Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa!
Boldog karácsonyt Hornetes társak!
Nah az fasza, mert éppen ma rendeltem meg a tükröt, teljesen megegyezik a leírtakkal szerencsére, remélem mikor megérkezik akkor is ezt mondom majd
Köszi az infót neked is
Hali én már boltoltam régebben a pink el nem volt gáz.
Köszönöm szépen az infót!
Nagyon sokat segítettél vele!
14x9 cm a tükör és 14 cm van a markolat teteje és a tükör alja közt.kb 8-as menetű a töve,de nem biztos.Ha van még kérdésed,szívesen segítek!
Ja és nem a fejidomos változat
Hali Srácok!
Gyári tükröt, vagy nagyon hasonlót keresek Hornetemhez és kaptam 1 linket (http://www.pinkmotors.hu/) ahol találtak is kb megfelelő tükröt. Azt szeretném én kérdezni, h megtudná e mondani nekem valaki, h az eredeti darázs tükör( szögletes ) milyen adatokkal rendelkezik. Gondolok itt szélességre,magasságra,szárhosszra, és menet átmérőre. Meg ha egész véletlen állt e már valaki kapcsolatban ezzel a céggel valamilyen formában,vélemény róla...
amúgy a gép Honda CB600F Hornet 2003
alv. száma.: PC36-os
Válaszotok előre is köszönöm, nagyon sokat segítenétek ezzel!
Nézzetek körül: www.tutilampa.extra.hu , www.tutigumi.extra.hu Én rendeltem ledes fehér hátsólámpát E szabványosat,21ezer.Ha akartok,gyorsan rendeljetek,akkor januárban meglesz!
Szerintem semmi baja a gépnek (személyes vélemény),vidd el egy egy Honda műhelybe,ott tuti megmondják,h rendellenes-e a hang vagy nem.Nekem is 2005-ös van,34000km-rel és annak is más hangja van behúzott kuplunggal,mint kiengedettel (minimális különbség),ez természetes!
Szia, korábban Pityuli is hasonló problémával találkozott (#1511-es komment), próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, hátha okosabb lett azóta.
Remélem nem nagy a gond, én nem tapasztalok hasonlót a gépen, legalábbis nem emlékszem.. biztosan feltűnt volna.
Sok sikert a motorvásárláshoz!
-T-
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni...

Egy Hornet vásárlása előtt állok, 2005-ös 9500 KM-es, haveré , nála van új kora óta. Nagyon kíméletesen bánt végig vele. Az egyetlen gond, hogy alapjáraton, meg ha már üzemmeleg a technika, akkor a motortól hallatszik egy halk zörej, ilyen surlódó hang, de mihelyst a kuplung be van húzva már nem hallatszik...
Mi lehet a gond? Sokak szerint eltúlzom, de elvileg kiforrott gépek, ilyen nem lehetne...
Légyszi írjatok, ha volt valakinek efféle panasza...
Köszi elöre is...
Köszi az infókat!
www.pbr.it honlapon is meg tudod nézni,2 éve volt 10 ropi,de még nem volt tesztelve.(hál Istennek)
hossza: balos 8cm,jobbos 7cm,ebből 3,5 cm a műanyag rész(menetes cserélhető)
átm.: vékonyabb rész 30mm vastagabb rész 40mm +2db hosszabb imbusz csavart adtak.
Hello Srácok,

Bármi cuccot kerestek a motorhoz, nézetek körül az Ebay-en, érdemes!
Nekem a héten jött meg a dob amit ott vettem.
Ahátsó sárvédőt is már küldik. Postával együtt 10recsegő...baráti

Üdv
Mihu

ui: a dob 16-ba fájt
ez is jó kis dob, mennyibe volt?
Köszi a képeket jól néz ki, biztos a hangja is jó. A rendszámtáblatartót 15e-ért vettem Baján egy bontóban (sugomotor). Inkább azt szabdalom szét, meg alakítgatom, mint a gyárit. Ha nekilátok írom a tapasztalatokat. Egyenlőre még a zárat nemtudom hogy oldom meg, de majd kitalálok vmit.

A bukógombáról, ha tudsz akkor légyszi küldj méreteket. Köszi!
Mennyiért szerezted a bontott rendszámtáblatartót?Én is át akarom kicsit alakítani.Bukógombáról tudok méreteket adni.
Én is a youtube-on nézegettem a dobokat,Akrát akartam,de az számomra nagyon drága.A DPM is baró,élőben is hallottam,elég hangos,de nagyon vagány,dehát az sem olcsó cucc.Nem bántam meg,h ez került fel rá.
Na ez az etalon!
Tényleg elég korrekt az ár. Ha tudnál róla képet feltenni szívesen megnézném. Én még nemtudom milyen legyen, a youtube-on nézegetek videókat hallgatom a hangjukat, de egyenlőre még nem választottam. Ja és persze az áruk sem mind1. Martin dobot tudnék még 40-50 körül, csak félek hogy akkor nagyon brutál hangja lenne. Majd meg álmodom még...
Most Road Attack van a gépemen,meg vok vele elégedve,12ezret bírt,majd tvaszra lecserélem aközepén már nincs minta.Tapadásra is jó,lábtartóig ledöntöttem,de nem ficánkolt,csak jól be kell melegíteni.Nem kellet hangolni a karbikat kiválóan megy vele és a hangja!Állat!kivettem a fojtást a végéből,Így nyitott,de nem durrog zárt gáznál,mert 2005-től tettek a karbikba egy szelepet,ami elzárja a benzint a jobb károsanyag kibocsátás végett.56ezer volt a dob összekötőcsővel együtt,E normás,típusbizonyítvánnyal.Szerintem korrekt ár és tényleg minőségi,nem vmi sufnituningos cucc.Képet tudok feltenni,ha érdekel.
Csurgó