Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hondákon sajna nincs gyárilag sárvédő. De ha lenne se érne túl sokat. FZ6-on van és mégis a sisakszivacsig sikerült a páromnak összesaraznia magát. Sokat segíthet egy hosszabb rendszámtartó, esetleg nem hosszabb, de hátrébb nyúló. Vagy a túraendúrókról jól ismert kis nyúlvány a a kerék mögé. Szerintem nem kell esőbe motorozni Ha meg mégis elkap út közbe hát esőruha vagy jó vízálló ruha. A kosz meg lejön.
Megtaláltam a tavalyi képet, amikor kifogtam egy nagyobb esőt Békés megyében. A doboz és a faridom között rendesen becsapta, az asszony háta úgy nézett ki ,mint a doboz hátulja :D
Majd otthon csinálok konkrétabb képet, de itt a melóhelyen csak ez van, mert itt mutattam a kolléganőknek, a nejem 20 év utáni újrakezdését. Tegnap, természetesen teljesen be volt öltözve. A képen az első gyakorlásnál az edzőcipő meg a melegítőalsó a könnyebb szabadabb mozgás miatt volt rajta.
nekem is Z6 van. Ahogy nezem az en rendszam tartom mintha feljebb allna, de lehet csak a kep csaloka
Ez teljesen gyari, ahogy az enyem is, es Z6-ot hasznalok. Van itt meg pc36 user, kivancsi vagyok a tobbiek velemenyere is.

Engem egyebkent nem zavar, mert tobbet kaptam a szembejovo forgalomtol, mint amit felcsapott.
Rácalmásról indultunk, Ercsinél fordultunk vissza. Gyorsan sem mentünk. 100 volt az utazó, és talán 130 a max. Így tudtam kijátszani, hogy ne előzgessenek és én se érjek utol senkit. Az eső csak szemerkélt. Így elölről rendben volt, aztán hazaérve fogadott a már leírt elképesztő látvány. Ági sisakbélését is ki kellett nyomkodnom, hogy az aljából kijöjjön a szivacsból a víz. Gyári a sárvédő és papírkutyák sem vagyunk. Nem kényszerből mentünk, hanem hogy motorozzunk. A csatolt kép is december végén készült, ahogy Ági gyakorolgat Kalocsán és nem 30 fok napsütésben. Sajnálattal olvastam, hogy a kis láncvédős sárvédő sem megoldás, így viszont sajnos ez a motor ilyen körülmények között egy istencsapása. Én ilyet még nem tapasztaltam, ilyet még nem láttam, hogy ennyire felhozzon egy motor az úttestről minden vizet a hátunkra. A gumi Metzeler Z6,csak épp bekoptatott állapotú.
Nekem se, úgyhogy vagy egy olyan sanda gyanúm, hogy nem egy évjáratról beszélünk.
Csak javításim van hozzá, az is ha jól emlékszem olasz . Sorry.
nekem gyári, vagy legalább is olyan hosszú és nem veri fel
Gyárival és túradobozzal is összecsap, de ha mögöttem ül az asszony, akkor legalább nem én leszek sáros
Szívesen!
Csinált már valaki bukócsövet 07előtti gépre?

Illetve hűtő előtti műanyag terelő ha lenne valakinek elfekvőben 03 előtti lehet hogy érdekelne
Nekem is eléggé felveri, de a rendszámtábla tartóm nem a gyári, hanem jócskán kisebb,mint az eredeti. Nem tudom a Tiéd milyen, de szerintem ez lehet a ludas.
6-os úton, merre? Én nagyon sokat motoroztam esőbe meg taknyos úton de ilyen problémám még nem volt
Teljesen gyari a feneke?
2007es engem érdekelne.Köszi
Tisztelet!
2007es Hornethez szeretnék user manualt magyarul persze.
Előre is köszönöm!
Uhhh. Az baj. Ilyen motorom még nem volt. Hátulról, teljesen összefüggően sárosak lettünk. Csak nekem volt száraz részem, ahol Ági takart. Agyon dicsértem és nagyon megszerettem a Hornetet, de ez katasztrofális.
köszi DannyL81

Letöltöttem a pdf et amit linkeltél jól használható nagy segítség köszi! most már csak szárazabb útra várok... nem volt egy nagy élmény "vizi-biciklizni"
Erre gondoltam én is. Nem segít...
Annyi haszna van, hogy a hátsó teló nem kapja telibe a dzsuvát.
Gurultunk egyet asszonykámmal. A 6-os úton mentünk, mire hazaértünk, úgy néztünk ki, mint aki egy off-road túráról ér haza. Megfelelő távolságról, de magasnyomásúval mostam le magunkat, mielőtt bejöttünk levetkőzni. Így rájöttem a Hornet nagy hibájára. Felhordja a hátsó kerék az úttestről az összes vizet a hátunkra. A probléma adott, de gondolom a megoldás is. Kell rá sárvédő. Na ebben kérek segítséget, hogy hol érdemes venni és milyet?
Köszi a válaszokat.
Digitalis ora volt 2005-tol es forditott elso telo.
Meg tudnátok mondani mi a különbség a 2003-as és a 2006-os széria között, a fejidomot leszámítva? Motorikusan vagy akár a tank formájában, stb. van különbség? Köszi előre is.