Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem oldaldobozos, és állat jó! Valóban szélesebb (a transzfogarason is csak egy autóba akadtam bele a parkolóban), de meg lehet szokni, én meg nem döntöm le teljesen sosem. Ja és az utas is jól elfér a dobozoktól.

Amúgy a jobb oldalon valóban szélesebb, kb két centivel. A GIVI gyárilag ad is távtartót hozzá, hogy elférjen a kiputól. Mivel én 2000-re faragtam rá a 2003-as tartót nekem jobb oldalon 4 cm lett a távtartó, a balon meg 2 cm. De így is működik jól. Bár nekem ilyen szar kínai dobozaim vannak saját platnival, ami qrva ronda, és nagyon lerontja az összképet, ha nincs fent a doboz, de a keret magában nem zavaró.

Mellesleg nézzétek meg a gép jobb oldali utas lábtartóját, az is hosszabb kb 2 cm-rel mint a bal. Asszimetrikus a vas picikét!
így vetted hogy újra volt fényezve?
Nem egyértelműen írtam! 2013-ban egy év alatt, hozott és adott el ilyen rengeteget.
Nekem frissek az élményeim.
Nem hinném, hogy drágán vettem, mert aki behozta, közel ezer olasz vasat hozott be. A kereskedők jelentős része tőle vásárol. A motor 2003-as, PC36-os.
Ára 500.000- (nem írom le, hogy melyik kereskedő vitte volna 550.000-ért)
Műszaki, reg.adó, forg. hely. kb.100.000-
Akksi,(szinte mindbe kell) 8500_
Gumi, (szinte mindre kell) Z6, köszönve a holtszezonnak 55.000-
Irányjelzők 2 db. 3000-
Így a 600.000 Ft-ot nehezen tudom elképzelni, de legyen szerencséd!
hát ahhoz hatalmasat kell dönteni hogy leérjen
Persze, kofferrel felszerelve mar esszel kell kozlekedni. Eloben meg nem lattam, de a baloldalon meg tul nagy res lenne, ha ugyanugy kinyulna, mint a jobb oldalon.
Üdv.Megnéztem a tartót és ugyanazon az áron tudom hozni, de már csak 1 db van a nagykerbe.Ha elfogy tudok rendelni,de 2-3 hét.Ára:28500ft.
Gyári Honda új olajszűrök eladok 2800ft.
Azért a kanyarokban pici önmérséklet a dobozokkal nem árt.
Olyan széles mint egy kisteherautó vele.
Drukkoltam hogy ne érjenek le visszafordítóban.
És nekem fura volt hogy a jobb oldalon mintha jobban kinyúlt volna a kipufogó miatt.
Kevesen hasznalnak koffert horneten, meg kulfoldi oldalakon se talaltam rola bovebb user velemenyt. Aztan kiderult, hogy Sicc kolleganak (itt a sportmotor.hu-n) pont egy ilyen givi szett van fent es csak jot tudott rola mondani. Ennek oromere en is rendeltem egy komplett szettet dobozokkal :-)

Azt ugye tudod,hogy givi 258 fz nelkul nem tudod felrakni.
Szerintem több mecsekbugerrel jobban jársz.
Próbakörre * német autopalyan termeszetesen
Pályán?
Gyári honda sokat szamit, levettem rola egy korre de 140nel mar lekapott a szél ha rajta van 180nal szoktam rahasalni
tuti műanyag
1 plexit kene vennem :)
neked milyen van LeviÚr
De durva hogy telefonrol is lehet felrakni kepet
Én az enyémet vettem kb 670 be + betét/olaj/futómű/optika/festés most igen jó állapotba van 800 at kináltak érte nem adtam oda...
2004 es viszont életébe nem volt törve 32000 van benne amiből én raktam 8 ezret bele igen komoly állapotba van.
az alkatrészeket sorszám alapján kerestettem vissza évjáratra meg alvázszámra igen utánna jártam.
viszont sokat költöttem rá de a minden egyes csavar a gyári rögzítővel volt berakva lefestve minden
nagyon jó kis moci ezert nehezen is valok meg tőlle.
Ez volt és lett bar meg csak 80% van kész!
Ha megnezed a 04-06os motorokat nem draga a 700 mert tudom hogy amik hahun vannak abbol 5motor ramaty allapotban van ennyi penzert
Van egy elado borrucim kifogástalan állapotba
Azisdrága.
Neked minden drága kiveve ha a hasadra kell kolts
Drágán adod.
Pocses, vedd meg az enyémet annyi hogy ez magyar papiros