Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

Egy fémcsiszoló szakihoz vittem gyömrőre, 7e-ért csinálta szinte új kinézete lett, azóta is szép aranysárga, ha időnként áttörölgetem nem ég rá a szutyok. Nekem ez agylövésem hogy leömlő szép legyen egy naked motoron:). Tükröket én is visszacseréltem gyárira itt vettem őket akkor még csak 5e-be került:( bontóban lehet olcsóbb ha nem is jobb állapotú, vagy találhatsz más kinézetűt ami jobban tetszik.

http://italmondo.hu/shop/35-tu...
Van valakinek más fajta visszapillantója, amiben még látni hátrafelé valamit?!?
Sajna, enyémen utólagos kis csepp alakú van amiben csak az erőtől duzzadó karom látszik..
exec79 megnéztem a galériádban a mocid,nagyon szép lett !

Kipufogó leömlőket mivel tisztítottad ,hogy ilyen szép lett?!?
Szia !

Amelyiket te mutattad ! !
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Vettem egy x9-est Piaggio blokkost.A kényelme sok nagy motorral vetekedhet! A 20 lóerő nagyon dinamikus (persze nem egy verseny motor). Nem bántam meg hogy megvettem!
A feleségem elvan ájulva a hátsó üléstől annyira kényelmes!
Szép estét mindenkinek!
10W s motul telóolajam van ha kell.. :P bontatlan.. ktm be vettem de ebbe 5W-s kell..
Milyen viszkozitású olaj kel az első telóba ? Keresem a manuálban de nem találok viszkozitást csak hogy teleszkop olaj
no melyik lett muti!
Hú, hát az nagyon jó lenne. Hálás lennék, ha valahogy meg tudnád oldani! Megadom az e-mail címem akkor: zolanderfarm@freemail.hu
Köszi előre is!
Honda Foresight 250-est vegyél ha jót akarsz!A nejemében 39 ezer km van elvileg, de csak tankolni kell.Bár hazánkban a nagyrobogókban csak 30 ezer alatt "illő" a kilóméterórának mutatnia.
De valószínüleg a régi x9-es 250-es Honda blokkos is jó választás.
Szia !

Ha nem túl nagy kérés elküldenéd nekem is ?!?
Sziasztok !

Vasárnap boldog tulaja lettem egy 2002'-es Hornet-nek! !

Ezúton is köszi a tippet exec79-nek.
Megcsinálom PDF formátumra és valahogy eljuttatom
Hát annak meg még jobban örülnék, de gondolom csak nyomtatva van meg? Nem tudsz valami online linket?:)
Nekem van magyar :)
Üdv! Nem tudná valaki megmondani, lehet-e találni valahol owner's manual-t (service manual-t találtam, de nem az kellene) Honda Hornet 900-hoz? Angol német tökéletes lenne. Köszi előre is!
Össze hozuk egyszer Levi de lehet hogy tavasszal Bonyhádi vagy mert Vasárnap bent voltam,majd rádcsörgök
Mikor motorozunk együtt ?
Igy van Levi,miután beindult mentem egy karikát(80km) 140-ig nincs nagy szél nagyobra számitotam,tecik a gép nagyon
Érdekes hogy az a kis gyári plexi mennyire véd a széltől. Ma gondoltam leveszem és kipróbálom, a plexivel 180ig tűrhető de most már 140nél nagyon zavaró volt a szél
Ezt néztem, csak nagyon messzi van Kecskeméttől...
Meg az ujabbat szériást keresem.....de lehet ilyen lesz...

Üdv :juzaki
Szia !

Igen 2003-2006 körülit szeretnék....
ezt nézted? Vagy mindenképpen 2003+ kellene?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-
7302563
"apró" esztétikai hibának nem hívnám azért a sérült tankot, farokidomot, és deknit. Nálam az "apró" kimerül néhány karcolásban.
A Givinél egész pontos adatokat találsz róla