Nagy gondba vagyok,segítsetek ! A kicsinyem ellőte az egyik gyertyát,és hiába tekerem vissza a hengerbe,nem szorul meg.Ha valakinek volt ilyesmi a gépével,megírhatná mire készüljek.Azt tudom hogy a menet OFFon van.
Oke, de a Tonyóval csak kb. 1 hét múlva tudok menni, épp szétbabráltam egy kicsit, radiális kuplung munkahenger és főfékhenger kerül rá jó kis Bremboéktól ........
Ne fenyegess! Nincs velem semmi gixer, de pont ennek köszönheted hogy minden jó áron lesz!
Van féktárcsa és fékpedál is, ergo minden amit beszéltünk a műszerfalon kívül ....
Köszönöm az ajánlatot Uram, azt hiszem akkor még várok egy picit, talán majd lesz kint a cimbiknél Németországban. Egy tizest megérne nekem, de ha nem megy akkor sincs harag remélem!
Hello edee!
Rendben akkor csak a 2 nyereg+ betétek természetesen jó állapotban van hisz 2006-os motorról van szóval nem túl régi. Így az ára 16e. Hajdú-bihar megyében személyesen vagy postán tudom küldeni ha érdekel.
csao
Atiseven50
A két nyereg érdekelne, de csak akkor ha nem sérültek meg, főleg az a tartó konzol amiben a felfogatáshoz szükséges csavarok helye van. A fékcső, a főfékhenger nem érdekel. A betétek meg gondolom ha szart se érnek akkor úgyis benne maradnak ......
Hello edee!
A féknek konkrétan melyik része érdekelne?
2db Nissin úszó féknyereg
1db gumicső a nyereg és munkahenger között
4db erőssen kopott fékbetét (fékcentrumban 500Ft-ért bármilyen keménységű betétet ragasztanak jobbat mint a gyári)
ESETLEG van még 1 Nissin hagyományos fékmunkahenger is törött fékkarral, de ezt lehet megtartom ha találok hozzá olcsón fékkart.
Árat még nem tudok mondani pontosan szétnézek mi mennyi...
Amúgy totálkáros motorról van de nem én törtem
csao
Atiseven50
Nekem van féknyergem Sőt működik 160KM/O Elöttem audi,elötte mamóka fordulna meg az országút közepén,hátranézés nélkül MÖGÖTTEM A HAVEROK (3-man) VÉSZFÉKEZÉS Baleset elkerülve!
Hi all!
Nincs valakinek egy első fékkar 2005 utáni 600 Hornetre? Elég sürgős lenne. Akit érdekel van eladó 2db első féknyergem betéttel csövekkel nagyon jó állapotban! Kinek mennyit ér? Ajánlatokat vagy csak tájékoztatást szivesen veszek.
jövőheti programnak vagy kakucsot kéne vagy brienhez kéne elmenni gumit nézni,,,km erben egy a kettő
mert nekem elég szarul áll a hátsóm, 2mm van koptatoig és ebben az évben tettem fel
neked hogy áll bár most elégé keveset motorozol
Nagy gondba vagyok,segítsetek ! A kicsinyem ellőte az egyik gyertyát,és hiába tekerem vissza a hengerbe,nem szorul meg.Ha valakinek volt ilyesmi a gépével,megírhatná mire készüljek.Azt tudom hogy a menet OFFon van.
ez jó hír akkor majd szólj hogy mikor jössz és előtte megbeszéljük a továbbiakat
csao
Kész a gép, a hét elején le tudok menni hozzád .......
Van féktárcsa és fékpedál is, ergo minden amit beszéltünk a műszerfalon kívül ....
Egyezzünk ki a kettő között, legyen 11e és akkor okés!
Üdv!
körülnézek Neked mi van otthon ......
Rendben akkor csak a 2 nyereg+ betétek természetesen jó állapotban van hisz 2006-os motorról van szóval nem túl régi. Így az ára 16e. Hajdú-bihar megyében személyesen vagy postán tudom küldeni ha érdekel.
csao
Atiseven50
A két nyereg érdekelne, de csak akkor ha nem sérültek meg, főleg az a tartó konzol amiben a felfogatáshoz szükséges csavarok helye van. A fékcső, a főfékhenger nem érdekel. A betétek meg gondolom ha szart se érnek akkor úgyis benne maradnak ......
A féknek konkrétan melyik része érdekelne?
2db Nissin úszó féknyereg
1db gumicső a nyereg és munkahenger között
4db erőssen kopott fékbetét (fékcentrumban 500Ft-ért bármilyen keménységű betétet ragasztanak jobbat mint a gyári)
ESETLEG van még 1 Nissin hagyományos fékmunkahenger is törött fékkarral, de ezt lehet megtartom ha találok hozzá olcsón fékkart.
Árat még nem tudok mondani pontosan szétnézek mi mennyi...
Amúgy totálkáros motorról van de nem én törtem
csao
Atiseven50
Érdekelne a fékcucc! De az árat Neked kellene kitalálnod! Esetleg cserébe vmi? Sokminden van Hornethez - is!
Nincs valakinek egy első fékkar 2005 utáni 600 Hornetre? Elég sürgős lenne. Akit érdekel van eladó 2db első féknyergem betéttel csövekkel nagyon jó állapotban! Kinek mennyit ér? Ajánlatokat vagy csak tájékoztatást szivesen veszek.
mert nekem elég szarul áll a hátsóm, 2mm van koptatoig és ebben az évben tettem fel
neked hogy áll bár most elégé keveset motorozol