Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

samatka
köszönöm az üléstakarót!

Ermax ütak
bocsi amiért sötét a kép, de már beálltam vele a garázsba, mikor eszembe jutott megmutatom nektek.
Szia!

Engem is érdekelne ez a rugóstag,
ettől mennyire változik meg a moci menettulajdonsága, mert ugye ez csocsesz nem kéne elrontani
ára, beszerezhetősége?
Uff

Hol tudok venni kiegészítőket a paripához?
Valahol olvastam, van hozzá másik ülés is...oldaldekni takaró stb.
Baloldali lábtartóról hiányzik a koptatócsavarom. Ilyen mütyürt érdemes keresni a bontóba?
Nem, sajna csak matt fekete van a katalógus szerint!
A fényezést el lehet intézni... de azért megkérdezhetem a Barracudát is.
Egyébként a motorkiállításon pont egy arany színű 2007-es Hornet lesz az egyik bemutatómotorunk!
Cső kösz az infokat.A Csabával beszéltem de még nincs neki minta és nem tudja mikor lessz.Remélem minél előbb.Dany lenne a sárvédő arany szinben is?nekem olyan kéne,és ez árban mennyit nyomna rajt?
Teljesen igazad van, ezért is lesz új!
A kiállítással egyidőben (márc.12.) indul a - remélhetőleg - sokkal használhatóbb új webboltunk!
Természetesen van Z750-re is, az ugyanennyi, a láncvédő aluból van, a sárvédő pedig ABS műanyag (mint a gyári idom).
1 db van raktáron is asszem.
Danny, nem tul jo az oldalatok... 2007-es Z750-re lenne hatso sarvedo? Ha igen mennyi? Keped lenne rola? Koszi elore is!
Kerdezd meg Csabat, o tobbfele motorra gyartott mar, hatha erre is van neki. A cime: muanyagoscsaba@@@gmail.com (ha nincsen neki Hornetre, akkor par het alatt tud csinalni minta alapjan, vagy a motorodhoz igazitva) 15e-ert szokta adni darabjat.
És ehez mondjuk mit szólnál?
Nálunk (DanGer Bikes) 44.900 Ft az ára, az olasz Barracuda gyártja.
Sziasztok,
van 1db 2005-ös narancssárga Hornetre farokidomom ára 20.000 Ft.
Nem használtam.
Akinek kell hívjon: 06-30-816-19-33
Helló. Nekem van 1db 98-as 600-as darazsam. 130as elsőgumával. Nem tudom ki irta róla hogy szar irányjtani de ez NEM IGAZ. Egyetlen negativum a 130-asal kapcsolatban hogy ha használtan akarsz venni gumit az nem 1 egyszerű dolog mert csak a Hornet és a 900RR használta ezt a gumit. A motort pedig mindenkinek bátran ajánlom.
Sziasztok van egy 2007-es hornettem.Nem tudtok nekem hozzá hátsó sárvédő idomot?
Agyon kerestem a netet de nem találtam eddig elfogadhatot
cső edee ahaveromnak kellene hűtőrács havan neked
igazábol a gombára lenne szükségem. acsőről tudsz valamit mondani?
Hali!

A cső megvan még, meg az oldalborítások is ha jól emlékszem. Kellhet még vmi?
a bukogomba és acső érdekelne ha még aktuális.
bocs nem is az ülés alatti idom hanem az oldalidom érdekelne!
Szia edee!Megvan még a 6-os horihoz az ülés alatti idomod?Mid van még hozzá?
Köszi. Gondoltam, hogy csak akartak vmi negatívumot mondani vagy nem volt megszokott és emiatt húzták le. Nagyon tetszik a masina, bízom benne, hogy összejön a dolog. Addig is marad az elvonási tünetek ilyen-olyan kezelése
Széles utat!
Nekem 88-as kiadásu a darazsam,130/70zr16-os gumival Csak jót tudok mondani a gumikról és a futóműről 1 aránt Könnyen irányítható,biztonságban érzem magam rajta nagyobb sebesség eseten i Mind közúton,mind a ringen is bevált a széles gumi. Robogós korszakomnál is fontosnak tartottam a széles il a ballonos gumikat Rossz utviszonyok miatt
Sziasztok!

Van egy Givi bukócsövem 900-as Horihoz, karcmentes, 15.000 pénz. Ha valakit érdekel írjon mailt.
Szia!

Nekem volt 16 collos elsőkerekű Horim, annak van 130-as első gumija, ha igaz nem lehet 120-ra cserélni, de irányíthatóságban nincs sok különbség. 2000-től 120 R17 lett az is. Én azzal is el tudtam menni 30000 km-t.
Sziasztok!
Azok véleményét szeretném kérni, akiknek régebbi Hornetjük van, amit még 130-as első gumival szereltek. Valóban nehéz irányítani, vagy csak a tesztelők bénák? Le lehet cserélni 120-asra? Tavasszal vennék új motort, és a Hornet az első a listámon , de ez a gumidolog böki a szemem, oszlassátok el a kételyeimet!
Hát mondasz árat küldesz képet és adsz róla infót akkor tudok rá válaszolni.matyi_diver@citromail.hu
Hát édes vagy és honna derítsem ki h az előző tulaj merre járt vele?