Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ. Egyépként busát cseréltem le
most már mind1 nem?
Döntsd el magad
Ma vettem egy 2000-res honda cb 600 hornetet,jó választás volt?
600as 2003as ! :)
Volt ez a módosítás, hogy nem haladhatja meg az eredeti teljesítmény a visszafolytott kétszeresét. Tehát a 72 kW fele 36, ergo a kétszer 35=70 és az már sok
Melyik Hornet-hez kellene hasidom?
Ha valaki esetleg rendelne hasidomot,segítene nekem is?Vagy rendelhetnénk együtt is
Köszi
Ha forgalmiban 25kw van írva azt a rendőr nem kérdőjelezheti meg és nem is fogja Esetleg az NKH az útszélén mobilteljesítménymérő paddal, amivel ijesztgettek egy időbe h majd lesz, azóta is várom. 2 és fél évig motoroztam 22KW-ra vizsgáztatott amugy 39KW-os motorral.. kb 10szer igazoltattak, egyik sem kérdezte h hogy is van ez v miért ennyi kw-os a motor?

Rendőrnek nem sok köze van hozzá, főleg miután lekérdezi a járművet és a rendszerben is annyi van írva.

amiatt nem kell félni h baszogatnak.. rendőr biztos nem fog mert nem teheti meg..
Ezt akartam én is mondani. Voltak a gyári 25kW-os folytásúak is, meg a papíron azon levők. Bár a sok jogszabály módosítás mostani állása szerint nem tudom, hogy mennyire baszogatnak az ilyen papíros vasak miatt. Azért azt vedd figyelembe, hogy az a pár darab, ami itt körbejár nálunk elég leharcolt is lehet, az alkatrész ellátottság meg kérdőjeles és zsebbenyúlós is lehet, akár. A 180-as hátsó gumi jó dolog, csak a hülye 130-as 16"-os első nem finom annyira. Én elgondolkodnék egy CB500-as szerű gépen, azt hiszem az 35 kW körül van. De nem akarok beleszólni.
néha fel szokott bukkanni egy-egy fojtással rendelkező 600-as A2-es papírokkal. Nem akarlak semmiről lebeszélni csak jobban járnál főleg ha egyszer kinövöd a teljesítményt.
Hali mert a2 es jogsival vezethetnem. Meg mereteiben mint a nagy. Es a 180 as hatsogumi hat megfogta a szivem
Azert mert A2 es jogsival vezetheto
szeszabi kollégának van és gondolkodik a nagyobb cserében Ritka mint a fehér holló. Amúgy miért akarnál kicsit?
annyiba kerül mint a hatszázas, majdnem ugyanannyit is fogyaszt, motor alkatrész alig van hozzá, miért jó az?
F.Levi

Lehet, hogy nem a plusz 3(?)Le miatt tenném, hanem a nyitott hátsó dob miatt keletkező negatívumokat optimalizálnám.
Sziasztok!
Nemsokára motorvásárlás közelébe kerülök. Hornet lett a kiszemelt motor de a 250 es típus. amiből viszont a hazai hirdetések közt szinte nem is találni, pedig véleményteszteket találok. Van tippetek merre keresgéljem ezt a típust?
bármi infot köszönök
Nekem van egy eladó 30e-ért. Egyébként jó dolog, ha van rá keret.
81178ft + beállítás és lesz +3 le, megéri ?
...lehet igazad van!

Akkor kit érdekel a Hornet-m?
Az hogy lassan kéne venned egy CB1000R-t
60 fontot ér sztem persze azért mert én nem kezdem el legyártani....
meg igényes a forma is meg van rá gari + ez színre fujt.... annyira nem sok sztem....
bár 40 ezret én se adnék érte
egy darabka műanyagért ez is kb 10* ár mint amit ér valójában, és még nagy agysebészet sincs mögötte a legyártásban.
így néz ki
Jelentem megtaláltam az ülés púpot jó áron mert vannak ilyen elszállt áron,,,,, de azért 40-50 ezer egy kicsit sok szerintem ha valakinek kéne :
http://www.ebay.co.uk/itm/HOND...