Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fesd le sárgára a hornetet.
Ő lett volna de már le is tettem róla. Nem lépünk vissza, pláne nem úgy, hogy pénzt is kéne bele tenni. Különbözetből inkább egy Transfogaras
muti meg!
Sv-s citromsarga
Sziasztok!
2007-es Horneten hol tudom leengedni a hűtőfolyadékot?
Tudom megoldás, hogy lehűzom az egyik hűtőcsövet, csak akkor tiszta hűtőfolyadék lesz minden és megmarja a dolgokat.
Esetleg szerelési kézikönyv nincs valakinek?
üdv: Sifi
Mi a kérdés? Beszerzési forrás kell?
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy egy barátomnak 99'es 600-as hornet-ja van, és szeretne rá közép sztendert. Létezik e esetleg bontott, vagy más tipuson lévő is megfelel e rá.Pl:cbr,cbf.
Vagy esetleg milyen megoldást javasoltok, persze az emelőn kívül.
Válaszotokat előre is köszönöm
Valakinek van a gépén utángyártott matrica?
mert ugy dontottem meg tartom a gepet :D
es ujra festik segitsen vki a kerdesbe
Szia!

csak izzókat vettem.

ilyeneket: első hátsó
Szia !
Gyári fényszórót vettél vagy másfajtát(sima üvegest)?
Az összekötő rúd nekem nem a gyári. Én úgy vette, hogy bele volt hegesztve egy darab, de tudok rajta mérni. Tolómérőm van.

Mivel nekem a rendszámtábla tartóm egyedi, így csak egy egyenes rudat tettünk összekötőnek.
:)
Igen, 2003-as. Meg ahogy látom a könyöksor is cserélve lett....
Mennyiért mennek most ezek?
1-2 méret kellene, tolómérőd esetleg van? Van képem hogyan néz ki, azon berajzolom pontosan mi is kellene, holnap megszerkesztem a képet.Meg egy fénykép kellene a két oldalsó konzolt összekötő csőről ami a rendszám tábla tartónál van elvileg rögzítve még, jó lenne látni hogy is néz ki.Már a nagyja kész mert pár adat volt, ezek a képek még csak a félkész állapotot mutatják, természetesen nem kell minden ív ami képen van.
Magas labda, nem lehet nem leütni: a képeken egy Hornet van! (bocs )

Ha jól nézem a képeket ez egy 2003-as 2004-es széria. Ami elsőre feltűnik az a kipu, a gyári az ülésnél van elvezetve. Illetve az oldalidomokat színre fújták (gyárilag szürke). Hirtelen ránézésre nem rossz.
Nekem van. Givi, a 2003-as modellre való, de sikerüt rápimpelni a 2000-re. Kérdezz nyugodtan!
Sziasztok.

Hornet vásárlás előtt állok. Rá tudnátok nézni erre a két képre? Mit láttok rajta?
Előre is köszönöm!
Ok, héten csinálok pár képet és felrakom.

Oldaldoboz tartója van valakinek? Most csinálok egyet és érdekelne pár dolog.
Ja, mindenki ezerrel bütyköli a gépet! Bár motorozni is lehet, bízom benne, hogy a héten is lesz rá mód!

Globál kérdés: akinek S-es Hornetje van kis plexivel, nem akarja magasított túraplexire cserélni?
És mi az? :)
persze majd teszek, de megnézném Te hogyan oldottad meg. ha tudsz küldj pár képet exec79@gmail.com -ra köszi!
fogjátok vissza magatokat az egyedivé tevéssel és abból a pénzből csináljunk egy hornet találkozót
Szia

Nekem is ilyen van, kicsit problémás a beállítás, de nem lehetetlen.Ha készen van tennél fel képeket róla. Kíváncsi vagyok te hogyan oldottad meg.Bár én itthon vettem.
Mindenképp és köszi!
vettem egy ilyet, kb 1 hónap alatt megérkezett, teszteltem működik tökéletesen ahogy azt állítja. http://www.ebay.co.uk/itm/Univ...

felszerelek egy kis lemezt a váltó részre ahol csatlakozik a tengelyre ami bemegy a vízpumpa mögé, és oda rakom majd a két szenzort. Ami macerás lehet úgy belőni a szenzorok helyét hogy csak akkor érzékeljen ha tényleg váltok de szerintem menni fog, a másik hogy ha idővel gyengül a mágnes a hőtől akkor nem lesz jó, akkor beszerzek olyan mágnest ami bírja a hőt. Ha kész van vázolom hogy sikerült e a dolog ha érdekel.
Jól látom, hogy neked is PC34-esed van? Én is szeretnék fokozat kijelzőt. Hogy oldod meg vagy kivel csináltatod?