sziasztok!
uj hornet tulaj vagyok, es egyenlore nagyon nem ertek a motorokhoz/motoromhoz...
azt vettem eszre h 5ezres fordulatnal nagyon magas hangon elkezd ciripelni a paripa. 1-2 szazas fordulattal feljebb megszunik a hang...
ez normalis vagy erdemes lenne kivizsgaltatnom?
eleinte nem tapasztaltam, 2000 km utan jott csak elo..
koszi
Az új D.I.D láncok már erősebbek (a csap vastagabb benne), régebben volt még 75 LE-ig. A VX 100-ig jó. Az a 2 +ló 14ezres fordulatnál csikarható ki, ha egyáltalán kijön, úgyhogy szerintem bőven elég rá.
Tudom, hogy itt már lehetett számítani rá, hogy megpusztul lassan Mire hazaértünk jelentősen szarabb hangja lett. A Hornet ugye 102 ló, arra gondoltam hátha jobban bírja. Hagyjam a francba?
D.I.D 525 VX helyett, fel lehet rakni 525 ZVM-X láncot gyári áttételre? Ha jól nézem hosszabbak a szemek.
Olaszországban voltunk túrázni és olyan szar Würth láncsprait kaptam, hogy gatya lett a láncom. 28000 van benne.
Ja, és a barátnőm Igen-t mondott
Én is a A2/35kw témában érdeklődnék, úgy tűnik ez egyre népszerűbb lesz. Az már kiderült, hogy egy 72kw-os motort nem lehet az okmányirodában vagy a vizsga helyszínén + pénzért lebutítani, de vajon ha bemegyek egy Honda márkaszervizbe, és szépen megkérem őket, hogy rendeljék meg a gyárt fojtást amivel az eleve 25kw os motorok jönnek ki, beszereltetem és a hivatalos papírral elkocogok az NKH-s vizsgára úgy se működik? meg ugye 72kw nak a fele több mint 35, de mivel van gyári fojtott...
http://www.agomotors.hu/websho...
Tavaj vettem egy 50 átmérőjű 1méteres danamid rudat :) Azt faragok belőle, amit akarok :D :D
húzni kell a gázt, oszt nem csinálja
uj hornet tulaj vagyok, es egyenlore nagyon nem ertek a motorokhoz/motoromhoz...
azt vettem eszre h 5ezres fordulatnal nagyon magas hangon elkezd ciripelni a paripa. 1-2 szazas fordulattal feljebb megszunik a hang...
ez normalis vagy erdemes lenne kivizsgaltatnom?
eleinte nem tapasztaltam, 2000 km utan jott csak elo..
koszi
http://www.pinkmotors.hu/did/d...
Nekem is az 525 VX van fent és már több, mint 10.000km van benne. Szerintem elég ez is.
lánc
Amásodik talán valamivel erősebb,ezért drágább is.
Az igen egy gyűrűvel kapcsolatban hangzott el.
Szóval ZVM-X?
(persze csak ha nem a lánccserére mondott igent
Olaszországban voltunk túrázni és olyan szar Würth láncsprait kaptam, hogy gatya lett a láncom. 28000 van benne.
Ja, és a barátnőm Igen-t mondott
Én is a A2/35kw témában érdeklődnék, úgy tűnik ez egyre népszerűbb lesz. Az már kiderült, hogy egy 72kw-os motort nem lehet az okmányirodában vagy a vizsga helyszínén + pénzért lebutítani, de vajon ha bemegyek egy Honda márkaszervizbe, és szépen megkérem őket, hogy rendeljék meg a gyárt fojtást amivel az eleve 25kw os motorok jönnek ki, beszereltetem és a hivatalos papírral elkocogok az NKH-s vizsgára úgy se működik? meg ugye 72kw nak a fele több mint 35, de mivel van gyári fojtott...
Valaki jártas ilyesmiben?