Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv, tett már fel valaki hornetre (900-as, 2003) mt-03-as lámpát? én ezzel küzdök most. lehet venni konzolt hozzá, de drágább mint maga a lámpa. valakinek valami bevált alternatíva?:) köszi
Hát ja, csak a refivel meg az a baj, hogy ha nem bixenon-od van akkor refiként többet nem tudod használni a refidet. Mert ugye villantanál vele, de a xenon-nak van bemelegedési ideje, ami refinél nem jön túl jól. Képletesen szólva lőnél egyet a hajóágyúval, de a lövedék csak kicsúszna a csőből.
Enyémben már h1 van így meg lehetne játszani csak a refit ami talán nem olyan feltűnő a rendőröknek. Azért pattant ki ez az ötlet mert olcsón találtam autós szettet, átgondolom még
Figy próbáld ki, aztán ha nem villognak akkor nem is zavaró. A rendőröket meg eldöntöd, hogy bekockáztatod -e. Egyébként ebay-en lehet kapni mini trafós xenon szetteket.
Én most fogom kipróbálni az Osram Nightbreaker-t, elvileg az többet tud mint a mezei H4.
Autóknál ez nagyon jellemző még akkor is menő ha látszik rajta, hogy gagyi. Szinte semmivel sem lát jobban cserébe én megvakulok. Kipróbálnám milyen a hornetben a xenon hátha akad itt olyan aki rakott bele már és ő meg tudná mondani érdemes vagy sem +60%-os izzók vannak benne de így is keveslem a fényerejét.
En is refivel nyomom en is gondolkodtam csak nagyobb lumixos izzot rakok
Én is refivel járok a Hornet-tel, még éjszaka sem villogtak rám soha.

Az autómban volt utólagos xenon egy ideig (mert az menő). Ott viszont kaptam a villogást szemből, úgyhogy ki is szereltem.

Nem a fényerő a gond, hanem az, hogy a xenon fényt teljesen máshogy töri meg a lámpatest mint a halogént. Próbáld ki egy falnál és meg fogsz döbbenni.
Refivel közlekedek mindig, úgy tapasztalom így jobban észrevesznek. Ha sikerül beépíteni és zavaró természetesen kiveszem. Kiokoskodom még, lehet nem is éri meg, hogy elvegyék a forgalmimat a Mecsekben prtyázó minden lében kanál rendőrpár
Ha nem xenon-hoz van kialakítva a lámpatested, akkor inkább ne. Szénné fognak villogni az autósok, mert nem jól fogja szórni a fényt a lámpád.
Próbált már valaki eldugni xenon trafót a motorján ? Gondolkozom nagyon, hogy xenonnal hátha jobb lenne a világításom
Szevasztok!
Kis rendszámtartót szeretnék PC36-oshoz venni. Ha tudtok jó helyet, kérem segítsetek, mert jó lenne, ha nem kellene gyártani.
Köszönöm!
Köszi szépen! Írtam neki FB-on.
Ha esetleg facebookozol akkor Hornet és CB Klub facebook itt megtalálod de ha bent vagy a csoportban nem szóltam
Fel szokott itt tűnni a fórumon! Külön elérhetőséget nem tudok.
Ja ez király. Esetleg elérhetőséget tudsz hozzá? Hogy lehet elérni?
Nézd meg ezt!Nekem bejött!http://www.motostyling.hu/webs...
Nézd meg Kisgabó Hornetjén az üléspúpot, ennek szerintem jobb a formája.
link
Valóban szebb lenne nélküle, de szerintem azt le is lehet csavarozni.
A forma még oké, de az a kis deréktámasz eléggé lehangoló. Kicsit elviszi a motpr hátuljának a formáját a szögletességével. Szerintem.
Egyébként valami ilyenre gondoltam, ez elég szolíd. Természetesen a színtől vonatkoztass el.
Ez erősen szubjektív kérdés. :)
szerintem ne rontsd el vele a formát
Ezzel az üléspúp dologgal eléggé beakadtam. Már arra vetemedtem, hogy angol fórumokon érdeklődjek, de elég balfasz banda.