Hat nem tudom a kép mennyire adja vissza a munka minőségét!
80 ba volt nekem komplett faridom hasidom oldal idom tank ulespup kapaszkodo 2 sárvédő!
Nem olcsó de kiváló munka!
Ajánlották 40-50 be is de inkabb rászántam ezt a picit többet!
Pont a napokban gondolkodtam, hogy a faridomot át kéne fújatnom, meg rendbe tenni, mert kissé ütöttkopott. Gondolokodom a fehéren is, de lehet marad kék.
Megkérdezhetem, mennyiért csinálták meg a komplett fényezést?
isti! nincs mit!
Itaf! valamikor valahonnan a netről leszedtem
de meg van kinyomtatva lefűzve a 03 előtti és a 04-06 is
a 04-06 az itt van a gépemen valahogyan átkludhetem ha kell!
Sziasztok!
Szelepfedél tömítést szeretnék venni a 900-as Hornethez. Ahol eddig érdeklődtem nem kaptam, mindenhol azt mondták vegyek márkaszervizben. Még ott nem kérdeztem az árát, de félek nem lenne túl baráti. Valaki tudna segíteni, hogy hol lehetne beszerezni jó áron?
Tudom ezért rendeltem most ott meg is jött ma. És tudom hogy jó minőségű mert a Tl1000R -emen is onnan vettem. Ez a felnicsík egy hibád és naon drága döntés volt de kidobni nem fogom de felrakni se kis pénzt csinálok belőle ha kell valakinek.
80 ba volt nekem komplett faridom hasidom oldal idom tank ulespup kapaszkodo 2 sárvédő!
Nem olcsó de kiváló munka!
Ajánlották 40-50 be is de inkabb rászántam ezt a picit többet!
Pont a napokban gondolkodtam, hogy a faridomot át kéne fújatnom, meg rendbe tenni, mert kissé ütöttkopott. Gondolokodom a fehéren is, de lehet marad kék.
Megkérdezhetem, mennyiért csinálták meg a komplett fényezést?
Aztán ossze hozhatjuk
Debrecenben van még amúgy a gép?
Nekem is indul lassan a projekt de nálam csak a felni festés!
istadler@freemail.hu
Itaf! valamikor valahonnan a netről leszedtem
de meg van kinyomtatva lefűzve a 03 előtti és a 04-06 is
a 04-06 az itt van a gépemen valahogyan átkludhetem ha kell!
Nincs valakinek fölösleges gyári szerszámoskészlete,?!?
Sajna enyémbe nincs meg...
Szelepfedél tömítést szeretnék venni a 900-as Hornethez. Ahol eddig érdeklődtem nem kaptam, mindenhol azt mondták vegyek márkaszervizben. Még ott nem kérdeztem az árát, de félek nem lenne túl baráti. Valaki tudna segíteni, hogy hol lehetne beszerezni jó áron?