sziasztok!
sikerült kapnom bukógombát.
ha érdekel vkit:budán;monostori u.47;17000ft puig-fekete.
remélem beválik,bár jobban örülnék,ha nem esne próba alá.
Üdvözletem!
1 kis segítség kellene 1 barátomnak!
Szeretne venni 1 cb 600 hornetet.
Van esetleg valakinek?
vagy a neten hol talál a sport motor aprón kívül?
Előre is köszi
sziasztok!
tud valaki hornet600-ra bukógombát?(2006)
a neten a méray-nál találtam kb.18e.
szerdán voltam a régi szentendrei úton,azthiszem motorline,ott csak 2007-es hornetra volt,
de nem mertem megvenni;20e.volt valami spéci bukásgátló a blokra 40e,de ez csak rendelésre
3hét...
tudna vki segiteni,még kb.1h netezem,utána csak telcsin tudtok elérni:
06205812381;szabó attila.
köszi!
Ha nem is sok, de az alapok már megvannak:
~6év, 40.000km, 2 közúti baleset
Ha már így alakult azt sajnálom, hogy nem én döntögettem a határon túl - tapasztalat-szerzésnek -hanem kijöttek elém.
Ahoz hogy megfelelően dönthesd a gépet sebesség, sima útfelület és bukótér(remélem erre nem lesz szükség) kell.
Ráadásul parkolóban se figyelnek ránk az autósok.
Nekem tavaly Repsol volt most gyári honda! Lehet hogy a motor jobban érzi magát a szintetikussal de a válto biztos nem ! Éerzhetöen! Plexi nekem nincs de még nem éreztem hiányát! És sokan panaszkodtak (nagyobb növésüek hogy zavaro) (én 198cm) ! Ja és motorozni tanulni nem a pályán kell inkább parkoloban sztem!
nagyjából tudom, mi hová fejlődött olaj terén, én alapból arról beszélek, hogy a Honda GN4 olaj simán jó a Hornetbe is, és az sem meglepő, hogy a gyár a saját olaját ajánlja bele. De ha a másik oldalról nézzük a dolgokat, jóváhagyások terén is tökéletes bele a GN4, hiszen ha jól emlékszem API SJ, Jaso MA, 10w-40.
Leírásban sehol nincs említés szintetikus-ásványi terén, nem hiába.
én ilyet találtam:
Olajjal kapcsolatban:
megkérdztem a Motorcenter(Honda) szervízvezetőjét mit ajánl.
Olaj SAE 10W 40, API SE-SGig lehetőleg szintetikus, de a félszintetikus se rossz.
rendszeresen szervizelt:ára:1450ezer
én szeretem,kezes jószág!