsz. De mindez persze az én véleményem nálam az is döntött, hogy sokat túrázunk ez a moci pedig arra tökéletes. És az erővel sincs probléma eszméletlenűl húz ha odapakolsz neki, én mentem vele 242-őt de nem túl jó érzés szélvédelem nélkül 130-as tempóval a világból kimész vele meg sem érzed. Mindegy hogy döntesz csak Honda legyen.
Széles utat és sikeres vizsgát.
Sziasztok!
Közeledek a nagymocisjogsihoz megkérdeném tőletek milyen motor vásárlására adjam fejem. Igazából Honda lenne a favorit,egyszerüen márkaőrült vagyok. Egyrészt az is kérdés, hogy megéri-e a szezonvégi vagy téli vásárlás,vagy visszahozza-e a karbantartás és az adokötelezettségek terhe amit sporol lyenkor az ember...?
A Hornet és a 600as RR ami nagyon tetszenek,igazábol az RR ugye 1,2-1,3tol kezdődik ,a frissitett Hornet széria is drágább(a digitáliskijelzős ) ... de ha már egyszer vesz az ember ne spóroljon azon az egy vásárláson.
Főleg városi közlekedésre(sok kátyúúú és egyebek) használnám....jó lenne ha holmi is elférne vhol....és ugye a kétszemélyesség kérdése....egyedül lehet igazán motorozni de jó lene néha csajt,havert végigvonszolni a városon...
Neki kezdek/kezdtem már a tesztolvasásnak,de igazából ti fórumozók tudjátok megmondani mennyiazannyi ,tapasztalatok stb...
hallottam már ugye a naked gyenge szélvédelemröl vagy magasfordulaton doglozo autopályás tempóról stb
előre köszi a segitséget
szia köszönöm szépen a segítséget amint tudok értekezek vele, és ha elkészűlt megírom milyen lett és teszek fel képeket, mégegyszer kössz szépen
szia!
többfajta bukócső létezik,a legszebb a depretóé(motorline,régi szentendrei úton),a givi a legálltalánosabb,
de az csúnya szerintem(ez a shox-nál),megvannak bukógombák(nekem ez van fenn,puig).
ez a srác tud neked küldeni emailen:peti;06302588132,most fejből nem tudom az emailcímet,
deha az enyimre írsz lehet,hogy megvan:legios30@freemail.hu,ez a givi féle.
a motorline-nál van vmi prospektus is...
sziasztok!a debreceni honda szalonban tuti kiröhögnek én onnan vettem a motorom és 1rakás köcsög dolgozik ott, inkább vidd ceglédre...
én pestre járok szervízbe is,egyébként van 250-es hornet is,vagy a leg1szerübb,ha levizsgázol,
bár ehhez nemtom mi kell,nekem 1990-es jogsim van...
szia!
nekem is 2006-os hornetem van és pont sárvédőt szeretnék,ugyhogy
kicsit utánnanyomoztam:
müanyagoscsaba;05203235896.ő a legolcsóbb,valahol dharaszti környékén lakik,
ha elkészült,majd ird már meg hogy sikerült...
Sziasztok.
Szükségem(Szükségünk) lenne egy kis segítségre.
2003-as HONDA CB900-hoz bukó-cső van valakinek felszerelve.
Kíváncsiak lennénk, hogy hova lehet felfogatni és milyenek vannak.
Esetleg valami fényképeket ha fel tennétek a csőről az nagyon jó lenne.
A segítséget előre is nagyon szépen köszönjük.
még nem cseréltem ki majd irok
sziasztok
segítséget szeretnék kérni, nincs-e valakinek eladó hátsó sárvédője 2006-os hornethez, vagy nem tudtok-e valakit aki ilyet készítene
A segítséget előre is köszönöm
SZIASZTOK széles utat mindenkinek
Edee a nyergek kellenek még mert ha nem akkor írdjál már? Ha igen akkor cím stb.?
hátsó féktárcsát tud valaki Hornetre ?
Szia!
Sajnos az nem fog menni mert debreceni vagyok.
De az a meglátásom,hogy nem rajtuk múlik hanem a ku**a kpm-en,hogy elfogadja e...
Hitman!
Úgy tudom hogy utólag már nemlehet lefolytattni. Nah meg a hondánál ez kicsit máshogy van mert ők nem a gázkart szabályozzák le hanem egy lefolytó elektronikát raknak bele. De azért próbáld meg. Lehet hogy tudnak rá valami megoldás..de szerintem a ceglédi T.S Integrálnál próbáld meg mert ott nagyon vevőcentrikusak..
üdv
Üdv!
Elnézést ha hülye a kérdés és ha már sokszor tették fel a forumban!
Tesómtól kapnék egy 600-as hornettet (mert ő 1000-es nyomja) csak A korl jogsim van.
Ha bemegyek a honda szalonba (Debrecen) és megkérdezem,hogy el lehet e intézni a fojtást akkor kiröhögnek vagy mondanak rá megoldást?
Tom,hogy felelőtlenség meg minden de annyira megvagyunk vele elégedve,hogy nagyon nem akarjuk eladni, én meg MZ vel nyomom a hornet meg a garázsba áll hónapok óta...