Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi:)
Ilyesmit
Milyen nagy méretűt? Ilyet?
Az asszony is ;)
Nállam :)

Tavaj vettem egy 50 átmérőjű 1méteres danamid rudat :) Azt faragok belőle, amit akarok :D :D
Segítséget szeretnék valaki tud abba segíteni hogy azt a nagy méretű bukó gombát hol lehet kapni?
Jaja 6k tol jön a belő hang amit a pufo suttog a fülembe ...... Még.... Még...Még
5000 ezer körül vibrálnak ezek, ne foglalkozz vele - normális.
húzni kell a gázt, oszt nem csinálja
sziasztok!
uj hornet tulaj vagyok, es egyenlore nagyon nem ertek a motorokhoz/motoromhoz...
azt vettem eszre h 5ezres fordulatnal nagyon magas hangon elkezd ciripelni a paripa. 1-2 szazas fordulattal feljebb megszunik a hang...
ez normalis vagy erdemes lenne kivizsgaltatnom?
eleinte nem tapasztaltam, 2000 km utan jott csak elo..
koszi
Köszi Srácok!
Hátha segít:

http://www.pinkmotors.hu/did/d...

Nekem is az 525 VX van fent és már több, mint 10.000km van benne. Szerintem elég ez is.
Nekem a gyárit 10K km volt szükséges ledobni. Hogy miért? Mert egy állat vagyok állítólag
Az új D.I.D láncok már erősebbek (a csap vastagabb benne), régebben volt még 75 LE-ig. A VX 100-ig jó. Az a 2 +ló 14ezres fordulatnál csikarható ki, ha egyáltalán kijön, úgyhogy szerintem bőven elég rá.
Tudom, hogy itt már lehetett számítani rá, hogy megpusztul lassan Mire hazaértünk jelentősen szarabb hangja lett. A Hornet ugye 102 ló, arra gondoltam hátha jobban bírja. Hagyjam a francba?
Bocs, 100 feletti. (Hozzá vagyok szokva az 530-hoz)
130LE felett motorokra kell ZVM. Méreteiben megegyezik. Amúgy nem a würtös láncspray miatt halt meg, hanem a 28ezer km miatt
Ez alapján szerintem felrakhatod:
lánc

Amásodik talán valamivel erősebb,ezért drágább is.
Nem fogalmaztam elég körültekintően
Az igen egy gyűrűvel kapcsolatban hangzott el.

Szóval ZVM-X?
Akkor gratula (feltéve ha nem tényleg a láncra mondta)
Gratula az Igenre!
(persze csak ha nem a lánccserére mondott igent
D.I.D 525 VX helyett, fel lehet rakni 525 ZVM-X láncot gyári áttételre? Ha jól nézem hosszabbak a szemek.
Olaszországban voltunk túrázni és olyan szar Würth láncsprait kaptam, hogy gatya lett a láncom. 28000 van benne.
Ja, és a barátnőm Igen-t mondott
Ha kékre voltak fényezve a felnijei akkor ismerem a srácot. Egy falúban lakunk.
Sziasztok!

Én is a A2/35kw témában érdeklődnék, úgy tűnik ez egyre népszerűbb lesz. Az már kiderült, hogy egy 72kw-os motort nem lehet az okmányirodában vagy a vizsga helyszínén + pénzért lebutítani, de vajon ha bemegyek egy Honda márkaszervizbe, és szépen megkérem őket, hogy rendeljék meg a gyárt fojtást amivel az eleve 25kw os motorok jönnek ki, beszereltetem és a hivatalos papírral elkocogok az NKH-s vizsgára úgy se működik? meg ugye 72kw nak a fele több mint 35, de mivel van gyári fojtott...

Valaki jártas ilyesmiben?