Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretnék egy Hornetet venni, sőt, ki is néztem egyet:
http://www.hasznaltauto.hu/189...
Ma voltam megnézni, valóban szép állapotban van, a fényezésre egy szavam se lehet. Itt-ott a csavarokon egy-egy rozsdafolt, gondolom ez még belefér a korába. Ami aggaszt, hogy a bukógombától jobbra kb 5 centire a váz hegesztése is kicsit rozsdás. Ez lehet azért mert borult és megpattant a hegesztés, vagy normális ez is? Aztán a kipufogó könyökcsövek közül az egyik két helyen be van horpadva. Ez kőfelverődés, vagy mi lehet? Úgy általában mit szóltok a motorhoz, korrektnek tűnik?
Ami viszont jobban aggaszt! A.Korlátos jogsim van...ez ugye 25kw-ot jelent. A Honda szalonban azt mondták, hogy a CBF-hez van folytásuk, a többihez nincs. Nem tudtok valami megoldást, valami szervízt, nem hiszem el hogy nincs egy kisebb méretű fúvóka a Hornethez is. Nagyon fontos lenne valahogy megoldanom, ha lehet minél előbb.
Ja. Első motor volna:)
Köszi a segítséget!
hm...te most viccelsz velem?
tényleg nem az enyém,
majd a tulaj küld neked.
nem sokkal láttam korábban, mielőtt érdeklődtél, hát gondoltam nézd meg.
nem értek hozzá,passz milyen
Milyen sportdob?
Márka? Anyag? Hang? Teljesítmén?
Küldj képet!
sanyikacsak@freemail.hu
haha
Csak segíteni akarok, semmi közöm hozzá

Honda CB600F Hornet - Motorkerékpár EUR 5 531,-

Ár: 1.450.000 Ft

Évjárat: 2006 / 4

Műszaki vizsga érv.: 2010

Futott km: 20700 km

Állapot: Megkimélt

Üzemanyag: Benzin

Hengerűrtartalom: 599 cm³

Teljesítmény: 69 kW
95 LE

Kivitel: túra

Szállítható szem. száma: 1 fő

Szín: ezüst (metál)

Önsúly: 176 kg

Összsúly: 390 kg

Cím: bikerboy2

Telefonszám: (+36) 30/2240652

Beszélt nyelvek:
Magyar

Telefonszám 2: (+36) 30/2240652

Beszélt nyelvek:
Magyar

E-mail: megmutat

Megye: Somogy

Hird. kód: 1859263

Finanszírozási ajánlat kérése erről a járműről

Felszereltség: Első tulajdonostól, fordulatszámmérő, garanciális, garázsban tartott, immobiliser, lábtartó, rendszeresen karbantartott, sport kipufogó, szervizkönyv, tárcsafék.

Leírás: szép állapotban.rendszeressen szervizelt,vezetett szervizköny.új gumikkal+fékbetétekkel.egyenes kormánnyal.1450000ft hitel van még a motoron.ennyibe el lehet vinni.én nem kérek érte semmit.de a sportdobot külön adom hozzá:45000ft-ért.
ja, a kép.
e képen a cső még prototipus, másikat faragtun hozzá.
Mondjuk menet közben én ebből a " túl nyitottságból" nem éreztem semmit, csak a szervizesek mondják, hogy nem jó, a garanciát meg csak úgy állják, ha olyt teszek rá, amivel semmi gond
Illetve azt se szeretném, hogy ez megrövidítse a motor élettartamát, vagy bármi szart okozzon
ha jól be van lőve elvileg nem eszik sokkal többet, viszont jobban fogja venni a fordulatot, mint előtte
Nem is annyira a lóerőre hajtok, inkább a szép hagra, és a kinézetre, de azért a lovak sem ártanak...
Nem fog (jelentősen) többet zabálni?
attól függ, hol csinálják, mert fékpadon az igazi, ott 25-30 körül szokott lenni, de egy jó szerelő megcsinálja pad nélkül, max marad bent 1-2 lóerő
És mennyi egy átfúvókázás?
csak át kell hangolni a karbiját, és meggyógyul, hidd el. Nem megfelelő a benzin-levegő keverék, egy átfuvókázás meg hagolás megoldja, és jobb lesz mint volt. nekem sportlégszűrővel csinálta, nekem is hozzá kell majd lövetnem.
Ha a hirdetés egy Mazda 323-as, akkor igen.
4-5 ezres fordulaton kapkod egy kicsit és 8 ezernél is. ( berezeg a fordulatszámmérő)
DB.-killerrel elhagyja 4-5 ezernél, de 8 ezernél megmarad.
a Szervízben azt mondják túl nyitott, nincs elég folytás.
Mondjuk mindent házilag építettünk rá. A bódis nem gyért Hornethez.
A lényeg, hogy milyen jól bevált, kifejezetten HORNETRE GYÁRTOTT kipufogókat tudtok ajánlani?
vegyél bele db killert és meg van oldva..
Hali! Mit jelent az, hogy túl nyitott lett? Sztem ne cseréld le! Nem veszi vele a fordulatot, vagy mi történt?
hello

Somogyban van egy...
hasznaltauto.hu-n a 1859263 hirdetés a tiéd
Tud valaki sportdobot ajánlani 2006-os 600-as hornetre?
A bódis túl nyitott lett.
el kell cserélnem egy jól működőre, pedig kurva szép
mire érdemes amgúy egy 2001 es Hornet vásárlásánál nagyon figyelni?
köszönöm..ez gyors volt
www.motormatricak.hu
www.tankpad.hu

Blokkot simán lehet festeni. Deknit bontóba kérdezd meg, ott olcsóbb.
matrica alatt a Hornetest értettem
sziasztok

lenne egy olyan kérdésem hogy a tankon lévő gyári matricához hol lehetne olcsón hozzájutni vagy hol leheten iyelt nyomtatni vagy vmi?!?!?!

valamint egy dekni mennyibe kerülhet kb hozzá? illetve a blokkon ha van egy két karc azt szerintetek lehet festeni vagy vmi? vagy hogy leehtne azt eltüntetni?

egy sérült CB vásárlásán gondolkozok úgyhogy ezek msot sűrgősen érdekelnének.. remélem tud vki segiteni