most raktam fel hátra power2ct-t furcsán kanyarodik, Dunlop volt eddig de azt stabilabbnak éreztem, lehet kicsit hidegebb volt most de ahogy "gumit melegítettem" (unatkoztam) olyan mintha sodródna, nem megcsúszik csak olyan sodródó érzés Valamiért minden ismerősöm azt mondja hogy michelint nem rak a motorjára
egykerekezni viszont érdekes hogy jobb vele mint a dunlop-al de hogy miért
Nekem PilotRoad2 2ct van fent. Eddig nagyon nem tetszett, nem tapadt semmit, viszont benne van már 8000. Nemrég voltunk a Kakucsring-en, az első menetben kínlódtam. Lejöttem szóltak, hogy rengeteg lesz az a guminyomás, elejéből-hátuljából leengedtünk 0,5 bart és láss csodát egyből tapadt. Elfogyott a majrécsík és ragadt a gumi mire lejöttem a második menetből.
Ettől függetlenül kövire PilotPower 2ct lesz.
Üdv! Boldog 900-as Hornet tulajdonos vagyok két hónapja. Gumikat (legalábbis hátsót) le kell cserélni majd következő szezon elején. Érdekelne, hogy nektek milyen típus van fent, mik a tapasztalatok vele. Sporttúrás gumit szeretnék, hogy kicsit zordabb körülmények között is hazaérjek. Most Pirelli Diablo Strada van elöl, hátul meg valami Dunlop Sportmax GP (inkább sportguminak nézem). A Pirelli elöl még alig kopott, érdemes azt hátra is tenni, jó gumi?
Köszi előre is a válaszokat!
Köszi
Mondjuk a csere óta szerintem nem mentem még 10 ezret se... vagy igen? Minden esetre még nincsenek jelek, hogy gyertyaparája lenne. Ha meg figyelek a szívatóra, akkor puculni se köll
Lehet az én hibám, de olyan mindegy hogy 2500 vagy 3000... főleg, ha sos-be kell a dolog és nincs időd rendelgetni meg feltúrni a fél internetet/várost, hogy hol olcsóbb.
Én nem nagyon láttam NGK CR9EH9-et 3000/db ár alatt, de lehet akad... Mondjuk nekem a kicsibe a 8-as kell és örültem mint majom a farkának 3 éve, amikor sikerült 10 ajróért venni db-ját. Lehet azóta kicsit mások már az árak.
Ha meg akadsz valamiben segítek szívesen, kicsit most össze jöttek a dolgok de elvileg keddtől már nyugalom lesz Írok majd egy sms-t hogy meg legyen a számom
ezt valahogy nem tudom elképzelni ne haragudj nem kötekedni akarok de nem értem hogy nyírná ki ez mind a 4 gyertyát amikor járó motornál is ugyanez zajlik le a motorban
egykerekezni viszont érdekes hogy jobb vele mint a dunlop-al de hogy miért
Ettől függetlenül kövire PilotPower 2ct lesz.
Köszi előre is a válaszokat!
Mondjuk a csere óta szerintem nem mentem még 10 ezret se... vagy igen? Minden esetre még nincsenek jelek, hogy gyertyaparája lenne. Ha meg figyelek a szívatóra, akkor puculni se köll
Lehet az én hibám, de olyan mindegy hogy 2500 vagy 3000... főleg, ha sos-be kell a dolog és nincs időd rendelgetni meg feltúrni a fél internetet/várost, hogy hol olcsóbb.
Nekem a momoto.hu-nál jó árat mondtak anno, és ott is vettem meg tanán 2300/db.
Ha valakit érdekel...
http://www.kepesmotor.hu/honda...