Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel nincs is gond, de nem mindegy,hogy melyik kereskedest valasztod.
a választás azért esett a KING re mert tulméretes blokkja miatt nagyon megbízható lásd (BUSA)
Én csak Márkakereskedésből veszem garisan inkább legyen drágább de legyen hova visszavinni
Nem tudtam hogy a veteránok jönnek be neked
ez egy majdnem 20 éves motor.....
haveromnak van ilyen csak S es fejidomos nyomatékos meg minden de abból a jó állaputú fiatal az is annyi mint egy king.... tehát egyértelmű a választás!
Mondjuk a red baron-t messze elkerulnem. Tavasszal beneztem es minden draga, tobbnyire leharcolt/babralt motorokat arulnak. 3 motorbol csak 1-et tudtak beinditani nekem, de az rettenetes volt...
Bking vagy CB1000, van izlesed :) netet bongeszve ezt talaltam nekem most ez jon(ne) be

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_1300_s-7347245
Üdv! 900-as Hornetemre tavasszal előre hátra új gumi kerül. Milyen gumikat használtok ti Horneteken és mi a véleményetek róla? Köszi előre, aki időt szán rá.:)
Van valakinek Arrow Thunder kipufogója PC41-en?
Hát a mozgása alapján szerintem nem. De egyébként elképzelhető, nekem vmi elektromos problémának tűnik, bár nem vagyok nagy villanyász.
nem lehet hogy szorul a mutató?
Sziasztok

900-as Hornetem van, és olyan problémával küzdök, hogy a fordulatszámmérőm mintha "lelenne maradva" a valós fordulathoz képest. Tehát reagál a gázadásra (bár kicsit akadozva) és alapjáraton 0-500 között vibrál, holott a tényleges fordulat valahol 1000 körül van. És max fordulat közelében is csak 6-7 ezret mutat. Szerintetek?
Szia !

Erre gondoltál:

http://kelomotor.hu/tukrok.htm...

Nekem a képen a TK-CBK tükröm van de semmit nem látok vele hátra..
Nekem amikor első forgalomba helyezés volt (olaszból hozott) ott nézték, sőt mindenről fotó, lámpák, index, kipufogó, tükör is. Közelről mindent meg úgy összességébe körbe a motort.
Szevasztok!
Középállványt keresek!
A vas 1999-es, így nem újat, hanem használtat vennék.
Köszönöm!
Helló. Hornet 600 (1998-2002) gyári dob ha esetleg valakit érdekel
E betűs?tükör?..hát én még nem láttam vizsgabiztost aki nézte volna még ..ott nézik ahol laksz?
ja...ledobtam azt a nagy krómos "micsodát" amit tükörnek neveznek a Hondánál... ...szép kis cseppformájú, carbonfóliás tükröt tettem fel és ha jól emlékszem a kelomotornál vettem valami 3-4 ezer forintért párban... ....látszik benne ami kell...amúgy meg pályán is le kell venni a tükröt, hogy előre koncentrálj és ne hagyjon le senki se...
Szavadon foglak
Nekem meg az a bajom, hogy amit vettem rá, annak túl hosszú a szára. Mondjuk legalább nem volt drága és E-betűs
Ha lesz nekem szögletes akkor lehet neked kör tükröd
A lények hogy addig nem adom el, amíg nem veszek másikat
Nekem nincs, de a gyári kör tükör érdekelhet
Sziasztok!
Valakinek esetleg van szögletes króm visszapillantó tükör (gyári) párban eladó? (PC34 2001-re kellene)
Vagy cserélhető gyári kör tükörrel! Üzlet?
Szia !

Az én mocimon nem gyári tükör van,utólagos és nagyon rövid a szára emiatt nem látok a tükörbe hátra.
pontosan mi is a kérdésed?
itt nézegess, talán van megoldás: mirror extension