Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak össze van pattintva
Tettem be képet, itt tartok most, a két szürke oldalsó idom egybe van a hátsó feketével erre rájöttem, de hátul valami még tart, feszegetni nem akarom, nem tudom csavar fogja-e vagy csak patentok vannak.
Sajnos semmi tapasztalatom nincs a led-es H3 lampakrol. Azaz ha LED-es lampat teszel a H3 projektor hazba. Tobbfele ceg forgalmaz mar eredetileg is LED lampat. Pl:

http://www.clearwaterlights.co...
Szia! Zsolt vagyok. Látom elég régi a hírdetésed, de gondoltam megkérdezem, hogy esetleg a farokidom megvan-e még?
Üdv. Zsolt
Írok emailt, ott megbeszéljük a részleteket.
Igen még megvan még a szerelési rajz is
Konkrétan itt tartok. És nem jutok tovább...
Szia!
Az nem sérült, nem kell fényezni. Viszont láttam van pár eladó cuccod azok közül lehet érdekelne pár dolog. Pl a doboztartó.
Két kapaszkodót levettem, ami az ülés alatt van az nem jön le...
A képet elnézve a két szürke műanyagnak egybe kéne lejönnie az ülés alattival, viszont nekem ott még valami tart....
Szevasz csak érdeklödöm hogy a tankon is van sérülés ha igen akkor azt is javitod mert egy kis festékre én is befizetnék kösz
Ha lesz lámpa eredmény, megosztom. :)

Amúgy ezt néztem ki:
link

Ismerősel erre hajlíttatnék lemezből valami klassz védőt. RC51! Ez is jó lehet ha LED-es H3-as izzót teszek bele?

Nálam a hátsó rugóstag 4-5-6 között volt állítgatva a nyáron, mikor fullra fel voltam dobozolva, vagy utassal mentem akkor fel volt véve. Azt hiszem nálam az 5. fokozat a leggyakoribb.
Ti milyen rugó beállítással gurultok? Sokat számít a beállítás? Ha jól emlékszem 6 vagy 7 beállítási lehetőség van, az enyémen (PC34) 3-on van. Én 180cm 72kg (most 74kg ) vagyok.
Ha sikerül valamit összehozni akkor légyszi képet ossz meg velünk, illetve milyen lámpa lesz. Engem érdekelhet esetleg...
Mindenfelekeppen LED lampat ajanlanek ami nem terheli meg a rendszert. Is a legujabbaknak mar hihetetlen eros fenyuk van akar 10W mellett is.
Sziasztok!

A korábbi kormányvégsúly probléma hamarosan megoldódik. :) Tegnap sikerült tesztelni az új kormányt. Egy dolog jutott csak eszembe: miért vártam vele eddig? Sokkal kényelmesebb és jobb vele vezetni a gépet!

Viszont most következő projekt: gondolkodom ködlámpa / kieg fény felszerelésén a hűtő oldalára, a kis fémlemezt fogó két csavar valamelyikével oldanám meg a rögzítést. Az elektromos rendszerbe beköthető ez gond nélkül, vagy túl nagy mókolással járna? Van ezzel valakinek tapasztalata?
a kep lemaradt, szoval itt:

https://www.dropbox.com/s/xic7...
Szia!

Elobb a ket kapaszkodot kell levenni, majd azt a kisebb muanyagot, amin a honda felirat is van (ules mogott-alatt). utana a szurke muanyagot, ami egyben van. a lampat nem szukseges levenni:)
csatolok kepet is, mert talaltam.

udv
Szerintem ami a képen van 18-as csavar az fogja még...
Csak ahhoz úgy férek hozzá, hogy kiveszem a lámpát, amire megint nem jöttem még rá...
De alakul, köszi szépen!
lehet hogy itt esetleg látszik

http://www.lingshondaparts.com...
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 2007-es Hornettet. Jobb oldalán van egy kis sérülés ezt akarom majd a tél folyamán kijavítani.
Ma nekiálltam szétszedni a farokidomot, de elakadtam. A képen látszik a szürke idom azt akarom levenni, majdnem sikerült de hátul a hátsó lámpa környékén még fogja valami és nem jövök rá hogy mi.
Ha esetleg valaki tud segíteni azt megköszönném, vagy ha esetleg valakinek van szerelési könyve az is nagy segítség lenne.
üdv: Sifi
Tudod, mikor vettem a motort, egy raklap olyan dolgot "sóztak" rám, melyektől mostanság meg szeretnék válni. Nincs prblma sem a mérettel, sem az hogy kényelmes vagy sem, csak egyszerűen az Alpinestar amit később vettem, jobb szeretem. De így van ez a komplett 1ső motoros szerkóval is (cordura) amit a tanulós éveimbe hordtam, míg meg nem lett a jogsi.
nem jött be vagy a méret nem jó?
Most nézem, hogy nekem vagy egy eladó Daytona lépőm :) nem érdekel valakit? A két kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányszor húztam fel :(
BUÉK neked is. Én annyit tudok mondani, hogy nekem PilotRoad2 2ct van fent, 66 volt tavaly, de a következő biztos nem ez lesz. Vmi sokkal tapadósabb kellene Hornetre, neked meg főleg