ugyanerre jutottam én is, a motor amit szeretnék egyszer venni, itthon olcsóbb mint a mobile.de-n a legolcsóbb! Ha behoznám és forgalomba helyezném +200e lenne arról nem beszélve ha kimész és mégsem akarod elhozni valamiért vagy éppen eladja mert valaki lerakta a pénzt stb. Kintről hozni csak tömegével éri meg szerintem, vagy nagyon egyedi és ritka típusokat.
Több szem többet lát, ezért is vagyok a topikban, hogy kérdezzek. Örülök bármelyik motorostársam segítségének, de a kritikát is elfogadom, öreg vagyok már bohócnak vagy "fitymahuszárnak"...
Aggódik a fene.Csak én is átnyálaztam anno minden lehetőséget.Oszt valahogy itthon volt már behozva olyan amitől sehogy se találtam olcsóbbat.
És ott lehetett hiénázni rendesen.
Mert már itt volt.Állt a píz benne.
Ha szondom a kereskedőnek hogy van hat kilóm akkor annyiért hoz.
Max a haszna több.
Rendben akkor majd jól rá pacsálok, ez legyen az én gondom. Meg beszéltük van rá 6 kiló, ezért tud 2004-es évjáratút rendszámmal friss műszakival leszervizelve névre írva.
Ez eddig OK.
Csak számszakilag nem értem mitől olcsóbb egy még digóban 20-50e forintal drágább mint az itteni szintén digóból behozott.
Má az igy sommás kijelentés hogy ehh nincs itthon olcsó járgány..........dehonnem.................hozza be boldog-boldogtalan ezeket.
Eddigi kutakodásaimból leszűrtem hogy jelenleg az olcsó tömegmodellekből itthon általában olcsóbb mint kinn a kínálat.
És hogy jobb lenne egy digó verda mint egy itthoni........ .
Szia. Az árakat márciusban irtam. Azóta lassan 1 év telt el. Este tudok választ adni most mennyi. Én csak új tartót tudok. Ami a te motorodhoz gyárt a givi cég. Az amit más készít az nem tudom milyen és mennyit bír. Nem ismerem így véleményt se tudok mondani. Ezt mindenki maga döntse.
Üdv.
P.
Engem csak a PL 172-es érdekelne. Nézetem több helyen, meg beszéltem egy sráccal, aki készít egyedit, de nem tudom, hogy mennyire stabil.
Ez amit Te tudsz ennyiért, ez eredeti és új vagy használt?
Én nem megyek sehova, max majd gyalog ami 10 percre van a szerelőmtől, aki ezzel foglalkozik. Ő hozza majd be sok más vassal együtt. Szervizelése + műszaki az ő dolga a papírokat kell majd nekem intézni.
Februárig áll a dolog.
http://www.totalmotorcycle.com...
má leadta a megrendelést.
És ott lehetett hiénázni rendesen.
Mert már itt volt.Állt a píz benne.
Ha szondom a kereskedőnek hogy van hat kilóm akkor annyiért hoz.
Max a haszna több.
Csak számszakilag nem értem mitől olcsóbb egy még digóban 20-50e forintal drágább mint az itteni szintén digóból behozott.
Má az igy sommás kijelentés hogy ehh nincs itthon olcsó járgány..........dehonnem.................hozza be boldog-boldogtalan ezeket.
Eddigi kutakodásaimból leszűrtem hogy jelenleg az olcsó tömegmodellekből itthon általában olcsóbb mint kinn a kínálat.
És hogy jobb lenne egy digó verda mint egy itthoni........ .
Üdv.
P.
Engem csak a PL 172-es érdekelne. Nézetem több helyen, meg beszéltem egy sráccal, aki készít egyedit, de nem tudom, hogy mennyire stabil.
Ez amit Te tudsz ennyiért, ez eredeti és új vagy használt?
Köszi a választ!
Zoli benéztem. Keverem egy Pilisszentiváni hirdetéssel. Mondjuk hahun rákeresek és megkérdezem az embert hátha ....
Ha olyan közel van hozzád, nem néznél nekem sportkiput az illetőnél ? Azt hiszem külön árul párat.
Más: kormánystabilizátort próbált már applikálni valaki a motorjára ?
Lucas Superbike van rajta. kb 10 centivel szélesebb a gyárinál, kicsivel alalcsonyabb is, de nagyon kényelmes, sokkal jobb így!