Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HoppHopp alakul valami....
Az attól függ, hogy mit szeretnél :D
Nem tudom mi a célod vele,de én biztos 400-ast választanék a burgmanból. Az se egy rakéta, de városban piszok jó.
Már van egy hornetem!
Hornetet kell venni!:D
ez a tapasztalat!
Érdekelne vkit egy gyári nyitott dob? Beszerzési áron megválnék tőle.
Ilyen ni:
Hali!
Tudom hogy nem ide tartozik,de hátha valaki tud segíteni!
Nagy robogót szeretnék venni Piaggio x9 200ccm vagy Burgman 250ccm.Valakinek van tapasztalata vagy esetleg ért hozzá!
Ma kicseréltem a gyertyákat és a légszűrőt és gyönyörűen elindult a motorom ,köszi mindenkinek a jó tanácsot, még azt nem tudom hogy a olajat szűrővel kicseréljem az idén vagy tavasszal inkább
Eladó Hornet 600-900 ÖHLINS hátsó gátló,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Téged hol lehet megtalálni ?
Számít mennyibe kerül?:)
Én kaptam az unoka tesomtól Angliából hozta
Nem kell kosarszamra 1 bőven elég
ott, ahol a legszimpatikusabb.:

http://motor.honda.hu/markaker...

Vagy ha személyesen átveszed, akár tőllem is
Hol ?
1340,-ft bruttó kisker áron kosárszámra lehet vásárolni
egy kis meleg is jöhetne!
Jött ma valami :))
egy kicsit alakítani rajta és még egy motort is lehetne beleszerkeszteni amivel egy gombnyomásra fel lehetne húzni vízszintbe vagy be a motor alá
Szerintem utolag takoltak ra.
Nem rossz benne van a rendszám világítás?
Nem feltétlenül csak nem tom a nem gyari tartó hoz milyen index kene
En nem mernem igy hasznalni. Elvegre azert van az iranyjelzo, hogy a mogottem hallado is lassa iranyvaltasi szandekomat.

Epp ma neztem megy hornetet, amelyre ilyen idomot raktak. Legyen kisebb az iranyjelzo,ha nem tetszik a gyari, de jol lathato is.
A jobb oldaliból szerintem nem sok minden fog látszódni, főleg nappal.
Mindenképpen ilyen integráltat akarsz?
Vélemény? jó az index helye?
Nekem is 2300ft darabja a gyertyáknak, nekem metzeler z6 van fenn de ha lekopik Mihelin powert szeretnék
hali! szeretnék vásárolni 1 2004 es hornet 600assat.. asztat szeretném kérdezni hogy.. mikre érdemes odafigyelni mikor meg akarom venni? köszi a segitséget előzőleg is!