Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap van Én is megyek. ma még nem aludtam
na, akkor a egy-két év, aztán belekarcol a 100-ba Az megint megérhet egy újságcikket, gondolom már azért se akarod eladni, hanem megnézni, mennyit el a japán technika... Nekem az MZmben van 61.000 km, abból 30ezer én voltam, de 55.000-től már 250-es blokkal gyorsabban pörögtek a kilóméterek....
Mentem szunyálni, mindjárt holnap van. Csá!
közelítek a 60-hoz, erősen
fékbetét? nekem még a gyári szett van, és még jók, bár a hátsó már kezd kopni
na jó, most már marha kiváncsi vagyok, hány km van a gípedbe
Na jó, te vagy az új példaképem
nekem 18 ezret megy el egy garnitúra gumi. a motort akkor sajnálom, mikor kiutazás van, és reggeltől estig 8000-res fordulaton tartom.
Ha minden összejön a nyárra, akkor 9000-ret számolunk 2,5 hétre.
Mondjuk a pénz nem számít... De asszem szegény Hornetet nem lennék képes annyit hajtani egy huzamban... nekem 2-3ezret megy el egy gumi, kapásból kéne rá valami túrásabb, meg fúúú mennyisok minden, ha messze indulnék... Pláne a hegyekbe... kellene fékbetét is plusszba...ha nagy leszek úgyis veszek egy CB 1300-at, azzal esetleg elindulnék világot látni
Mármint a nagyharang csúcs? Ot voltam először "nyugaton" motorral egyedül. Eleinte senki nem akart jönni, de mikor meglátták a fényképeket akkor már mindenki.
50-es simsonrobogómmal legmesszebb Krakkóban voltunk, 1 heti kaja, sátor, hálózsák..stb..stb. A motor-revűben meg is jelent egy kis cikkünk. Rég.
6 jegyű szám az ára...
FerencJózsef-föld?
Neee Annyit hogyan lehet menni? Basszus azt hittem az már túra, ha lemegyek a Balcsira. De asszem most megváltoztak a nézeteim.... 6000 km, nekem 100km-en 7liter 6x70 ohhh nem számolom.... egy szezonban megyek annyit... Azért Ausztriába mindenképpen kinézek, de egy ekkora túrához kevés vagyok
Most már mindig messzebre szeretnék menni, eleinte nagy szám volt ausztria, majd az olasz, szlovén, svájci, francia alpok, sikerült feljutnom az alpok összes! 2000 m-nél magasabb hágójára, majd Korzikát is bejártam, most irány észak.
az nem kevés
10.000-ként van olajcsere, de álltalában hamarabb megejtem.

Egy kb 5-6000 km-es út 10-11 nap szokott lenni.
És úgy kb meddig tart egy ilyen kiruccanás? vagy a helytől függ? Meg kb hány km megy bele a gépbe ? Gondolom azért egy 6000-es olajcsere nem szokott megesni
álltalában a térképen bejelölöm a kiszemelt helyeket, ezeket összekötöm egy képzeletbeli útvonallal és meg is van az útirány. Hitelkártyám meg nincs.
nem-nem, 2-3-4-en szoktunk menni, egyedül csak egyszer voltam, de úgy is jó volt
Egy igazi motoros De nem vegy veled senki, mondjuk haver másik motorral? én például egyedül nem annyira szeretek motorozni, igaz bandában se, de haverral pont hasonló tempónk van, neki Z-750-e van, hasonló stílus meg minden, nem okozunk meglepetést egymásnak, na úgy szeretek motorozni, mert így meg lehet osztani a pozitív, meg negatív élményeket egymással , egyedül meg valamikor szinte magamban beszélek, és 100-150 km után szinte beleunok...Én Szombathelyről Győrbe szoktam járni vizsgaidőszakkor, azon kívül nem nagyon megyek hoszabb távra.
És akkor viszed a sátrat, hálózsákot, hitelkártyát/köteg eurót és elindulsz a kiszemelt helyre? Ez marha jó lehet... Olyankor mi játszódik le benned? Nem vagy mondjuk türelmetlen, hogy mikor érsz már oda, meg hasonló "hülye" dologok? Vagy ilyenkor tényleg átadja magát az ember a feelingnek és csak megy és megy és élvezi, és ha úgy van, az út szélén sátrazol, vagy a semmi közepén? Tiszta Easy Rider-szerű lehet... Ezt asszem nekem is ki kell próbálnom egyszer...
Ilyenkor télen kigondolom a célpontos, veszek egy térképet, megnézem mit érdemes látni, várom a nyarat és tűz! Előre nem tervezek semmit, nem foglalok szállást, lesz ami lesz. Szerencsére szeretem a konzerveket, így jókat tudok kajálni, és még sátorozni is szeretek.
Basszus még mindig marha jók a képeid Hogy működik nálad egy ilyen európai túra? Gondolsz egyet, aztán felülsz és mész, vagy hogy lehet rendesen megszervezni egy ilyen hosszú kiruccanást Nyáron jó lenne nekem is legalább a rohonci szerpentinnél tovább jutnom . Ausztriában merre érdemes indulni?
Igen, nálad a pont. Így van.