Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
abban tudok ötletet adni,honnan tudod beszerezni,én bukógombát vettem,sportdob már volt rajta,
hasidomot meg innen vett 1 srác 15ért,de annak is tudom a számát...
sziasztok
egy kis segítség kéne sebességfokozat visszajelzőt szeretnék a hornetre van vakakinek esetleg ha igen milyen márkájú típusú
köszönöm a segítséget sziasztok
Ja, 2000-es évjárat a darázs!
Sziasztok, úgy tűnik ém is Hornet tulajdonos lettem! Még egy kis papírmunka és minden kész lesz hozzá! És máris érdeklődnék, hogy nincs -e valakinek esetleg netántán véletlenül néhány aprósága a darázshoz? Pl. sportdob, bukógomba plexi, hasidom, ilyesmi? Persze vmi földi áron! Szóljatok, ha van vmi ilyesmi! Minden érdekel hozzá! Üdv mindenkinek!
elado pilot sport 130/70/16 20e
szeva!
már ide is be...nézegetsz!
minek neked pirelli,vegyél dunlopot az bírja,a használtal is elmentem 6000et eddig
jól tapad és még bírja,de neked is az van,csak neked utcai...
Csak Nektek!
Helló!
A tapasztalatok alapján én Pirelli azon belül is Corsa/Diablo ,Super../párti vagyok .Nekem nagyon bejött,mint tapadás,mint tartósság tekintetében.Pl. SP-2-n 8000 km-nél még rendben volt a hátsógumi,tovább nem teszteltem.mert eladtam.Csak ajánlani tudom.
Üdv
Dzsoni
szia

látom hátul diablo corsad van? mi a véleményed rola? tapadás? km menyni km ert fut el?
Elnézést a lényeg:az ára 1.390.000 huf.
Üdv Mindenkinek!
Ha esetleg valakit érdekelne,eladó egy Mo.-i 2005/05 évj.19740 km-t futott ,újszerű gyári állapotában megőrzött,túrázásra használt Honda cb900 Hornet tulajdonostól stilusváltás miatt.Extrák: színrefújt Puig fejidom+Puig plexi,Lucas superbike kormány antracit színben+végsúlyok,SW-motech bukócső.Új 0 km-s Pirelli Diablo Corsa gumik,olajhőfok mérő,Repsol 10w-50 racing olaj+szűrő,Lucas szinter fékbetétek mellékelve.Igény szerint friss műszaki.2 db gyári kulcs,törzs-,szervizkönyv.Pont semmit nem kell rá költeni!Tel: 30/907-17-84 v.20/319-94-64
Hello Srácok,

Köszönöm a válaszokat.
Ezen a héten fogom átszállítani a masinát egy melegebb garázsba.

Sajna a műtétem miatt egy hónapig nem tudtam beindítani.
Most már, hogy tudok járni megpróbáltam de nagyon nehezen indult be.

Ha tudtok nem túl drága kipuffantót szóljatok.

Előre is köszönöm

Mihu
szia!én semmi extrát nem csinálok,ha kicsit hül az idő(minusz)
beviszem az étkezőbe,egyébként meg 2hetente megyek vele,
viszont ha nyilt végü kipufogód lessz azt be kell dugaszolni,hogy
ne járjon a levegő a hengerbe(én gyakran elfeljtem),de amig gyári van nem kell...
majd tegyél már fel képet a mocidról is,ha lefotozód a sárvédőt,mer még a szuzuki van fennt...
köszi,hogy visszairtál,akkkor jó volt a telcsiszám!
a gyári 30e volt,de már régóta nem lehet kapni,legalábis nekem ezt mondták 2éve,
amikor vettem a mocit...én is valószinü beruházok,még tavasz előtt.
szia hornet6
megrendeltem a hátsó sárvédőt a hornetre 1nap alatt meg is jött, 15ezer + 2ezer postaköltség első ránézésre nem egy masszív anyag de a célnak megfelel, nem a gyári sárvédő másolata de jól néz ki vele a moci, a rugóstagot is védeni fogja, nem tudom a gyári mennyi lenne de gondolom nem 15 ezer. Még annyi könnyű felszerelni nekem a sárvédőn elhelyezett lyukakon tágítanom kellett egy kicsit utána minden tökéletes volt egyszóval meg vagyok elégedve vele. Ha visszakerűl hozzám a fényképezőm csinálok róla képeket azon meglátod pontosan.
hello
Üdv Mihu,

A téliesítés nem igényel semmi extrát, csak a szokásosat: Akksit gondozni (én ki szoktam venni, és elviszem akkumulátor szervízbe, ott tavaszig folyamatosan gondozzák, töltik, savazzák ha kell), lehetőleg állványra rakni, hogy a gumák ne deformálódjanak (ha arrébb tologatod hetente az is jó), érdemes letisztítani, lekenni az azt igénylő alkatrészeket, benzintankot telerakni, és leponyvázni a vasat. Egyesek szerint érdemes havonta egyszer melegre járatni, én nem szoktam, mivel kiveszem az akksit. Ezek a főbb dolgok, amire érdemes odafigyelni. Nem fajspecifikus, gondolom azért sok újat nem mondtam. Ja, és persze utiterveket kell szövögetni a jövő évre ;)
Hello Újra,

Néztem még a masinára valami jobb kipuffantót... igen horror áruk van.
Van valakinek valami olcsóbb megoldásra tippje?

Üdv
Mihu
Hello Srácok,

Én a nyáron vásroltam egy 06-os, 0 km-es Darazsat..
Nagyon régi álom volt, ami most már valóság!
Mit érdemes csinálni a mocival a téli napokra?
Ja és persze jó tanácsok jöhetnek ezerrel.

Rendeltem egy Givi szélvédőt a Shox-nál, és tervbe van véve a bukócső + hátsó sárvédő..

Előre is kösz,
Mihu
Na ja Motorvételnél legalább a fő alkatrészek legyenek meg Ha sikerült venned darazsat irjál CSatlakozhatnál a mi kis csapatunkhoz
kösz, már nem aktuális!
Találtam egy hirdetést a használtauto.hu-n, egy hiányos hornet-ről. Volna hozzáértő, aki szívesen eljönne velem megnézni Dunakeszire, nov.2.-ig. bármikor. Igazából pályára venném, így nem zavar, hogy a fele (hátsó kerék, kormány, tank ülés, kábelköteg szétszabdalva, fék kuplungkar) hiányzik, de nagyon kiváncsi vagyok mennyiből jönne ki az "üzembe" állítás.

null
Helló!

Van egy '04-es 600-as Hornet-em. Szeretném a rendszámtáblatartót kicsit átalakítani, mert így elég buta (gyári). Szétvágni sajnálom, (pedig lehet az lesz:). Több motoron láttam átalakítva és érdekelne hogyan csinálták. Az a bajom, hogy ugye egyben van az egész hátsó idom alatti sárvédővel. Egyedül a motorparts.hu-n találtam ermax idomot, de ott is azt írják szét kell vágni az eredetit. Vagy ha valaki tudna eladó, bontott gyárit az is érdekelne.

Használt dobot is megéri megvenni vagy inkább maradjak az újnál?
Tisztára be van halva ez a topik...
Hello srácok. Eladó lett a 1998-as 600-as hornetem (sajna)
Érd 06305163262