Tisztelt Hornetes fórumtagok!
A héten sikerült a 400-as Banditomat, 600-as Hornetre cserélnem!
Budapesti vagyok, és István a keresztnevem! Még igazából nem tudtam letesztelni az új (2002-es évjárat!) járgányt, de remélem jól választottam típust! Mindenképpen túrát szerettem volna, erre is fogom használni!Szertnék olajat,olajszűrőt cserélni, és az volna a kérdésem, hogy ki milyet használ!Én a banditban a Castrolt használtam!Várom válaszaitokat!
Üdv: István
Hihetetlen hogy ehez a k..a hornethez nem találni első teleszkópszárat.Van hozzá minden sz@r de teló az egy darab sem sehol....Persze 39 000-ért lenne belső szár de annyiért egyék meg...
Kösz a képeket! Valami ilyesmire gondoltam én is, igy már kezd kinézni valahogy a vas!
Tegnap délután gurultam egyet arra felétek, hókánál jutott eszembe hogy jó lett volna egyeztetni. Beugorhattam volna megnézni a paripát! Na majd legközelebb! Küldj egy telefonszámot ha járok arra felhivlak!
Ezt nézd meg ma raktam fel :http://www.sportmotor.hu/motor...
Sajna kevés időm van csinálgatni, de nagyjából már megvan a prototípus. Az eredetihez képest már most sokkal jobb (sztem), de ez még nem a végleges. Többek között szeretnék rá mini indexeket is.
Közben kapott ajándékba egy új dobot is :) Beindítottam és elég brutális volt, de a Martin mondta 15-20 km után beáll a hangja. Csak még darabokban van nem tudtam menni vele... de legalább az idő kezd javulni.
Bukógomba után már nem nyomoztam, mert vettem GIVI bukókeretet, az mégiscsak jobban véd, ha ne adj' Isten....
Képek: Gyári - Idom elvágva - Most ilyen
Ha tovább haladok teszek fel még képet, hátha más is kedvet kap :)
Szevasztok nekem 2005-ös 600-as van. Szerintem a sebesség szokás kérdése amikor mentem vele haza vétel után 180-nál azt hittem leszakad a fejemről a sisak aztán szépen hozzászoktam de csatlakozom az előttem szólóhoz 140 hosszútávon is elviselhető menetszéllel jár az fölött, ha nem pucsítasz erősen nyomja a mejjedet a menetszél márpedig ezen a motoron nem lehet lebukni úgy hogy az kényelmes legyen. 200 fölött meg tök mindeggy ott olyan adrenalin fröccs van benned hogy nem érzel semmit (szerintem.) de viszi azt is szépen :))) csak akkor viszonylag hamar kifogy a nyál.
A jobb oldalon van a kuplung, az zörög picit minden motoron, főleg V-2-őkön, akkor hallani ha behúzza az ember, akkor semmi hangja, aztán kiengedi és minimális hangja van, de nem Ducati-csattogás:)
Szia !
Köszönöm a válaszodat, de most kicsit megijesztettél. Hogy érted azt, hogy a zörgés a bal oldal felöl hallatszik? Nem a kupplung zörög ? Zöröghet esetleg más is ?
üdv.
moli
Nekem a 2007-es 600-as van mindenféle plexi nélkül, arról tudok nyilatkozni. Kb 173cm vagyok, nekem a Darázson kényelmes 140km/h-ig, 160-ig elviselhető, fölötte nagy a szél nagyon, ott már enyhén szólva sem jó.
Ja, ilyen rugóstag védőt tudok (csak 2007 utáni 600-ra)
köszi Mihu az értékes infót! itt az e-mail címem: norbert1990@citromail.hu
márciusra legkésöbb áprilisra szeretnék hornetet venni ez az álmom 1,3 millióig belefér. még anyit szeretnék megkérdezni hogy a fejidom nélküli gépen mekora az a sebeség ahonan kényelmetlen az utazás mert leakar tépni a szél. A mostani kis mocimat 14.-én elviszik az az jövő hétvégén szóval ha tudod minnél elöbb küld át a listát előre is kösz ha meglesz a gép majd gurulhatunk.
Nagy jó ez a bukógomba.
Ha tudnál néhány méretet adni akkor akár én is le tudnám gyártatni.
Ami képen van masina az a Tied?
2003-as?
Hol vetted?
Üdv
Mihu
A héten sikerült a 400-as Banditomat, 600-as Hornetre cserélnem!
Budapesti vagyok, és István a keresztnevem! Még igazából nem tudtam letesztelni az új (2002-es évjárat!) járgányt, de remélem jól választottam típust! Mindenképpen túrát szerettem volna, erre is fogom használni!Szertnék olajat,olajszűrőt cserélni, és az volna a kérdésem, hogy ki milyet használ!Én a banditban a Castrolt használtam!Várom válaszaitokat!
Üdv: István
Újra itt a lényeget felejtettem el.
A mail címem: amihucza@freemail.hu
Előre is köszi
Mihu
Nekem is 2006-os Hornetem van.
Ha lehet lszi nekem is küld el a bukogomba részleteit, fényképeit.
Előre is köszönöm
Mihu
Erre a vasra kéne a bukógomba :http://www.sportmotor.hu/motor...
Légyszi küldj képet meg valami árat, hogy miből lehet kihozni.
redam@freemail.hu
Köszi !
Bukógombát én sajátot gyártottam rozsdamentes anyagból cnc-n.
Ha érdekel írj.
Üdv:
Sinkó
Küldök képet is ha kell
Kösz a képeket! Valami ilyesmire gondoltam én is, igy már kezd kinézni valahogy a vas!
Tegnap délután gurultam egyet arra felétek, hókánál jutott eszembe hogy jó lett volna egyeztetni. Beugorhattam volna megnézni a paripát! Na majd legközelebb! Küldj egy telefonszámot ha járok arra felhivlak!
Ezt nézd meg ma raktam fel :http://www.sportmotor.hu/motor...
Sajna kevés időm van csinálgatni, de nagyjából már megvan a prototípus. Az eredetihez képest már most sokkal jobb (sztem), de ez még nem a végleges. Többek között szeretnék rá mini indexeket is.
Közben kapott ajándékba egy új dobot is :) Beindítottam és elég brutális volt, de a Martin mondta 15-20 km után beáll a hangja. Csak még darabokban van nem tudtam menni vele... de legalább az idő kezd javulni.
Bukógomba után már nem nyomoztam, mert vettem GIVI bukókeretet, az mégiscsak jobban véd, ha ne adj' Isten....
Képek: Gyári - Idom elvágva - Most ilyen
Ha tovább haladok teszek fel még képet, hátha más is kedvet kap :)
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Köszönöm a válaszodat, de most kicsit megijesztettél. Hogy érted azt, hogy a zörgés a bal oldal felöl hallatszik? Nem a kupplung zörög ? Zöröghet esetleg más is ?
üdv.
moli
Nekem a 2007-es 600-as van mindenféle plexi nélkül, arról tudok nyilatkozni. Kb 173cm vagyok, nekem a Darázson kényelmes 140km/h-ig, 160-ig elviselhető, fölötte nagy a szél nagyon, ott már enyhén szólva sem jó.
Ja, ilyen rugóstag védőt tudok (csak 2007 utáni 600-ra)
márciusra legkésöbb áprilisra szeretnék hornetet venni ez az álmom 1,3 millióig belefér. még anyit szeretnék megkérdezni hogy a fejidom nélküli gépen mekora az a sebeség ahonan kényelmetlen az utazás mert leakar tépni a szél. A mostani kis mocimat 14.-én elviszik az az jövő hétvégén szóval ha tudod minnél elöbb küld át a listát előre is kösz ha meglesz a gép majd gurulhatunk.