Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most jutott eszembe szokott erre járni azt hiszem Basi néven egy user ő gyárt hasidomot, lehet van neki ez is.
Köszi, megkérdezem tőle.
Sziasztok! az lenne kérdésem h van e túl valaki a2 jogsihoz való lefolytáson? a2 jogsimhoz keresek motort éppen és a 600 as közel a szívemhez csak a 35 kw ra való folytást nem tudom h lehetséges e vele és milyen ár körül.
http://www.ebay.co.uk/itm/hond...

meg kell kérdezni postáz e mo-ra
Sziasztok!

ELŐSZÖR IS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKNEK!

Lenne egy kérdésem. Nincs tippetek, hogy honnan tudnék '99-es Hornet-hez (PC34) üléspúpot szerezni? Google nem volt a barátom, de tudom, hogy létezik, mert láttam már egy-két gépen.

Köszönöm!
Boldog Karácsont mindekinek
Boldog, Békés Karácsonyt mindenkinek ! ! !
Kellemes ünnepeket skacok!
Boldog Karácsonyt és korai tavaszt mindenkinek!
Sziasztok! az lenne kérdésem h van e túl valaki a2 jogsihoz való lefolytáson? a2 jogsimhoz keresek motort éppen és a 600 as közel a szívemhez csak a 35 kw ra való folytást nem tudom h lehetséges e vele és milyen ár körül.
Köszönöm a hozzászólásokat !Nem akartam mást csak kiírni magamból!Amit tapasztaltam az az 50 ezres küszöb,az teljesen reális!De a rossz tapasztalatok ellenére mindenkinek aki motort vesz sok sikert és jó választást kívánok !És mindenféle kép több motor megtekintését ajánlom !
A tapasztalat ugyanez. A 929-et árultam egy jó ideig. 65 e. km volt benne, 2000-es évjárat. Felhívott egy érdeklődő elmondtam a motorról amit lehetett. Rákérdezett a km állásra. Erre rávágta, hogy sok. Na itt kicsapta a biztosítékot a srác visszakérdeztem, hogy tulajdonképpen egy 13 éves gépnél miért sok a 65? Az kb évi 5000 km, ami még reálisnak is mondható az itthoni viszonyokat nézve. Csak annyit tettem még hozzá, ha szeretné megoldom neki a 25000 km-t . Neki úgy is az számít.

De érdekes, aki megvette nem szőrözött az óraálással. Kipróbálta, megnézte alaposan! A mai napig is tartjuk a kapcsolatot és nagyon meg van elégedve a 65 e. km-t futott masinával.

Én pedig vettem egy 600-as Hornetet 48000 km-el. Nem az óraállás döntött, hanem az állapot és a próbaút.

Azért egy 900-as Hornetre átülnék szívesen .
a "becsületesnepper" néven futó autókereskedő írt egy jó 3 részes cikket "a magyar autóvásárló hülye" címmel (ha így rákeresel emgtalálod) és hihetetlen hogy mennyire igaza van. A magyar "igények" hozzák "szülték" ezeket az eladókat. A magyarnak 600e-ért 10 éves, keveset fogyasztó (de azért menjen is!), csomagtartója azé legyen má jó nagy, természetesen szigorúan 100e km alatt, lehetőleg első tulajtól, és természetesen teljesen sérülésmentes, szervizkönyves autó kell!

ha megnézi az ember a mobile.de-t érdekes hogy 180-350e km autót is találni amiből M.O-n egyet sem, hát ez csoda. Motoroknál is simán odaírják hogy 65-90e km. A magyarnál az autónál olyan 150e-nél motornál 50e körül van az "ingerküszöb"
Inkább ismerősnek nevezném őket,akik motoroznak.
milyen haverjaid vannak ?
Hát igen józan paraszti ésszel is végig gondolva a 8 éves motort nem azért adja el bagóért mert a 20.000km utáni olajcsere sokba fog neki fájni. Egy majd 100.000et futott nyelelt blokknál azért már lesznek gondok,a jó Magyar meg hát izé nekem van benne 6000km-em a motoromban a tiedben mennyi van? Szégyen!
Amikor vettem az smc-t minden haver és hány km van benne,mondom nekik ez egy supermoto néha talán enduro,kit érdekel hogy menyi van az órában. Főleg mikor le is szedik sokan hogy ne az erdőben törjön le,de azért csak kérdezték hogy menyi van,mutatom a 2006-os motorban lévő 900km-es órát....mondom ennyi, erre huh ez megérte nagyon. Kb. eddig jut el az emberek szakértelme.
Sziasztok ne haragudjatok de hagy mondjam el mit tapasztaltam az elmúlt 1-2 hónapban !Árulok egy motort PC41 sjnos csúszott kell rá oldaldekni 30e ,hűtő az EBY-on 27e,és egy kipuff 30-50 ízlés szerint plusz egy kormány de az már megvan!Kb 20-40 csere ajánlat de szóra sem érdemesek!Ami viszont felháborított magyar szervizkönyv valós 35000 km ez már senkit nem érdekel !Én autókat adok veszek de motoros vagyok !Azért szálltam ki a barátaim üzletéből mert Osztrákból hordtunk be kocsikat kétnyelvű adás-vételi és nem kell beírni a km-ert !És bántott az önérzetem ,és most azt látom ,hogy az olasz motorokat adják el 5-8 évesen 900-22000 km között !Hahó ott egész évben szezon van 5-8 éves motor valós km 50-80 ezer km !De sajnos ismét bebizonyosodott a magyar mentalitás csak az órában legyen kevés !Ne legyél őszinte csak azt mond amit hallani akar,garázsban tartott ,évi 2-3 ezer km csak túrázni használtam, tiltva nem volt nekem is azt mondta az első két tulaj !De ez nem mindenkire vonatkozik ez csak egy tapasztalat!Köszi hogy elolvastad !

Igen nagy busa
Azt vágod, hogy ez egy harcsa?
Szerintetek a 600-as hornet műszerfala passzol a 900-asra? 2003as évjárat. Mert 900-as ép műszerfal (belsőt) nem találok. gyakoribb a 600-asé.
Köszi
Béla
Taki69 a Tiszai Busára gondoltál? "Lásd Busa" :))
khmm... Import
Én a pécsiben voltam, ott eléggé rendben voltak a gépek, de nagyon drágák is. PC36-ból 50000 Km-rel akartak nekem eladni annyiért, amennyiért PC41-est vettem 20000-rel...
Ami a javukra írható, hogy tényleg látszott, hogy le volt szervizelve, új lánc, új gumi... de akkor is...
ja, export olasz gépet persze, hogy körbefotózták.. ...ez azért volt, hogy ha kiderül, hogy lopott akkor legyen pár szép képed a vasról ami majdnem a tied lett....
Üdv!

Nincs valakinek véletlen egy 900-as Hornethez (2003) komplett műszerfala? vagy honnan tudnék szerezni? tulajdonképpen csak a belseje kéne, mert kívül rendben van. Viszont belül kicsit össze van tákolva, és összevissza mutat mindent, szemmel láthatóan levan törve belőle (a nyákból) egy darab, odaforrasztgatva mindenféle utólagos vezetékek...