üdv, tett már fel valaki hornetre (900-as, 2003) mt-03-as lámpát? én ezzel küzdök most. lehet venni konzolt hozzá, de drágább mint maga a lámpa. valakinek valami bevált alternatíva?:) köszi
Hát ja, csak a refivel meg az a baj, hogy ha nem bixenon-od van akkor refiként többet nem tudod használni a refidet. Mert ugye villantanál vele, de a xenon-nak van bemelegedési ideje, ami refinél nem jön túl jól. Képletesen szólva lőnél egyet a hajóágyúval, de a lövedék csak kicsúszna a csőből.
Enyémben már h1 van így meg lehetne játszani csak a refit ami talán nem olyan feltűnő a rendőröknek. Azért pattant ki ez az ötlet mert olcsón találtam autós szettet, átgondolom még
Figy próbáld ki, aztán ha nem villognak akkor nem is zavaró. A rendőröket meg eldöntöd, hogy bekockáztatod -e. Egyébként ebay-en lehet kapni mini trafós xenon szetteket.
Autóknál ez nagyon jellemző még akkor is menő ha látszik rajta, hogy gagyi. Szinte semmivel sem lát jobban cserébe én megvakulok. Kipróbálnám milyen a hornetben a xenon hátha akad itt olyan aki rakott bele már és ő meg tudná mondani érdemes vagy sem +60%-os izzók vannak benne de így is keveslem a fényerejét.
Refivel közlekedek mindig, úgy tapasztalom így jobban észrevesznek. Ha sikerül beépíteni és zavaró természetesen kiveszem. Kiokoskodom még, lehet nem is éri meg, hogy elvegyék a forgalmimat a Mecsekben prtyázó minden lében kanál rendőrpár
Az autómban volt utólagos xenon egy ideig (mert az menő). Ott viszont kaptam a villogást szemből, úgyhogy ki is szereltem.
Nem a fényerő a gond, hanem az, hogy a xenon fényt teljesen máshogy töri meg a lámpatest mint a halogént. Próbáld ki egy falnál és meg fogsz döbbenni.
Kis rendszámtartót szeretnék PC36-oshoz venni. Ha tudtok jó helyet, kérem segítsetek, mert jó lenne, ha nem kellene gyártani.
Köszönöm!
link
http://racing-bazar.hu/motorke...