Sziasztok!
2007-es Horneten hol tudom leengedni a hűtőfolyadékot?
Tudom megoldás, hogy lehűzom az egyik hűtőcsövet, csak akkor tiszta hűtőfolyadék lesz minden és megmarja a dolgokat.
Esetleg szerelési kézikönyv nincs valakinek?
üdv: Sifi
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy egy barátomnak 99'es 600-as hornet-ja van, és szeretne rá közép sztendert. Létezik e esetleg bontott, vagy más tipuson lévő is megfelel e rá.Pl:cbr,cbf.
Vagy esetleg milyen megoldást javasoltok, persze az emelőn kívül.
Válaszotokat előre is köszönöm
1-2 méret kellene, tolómérőd esetleg van? Van képem hogyan néz ki, azon berajzolom pontosan mi is kellene, holnap megszerkesztem a képet.Meg egy fénykép kellene a két oldalsó konzolt összekötő csőről ami a rendszám tábla tartónál van elvileg rögzítve még, jó lenne látni hogy is néz ki.Már a nagyja kész mert pár adat volt, ezek a képek még csak a félkész állapotot mutatják, természetesen nem kell minden ív ami képen van.
Magas labda, nem lehet nem leütni: a képeken egy Hornet van! (bocs )
Ha jól nézem a képeket ez egy 2003-as 2004-es széria. Ami elsőre feltűnik az a kipu, a gyári az ülésnél van elvezetve. Illetve az oldalidomokat színre fújták (gyárilag szürke). Hirtelen ránézésre nem rossz.
Nekem is ilyen van, kicsit problémás a beállítás, de nem lehetetlen.Ha készen van tennél fel képeket róla. Kíváncsi vagyok te hogyan oldottad meg.Bár én itthon vettem.
felszerelek egy kis lemezt a váltó részre ahol csatlakozik a tengelyre ami bemegy a vízpumpa mögé, és oda rakom majd a két szenzort. Ami macerás lehet úgy belőni a szenzorok helyét hogy csak akkor érzékeljen ha tényleg váltok de szerintem menni fog, a másik hogy ha idővel gyengül a mágnes a hőtől akkor nem lesz jó, akkor beszerzek olyan mágnest ami bírja a hőt. Ha kész van vázolom hogy sikerült e a dolog ha érdekel.
2007-es Horneten hol tudom leengedni a hűtőfolyadékot?
Tudom megoldás, hogy lehűzom az egyik hűtőcsövet, csak akkor tiszta hűtőfolyadék lesz minden és megmarja a dolgokat.
Esetleg szerelési kézikönyv nincs valakinek?
üdv: Sifi
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy egy barátomnak 99'es 600-as hornet-ja van, és szeretne rá közép sztendert. Létezik e esetleg bontott, vagy más tipuson lévő is megfelel e rá.Pl:cbr,cbf.
Vagy esetleg milyen megoldást javasoltok, persze az emelőn kívül.
Válaszotokat előre is köszönöm
mert ugy dontottem meg tartom a gepet :D
es ujra festik segitsen vki a kerdesbe
csak izzókat vettem.
ilyeneket: első hátsó
Gyári fényszórót vettél vagy másfajtát(sima üvegest)?
Mivel nekem a rendszámtábla tartóm egyedi, így csak egy egyenes rudat tettünk összekötőnek.
Igen, 2003-as. Meg ahogy látom a könyöksor is cserélve lett....
Mennyiért mennek most ezek?
Ha jól nézem a képeket ez egy 2003-as 2004-es széria. Ami elsőre feltűnik az a kipu, a gyári az ülésnél van elvezetve. Illetve az oldalidomokat színre fújták (gyárilag szürke). Hirtelen ránézésre nem rossz.
Hornet vásárlás előtt állok. Rá tudnátok nézni erre a két képre? Mit láttok rajta?
Előre is köszönöm!
Oldaldoboz tartója van valakinek? Most csinálok egyet és érdekelne pár dolog.
Globál kérdés: akinek S-es Hornetje van kis plexivel, nem akarja magasított túraplexire cserélni?
Nekem is ilyen van, kicsit problémás a beállítás, de nem lehetetlen.Ha készen van tennél fel képeket róla. Kíváncsi vagyok te hogyan oldottad meg.Bár én itthon vettem.
felszerelek egy kis lemezt a váltó részre ahol csatlakozik a tengelyre ami bemegy a vízpumpa mögé, és oda rakom majd a két szenzort. Ami macerás lehet úgy belőni a szenzorok helyét hogy csak akkor érzékeljen ha tényleg váltok de szerintem menni fog, a másik hogy ha idővel gyengül a mágnes a hőtől akkor nem lesz jó, akkor beszerzek olyan mágnest ami bírja a hőt. Ha kész van vázolom hogy sikerült e a dolog ha érdekel.