Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha unatkozol, még egy jófajta hirdetés:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/944/porsche_944_s
_2_a_talalkozas-7282287
Üdv! Eladnék egy Givi túraplexit. 900-as Hornetemet ezzel vettem, de nekem nem kell plexi egy naked bike-ra, így rögtön levettem. Az egyik kormányra felfogatandó bilincsben levő műanyag hézagolás, vagy alátét vagy minek nevezzem, az nincs meg, de ezen kívül minden oké vele, semmi baja.

Nyeregtáska csere esetleg érdekelne.

http://www.jofogas.hu/vas/Givi...

Ui. : Elnézést, ha itt nem illik hirdetgetni.:)
annyit ér!
a tyúkszart meg le lehet mosni!
Hello Srácok,

Szeretném eladni a következő kiegészítőket:
- GIVI E21N oldaldoboz ( 21 liter dobozonként, 33.000 HUF a pár )
- GIVI PL172 oldaldoboz tartó konzol

Mind a két kiegészítő 1x volt használva.
Sajnos mostanában nem hogy túrázni nincs időm, de még motorozni se jutok el...

A kiegészítők hirdetései:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

http://www.kepesmo
tor.hu/idomo...

Üdv
Mihu
Én sugómotorbontóból szereztem, ha jól emlékszem tizen egy két ezer volt postával.
Sziasztok!

Új vok' a fórumon, remélem befogadtok...
2000-es Hornetemen csöpög a benzincsap. Bontottban gondolkozom mivel az új 50 K körül van. Találtam egyet a neten, de az CB 500-asban van. Az eladó szerint jó az enyémbe. Igaz ez?
Koszi. Betegen vakaciozni....... ahhhh
Sziasztok !

Segítség kellene, vezérműlánc feszítőre volna szükségem.
Hol és mennyiért tudnék ilyet beszerezni ?
A vezérműtengelyek fogaskerekét kellene-e cserélni ?
Szia !

Látom alakul azért.. ! !

Mielöbbi gyógyulást ! ! !
hibátlan gyári tank olyan ritka mint a fehér holló és tuti nem abban a színben lesz mint amit épp keresel...:)....amúgy olyan 50-60k körül láttam itt 2-3 év alatt talán 2-3 db-ot összesen.... ....ha buksz a vassal a tank éle tuti behorpad, még ha "kicsit" is ... ....hozzá teszem mielőtt leolt valakit, bukógombával, kormányvéggel, givi kerettel is behorpad....max azzal a hatalmas MZ-s tanulókerettel amit pld a Safetysek is használnak , na azzal nem nem kapod el, de ki rak olyat fel a vasra?

uff...uff...uffoltam..
Végülis ugyanaz az ár, csak ami USD az GBP, szokásosan. Amúgy nem ennyiért hozná, ez csak a "bolti ár"
én azt írtam hogy a kereskedő ennyiért hozná. Amit RC adott árat az meg egy egész más kontinensen van :)
Ez kapásból a fele annak, amit te találtál
Most kaszalodok ki egy jo nagy influenzabol es ma utazom el 10 napra szoval nem volt sok idom foglalkozni vele. Igy nez ki elorol most:
egy átlagos (vagy feletti?) Magyar fizetés
Szia !

Hogy áll már a Hornet-ed ?

Dobhatnál pár képet még a folyamatról ! !
Hali !

Árat nem tudok, de holnap megkérdezem hátha tudja valaki...
583 dolcsi
Wow! :) kösz a választ!
Sziasztok!

Valaki tudna e nekem ajánlani Kecskemét közelében egy jó fényezőt, aki ki tudná nekem javítani a szerelés után keletkezett kis festék leverődéseket?
Sárga PC41

Ahova a Czenczék küldtek ott két komponensből keverték ki a színt, egy ezüstből és egy vérnarancshoz hasonló gyöngyház metálból. Felkenve teljesen más színű lett mint a gyári szín, úgyhogy egy sima arany metállal lett végül javítva, de a festék leverődés miatt a mélyedés megmaradt, meg a szín sem ugyan olyan, minimális kis hibákról van szó, csak az a baj, hogy engem nagyon zavar.

Olyan fényező érdekelne, aki teljesen el tudja tüntetni ezeket a kis hibákat.
Szia!

Esetleg azt meg tudod mondani, hogy milyen órabérben dolgoznak?
Valószínűleg csak a vezérműlánc feszítőt csináltatnám velük tavasszal, a kötelező 6000 kilométerenkénti szervizt márkaszervizben vagy Halason vagy Cegléden.
Egyéb fórumokon a Halasi Iron motorst mondták jobbnak.
Állítólag a Ceglédi drágán dolgozik.

Czencz-ék 4000Ft/óra árban dolgoztak, de oda többet én biztos nem viszem javítatni.
Ennyiből már elég igényesen meg lehet csinálni a sérültet is és még egy tankbőrre is marad zsé, ami megvédi az apróbb sérülésektől.
Amúgy miben is tér el a 600-asétól?
Ennyiert egy aluminium muves megcsinalja customra alu lemezekbol, nyomasprobazva. Meg talan tobb nafta is ferne bele, ugy, hogy a formaja sem lenne csunyabb.