Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindkét kerékbe ugyanennyi?
guminyomás 2.2 , ..2.5
Hali! ára érdekelne!
Hali!
A gyári honda olajat tudom ajánlani én is azt használom, és több ismerösöm is (pl:gsxr 600) ásványi és jobbnak ézem mint a repsol szintetikust! Olajszüröt gyárit! Az ásványi olaj egyetlen hátránya hogy évente érdemes cserélni! A könyv 12 ezret ir, én minden tavasszal cserélem!
Úgy tűnik megoldható a Hornet fojtása, a karburátor szívócsonkját kell kicserélni. Ehhez a művelethez szét kell kapni a motort, vagy csak kisebb átalakítás?
Lényeg A GUMI MÉRETE MIETT TÚL DRÁGA
1081-es topikot vissza Jan.28
Google-be gépeld be
sziasztok

tegnap lettem egy 2000 res Hornet boldog tulaja

lenen egy pár kérdésem vele kapcsolatban

-olaj 10w40 félszintetikus kell bele? ha igen pontosan mennyi? (a motorrevüben 10w30 ast irtak)
-a leömlőkről vhogy el tudom távolitani a rozsdát? vagy már sehogy sem lehet visszaállitani oylanra mint eredetileg volt?
- illetve első és hátsó gumiba milyen nyomás kell? nézegettem de nem találtam rajta ilyen adatot

köszi
Hali Mindenkinek
Hornet vásárláson töröm a fejem (600) Rengeteg kérdésem lenne Mit figyeljek feltétlenül ha moci nézőbe megyek nem akarok lestrapált gépet venni, milyen árulkodó jelek vannak amik arra utalnak h kár vele foglalkozni? Van-e valamilyen tipikus tipushibájuk ezeknek 99-es körüli évjáratuaknak?
Már olvastam h sokan küzdenek az első kerék méreteivel ,Miért?
MI az utazósebesége az ilyen gépeknek ami még jó a mocinak?
Válaszotokat előre is Köszi
Ez meg az én Bódisom feltéve.
Esetleg érdekel valakit? Matrica is van hozzá már.
A Raptort ismerem, nem tudtam, hogy Hornetre is gyárt dobot. Tetszik!
Neten hol találtad meg?
Sziasztok!
Én januárban vettem a vasra a sportdobot. Vaterán néztem, 38,000 ft-ért árulta, annyiért is vettem összekötővel, teljesen újan, dobozában, zsacskóban. A hangja brutális. Egy pesti cég. Azt nem tudom, hogy van-e még neki ilyen, vagy csak ez az egy volt. Akit érdekel telfonszám, szóljon, szívesen megadom, aztán lehet érdeklődni.
Bocs, az előzőt Bikerboy2-nek szántam!
ezt nem értem!
Az én Bódisom is dettó ugyan ez, csak karbon. Akkor miért mondják, hogy nem jó?
ezt nem értem!
Az én Bódisom is dettó ugyan ez, csak karbon. Akkor miért mondják, hogy nem jó?
hahooooooooooooo

ajánljatok már egy oldalt, ahol kiegészítőket árulnak a vasamhoz
Hello bikerboy2!

Rem nincs harag, mert önkényesen bemásoltam a hirdetésed...
A motorral 1-ütt vettem a dobot+a gyári is megvan (műszaki miatt) A hangja méj,dübörgő Szigetelve van igy az utas lába se ég oda Neten kb 80 ezer körül van az ára.
ez a sportdob:Bódis cimke nélkül.Hornetre lett gyártva.teljesitmény:nekem azt mondták hogy kb:6-10 LE dob a motorra.nagyon jó hangja van.ha érdekel akkor meg kell nézni.én Somogyjádi vagyok.
Ez mindegyik Raptor?
Direkt Hornetre gyártja?
Jobban működik, mint az előbb emlegetett Bódis?
Ár? Hang? Teljesítmény? Utas lába?
Ja, most már értem!
De béna vagyok...
Ijet vegyetek a darázsra
Szasztok! Volna egy eladó Hornettem 2007, 5900Km riasztóval, megkimelten karcmentes stb iá:1.650000ft Ha valakit érdekelne 70-639-52-86, e-mail: hayabusa69@citromail.hu
Ja, még annyit. A motor ausztriából került hozzánk anno. A sportdobba bele van ütve hogy Hornet. Látott már valaki ilyen dobot? Egyesek szerint kint volt ilyen gyári dob is.