Hát ez nem túl jó, nyilván Te is tudod, hogy vázat nem lehet javítani. Érdemes külföldön körülnézni, esetleg egy totálkáros, de sértetlen vázzal rendelkező példányt begyűjteni. De egy vázcsere nem egyszerű ügy, sajna. De tény, hogy meg lehet csinálni, én is jártam így (mondjuk nem baleset miatt).
van egy 2001 évj.600as hornetem ami anno törött volt és rosszul húzták ki a vázat 4 évig nem volt vele gond most viszont elrepedt a hegesztésnél és eddig bárhol voltam mindenhol azt mondták hogy csere.
Szóval keresek,vásárolnék elérhető áron vázat.
eddig bármilyen bontóssal beszéltem azt mondta,hogy túl macerás ezzel foglalkozni és nem éri meg nekik behozni.
Ehhh...nincs titkolni valóm, nem én vagyok a 07-es ügynök, nem is én szoptam hegyesre a piramisokat, ellenben nem enged "személyes" adatokat feltölteni, f@sz se tudja miért. Belépni is csak minden 5.-re tudok . Ha van építő jellegű javaslatod eme kardinális probléma megoldására kíváncsian várom
ha nincs specko szerszamod, akkor probald meg csiszolovaszonnal korbetekerni es azzal letekerni (nem csuszik le rola a kezed) - de ha annyira megteptek, akkor lehet, hogy tenyleg csak vizpumpafogo segit...
Pedig van olcsóbb verzió is, láncos megoldással, én speciel egy ezresért vettem. De, ha nem lett szanaszét húzva felrakáskor a szűrő, akkor vízpumpafogóval óvatosan lejön. Persze jobb a spéci szerszám.
Eladó plexi: link
Köszönöm a figyelmet!
Zoli