Egy fémcsiszoló szakihoz vittem gyömrőre, 7e-ért csinálta szinte új kinézete lett, azóta is szép aranysárga, ha időnként áttörölgetem nem ég rá a szutyok. Nekem ez agylövésem hogy leömlő szép legyen egy naked motoron:). Tükröket én is visszacseréltem gyárira itt vettem őket akkor még csak 5e-be került:( bontóban lehet olcsóbb ha nem is jobb állapotú, vagy találhatsz más kinézetűt ami jobban tetszik.
Van valakinek más fajta visszapillantója, amiben még látni hátrafelé valamit?!?
Sajna, enyémen utólagos kis csepp alakú van amiben csak az erőtől duzzadó karom látszik..
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Vettem egy x9-est Piaggio blokkost.A kényelme sok nagy motorral vetekedhet! A 20 lóerő nagyon dinamikus (persze nem egy verseny motor). Nem bántam meg hogy megvettem!
A feleségem elvan ájulva a hátsó üléstől annyira kényelmes!
Szép estét mindenkinek!
Honda Foresight 250-est vegyél ha jót akarsz!A nejemében 39 ezer km van elvileg, de csak tankolni kell.Bár hazánkban a nagyrobogókban csak 30 ezer alatt "illő" a kilóméterórának mutatnia.
De valószínüleg a régi x9-es 250-es Honda blokkos is jó választás.
Üdv! Nem tudná valaki megmondani, lehet-e találni valahol owner's manual-t (service manual-t találtam, de nem az kellene) Honda Hornet 900-hoz? Angol német tökéletes lenne. Köszi előre is!
Érdekes hogy az a kis gyári plexi mennyire véd a széltől. Ma gondoltam leveszem és kipróbálom, a plexivel 180ig tűrhető de most már 140nél nagyon zavaró volt a szél
Egy fémcsiszoló szakihoz vittem gyömrőre, 7e-ért csinálta szinte új kinézete lett, azóta is szép aranysárga, ha időnként áttörölgetem nem ég rá a szutyok. Nekem ez agylövésem hogy leömlő szép legyen egy naked motoron:). Tükröket én is visszacseréltem gyárira itt vettem őket akkor még csak 5e-be került:( bontóban lehet olcsóbb ha nem is jobb állapotú, vagy találhatsz más kinézetűt ami jobban tetszik.
http://italmondo.hu/shop/35-tu...