BUÉK mindenkinek. Az év elején egyből egy húsbavágó kérdés. Gumit kéne vennem de milyet? Most ajánlatot kaptam bt016 pro gumira. Valakinek tapasztalata ezzel van? Az ár nagyon jó lenne. 55 környékén van. Kifutó modell, az S20 váltja. Az ár csábító .
Nézegettem a képeidet,pont ilyen szürke alu kormányt akarok én is venni .Hol vetted, és milyen széles ami neked van (mi a típusa)? Én 75 cm-est néztem.
sztem felesleges a gyárival bajlódni én ilyet vettem ebayről. bedugod a kormányvégébe szorítod a csavart a másikvégén szorul az anya és dagasztja azt a kis gumihengert és bent marad a kormányban.. 800Ft egy pár én pontosan ilyet vettem csak feketében
persze ezzel is van munka de csak annyi h csiszolo papíron vagy valami arra alkalmas eszközön kisebbre veszed a gumihenger átmérőjét én kb 5 perc alatt felszereltem.. és számomra maga a súly(gyári kormányomban nekem volt vagy 1-1kilo oldalanként, persze túloztam de volt súlya ) nekem nem hiányzott.. kb ugy éreztem magam mint ha egy szervokormány nélküli autóból szervosba ültem vna.
Megleptem a Hornetem egy új kormánnyal, amit ma fel is tettem. Annyi van csak, hogy 5 mm a falvastagság, így a kormányvégsúlyt nem tudtam felrakni, mert a belső átmérő kisebb, mint a gyárin volt. Erre van valakinek valami jó megoldása, ötlete? Gondoltam egy 10-es tiplire, de az meg végtelenül egyszerűnek tűnik...
Uhm azt megköszönném....csak akkor várni kell még mert ahhoz kell a moci :)
Írsz 1 mailt a tokei-ihto kukac freemail.hu-ra és akkor tavasszal megkeresnélek ennek kapcsán.
Volna olyan hornetes kolléga aki Szegedi vagy Dunaújváros környéki és van oldaldoboz konzolja.CBR600-ra szeretném rárakni és jó volna megnézni mennyi extra melóval járna.
Előre is köszönöm és e-mailban jelezze pls aki segítő szándékkal volna.
Na ilyen egyszerű, ha valaki ért hozzá! javascript:smile(document.frmmsg.body,'45');document.frmmsg.b
ody.focus()Én elektróbol ismételtem félévet, de még így sem volt időm megszeretni.javascript:smile(document.frmmsg.body,'49');docum
ent.frmmsg.body.focus()
igy van eleg 2-t bekotni, a 3. nem tudtam megfejteni mire jo a kapcsolasi rajzon a labtarto kapcsolohoz megy le valoszinu onnan kap testet a gyari rele, a ket polusunal az atfolyo aram uzemelteti..... En vettem egy robogo relet 1500-ert ranyomtam ket normal sarut a relere 5cm-es vezetekkel, masik vegere kis sarut nyomtam amit beledugtam a gyari csatlakozoba. A zold vezetek ami NEM kell neked ha 2 polusu relet veszel
A rele ugyanaz csak amit en linkeltem az Angliabol jon es itt van 1 het alatt mig amit te az HongKong ahonnan altalaban 4-6-8 het mire ideér ha ideér. Én már szívtam meg pàrszor az utobbi időben. Bár mindig visszautaltak a penzt. Ezert inkabb veszek Angliabol megha nehany fonttal dragabb is! Az legalabb Eun belul van es nem akad fent a vámon sem.
Rég jártam erre,ezért utólag is Boldog Karácsonyt és Új évet!
A kérdés a következő,kaptam karácsonra ledes indexet,és gyorsan villog,eddig is ledes volt az is gyorsan villogott,és most rászántam magam, hogy rendbe rakom.
Tudom, hogy lehet ellenállást betenni a körbe,de nekem az a megoldás nem tetszik, hol lehet venni normális áron elektronikus indexrelét? Olyat aminek passzol a csatlakozója is,honda hornet cb 600 2004 évj. 3 lábú relé,nem akarok vagdosni forrasztgatni..
Olcsó benzinárakat és balesetmentes kilométereket!
Meg is ünnepeljük ma egy kis gurulással!
Nézegettem a képeidet,pont ilyen szürke alu kormányt akarok én is venni .Hol vetted, és milyen széles ami neked van (mi a típusa)? Én 75 cm-est néztem.
http://www.ebay.com/itm/MOTORC...
persze ezzel is van munka de csak annyi h csiszolo papíron vagy valami arra alkalmas eszközön kisebbre veszed a gumihenger átmérőjét én kb 5 perc alatt felszereltem.. és számomra maga a súly(gyári kormányomban nekem volt vagy 1-1kilo oldalanként, persze túloztam de volt súlya ) nekem nem hiányzott.. kb ugy éreztem magam mint ha egy szervokormány nélküli autóból szervosba ültem vna.
persze ez én vagyok, lehet vki tud okosabb dolgot
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Megleptem a Hornetem egy új kormánnyal, amit ma fel is tettem. Annyi van csak, hogy 5 mm a falvastagság, így a kormányvégsúlyt nem tudtam felrakni, mert a belső átmérő kisebb, mint a gyárin volt. Erre van valakinek valami jó megoldása, ötlete? Gondoltam egy 10-es tiplire, de az meg végtelenül egyszerűnek tűnik...
Így mutat most:
Uhm azt megköszönném....csak akkor várni kell még mert ahhoz kell a moci :)
Írsz 1 mailt a tokei-ihto kukac freemail.hu-ra és akkor tavasszal megkeresnélek ennek kapcsán.
Dunaújvárosban tudok neked segíteni sztem.
Volna olyan hornetes kolléga aki Szegedi vagy Dunaújváros környéki és van oldaldoboz konzolja.CBR600-ra szeretném rárakni és jó volna megnézni mennyi extra melóval járna.
Előre is köszönöm és e-mailban jelezze pls aki segítő szándékkal volna.
ody.focus()Én elektróbol ismételtem félévet, de még így sem volt időm megszeretni.javascript:smile(document.frmmsg.body,'49');docum
ent.frmmsg.body.focus()
3-as stekkert toldásként,lehet nézek valahol nem tűnik egy különleges cuccnak...
http://redhotmotors.hu/spd/210...
Ez tök jó,a stekker is hasonlít,de csak 2 vezetékes.
Gondolom nem kell a test szál.
Magyar oldalról nem lehet meghrendelni?
http://www.ebay.com/itm/200642...
Rég jártam erre,ezért utólag is Boldog Karácsonyt és Új évet!
A kérdés a következő,kaptam karácsonra ledes indexet,és gyorsan villog,eddig is ledes volt az is gyorsan villogott,és most rászántam magam, hogy rendbe rakom.
Tudom, hogy lehet ellenállást betenni a körbe,de nekem az a megoldás nem tetszik, hol lehet venni normális áron elektronikus indexrelét? Olyat aminek passzol a csatlakozója is,honda hornet cb 600 2004 évj. 3 lábú relé,nem akarok vagdosni forrasztgatni..
Köszi előre is!