Igen, hondakereskedésben lehet venni. én 13ezerért vettem, semmi baja sincs, de eladtam a motorom, és most egy ideig jegelve lesz a motorozás, úgy hogy nincs rá szükségem, a pénzre annál jobban.
Érdeklődnék, Leo Vince oválhoz a képen bal oszlop,felülről a második fajtához van-e dB killered?
Illetve a Hornet alul elvezetett kipufogorol képed amkor mocin van.
Köszi!
Még egy utolsó kérdés: a benzincsap és a tank közé kell valamilyen tömítés? a régi csap fölött nem volt, és amit most kaptam azon sincs. Vettem egy vékony alumínium alátétet, pont oda illik. Ez csak egy lágy fém, és a benzin sem oldja. Betegyem?
Megjött a benzincsap (bontott) fel is raktam. Ma a tank figyel fel meg a többi. (Hideg van kint a garage-ban, azért így részletekben. )
Miután feltöltöttem a tankot (nem tele) van valamilyen speciális indít(óz)ási eljárás a kiürült benzinrendszer miatt? Vagy csak simán 2-3 mp-ig indítózgatom szívatóval 10 mp-es szünetekkel, amíg be nem röffen?
nemtudom ki keres tankot igy neked irom, de bátsziéknál szokott lenni nyerstank 30-40ért tanksapkával és olyanra fújatod amilyenre akarod. az sem egy rossz megoldás sztem. nem gyári de akkor 60bol lesz egy karcmentes tankod.
Van valakinek utólagos tükre a mocin,és tudja milyen fajta-típus(esetleg hol vette),és lát is vele hátra normálisan..
Írja meg legyenszíves ! ! Köszi !
Köszi a linket, meg a képeket.
Őszintén szólva nekem se tetszik....ahogy lent van a kipufogó...
link
Szerintem tökre megtöri a moci formáját...
http://motor.honda.hu/honda_mo...
Van kipufogom, csak nincs benne a dB killer ..ezért keresek csak tompitást bele..
DB killer nincs hozzá de nem is igényli, hangosabb mint a gyári dob de kulturált mértékkel. Az összekötőről nincs képem felszerelt állapotában.
Érdeklődnék, Leo Vince oválhoz a képen bal oszlop,felülről a második fajtához van-e dB killered?
Illetve a Hornet alul elvezetett kipufogorol képed amkor mocin van.
Űdv:juzaki
9000Ft+posta(csak utánvét)
Hornet összekötő cső 2003-ig. Nem a szokványos, hanem ez lent vezeti el a dobot. Egyedi megjelenés. Igény esetén tudok Dobot is adni hozzá.
Karácsonyi akció!
5000 Ft-os kedvezmény Yoshimura, Akrapovic, és Bódis dobokra december 24-ig.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
http://www.lingshondaparts.com...
ha megvan az adott alkatrész, és szeretnéd tudni a gyári számát töröld ki a cím mezőből a "_pfk"-t
(De honnan lehet ilyen "szerelési segédletekhez hozzájutni? Ami nekem van owner's manual az sem ilyen részletes...)
Még egy utolsó kérdés: a benzincsap és a tank közé kell valamilyen tömítés? a régi csap fölött nem volt, és amit most kaptam azon sincs. Vettem egy vékony alumínium alátétet, pont oda illik. Ez csak egy lágy fém, és a benzin sem oldja. Betegyem?
Megjött a benzincsap (bontott) fel is raktam. Ma a tank figyel fel meg a többi. (Hideg van kint a garage-ban, azért így részletekben. )
Miután feltöltöttem a tankot (nem tele) van valamilyen speciális indít(óz)ási eljárás a kiürült benzinrendszer miatt? Vagy csak simán 2-3 mp-ig indítózgatom szívatóval 10 mp-es szünetekkel, amíg be nem röffen?