Köszönöm a válaszaitokat, bocs hogy most válaszolok,de este elment a net...
A kipufogó végén levő korom szerintem normális az autokon is ilyen(a benzinesen is).
Hétvégén tervezem megnézni mert kecskeméti vagyok.
A kereskedo annyira korrekt, hogy az orat se tekerte vissza. A mukodest nem befolyasolja a karc, csak esztetikai hiba. Ajanlani senkinek semmit, igy veletlen se az en lelkemen szarad, ha gond lesz vele. :-) Mintha azt mondta volna az elado,hogy a szervizkonyvet vezettek, amit adnak is hozza. Nem tudom mennyire alkukepes az ar, nem kerdeztem.
Igen , ez az a motor. A motornak szep hangja van, mentem is vele egy kort, szerintem rendben van. Ami zavar (lehet csak engem), hogy par gyari dolgot lecsereltek rajta, de nem ganyoltak. Egyet csusztak vele, aztan bucsovet es gombat is kapott. A tank es idom festese gyarinak tunik, esesnel lehet megfogta az nyeregtaska/doboz. Van itt par kep is:
Megnéztem kipróbáltam mind a kettőt.A burgman a chopperra hasonlít. Az x9 stabilabbnak tűnt és sportosabb. Meg aztán Olaszország a robogók őshazája. Csak nem csinálnak ennyi év után rosszat!
Szerintem bőven megfelel erre a célra az X9. Egy ismerősömnek volt jópár évig. Azzal járt mindenhova. Városon kívül és belül is, rövidebb túrákra (mondjuk 150-200 km) Simán tudja tartani a 120-at, nem tudom hol lehet a vége. Jah azt hiszem neki a 150-es volt. Én tutira nem vennék főként városi használatra egy 250 kg-os nagy műanyag hajót. Oké, hogy megy, ha kell, de mondjuk azt spec tudom, hogy reggel a bécsi elkerülő egy totál nagy dugózás, ott meg nem előny a nagyobb motor. Meg amúgy is sok helyen 80 a max, amit egy 125-össel sem kellemetlen tartani. Uff én beszéltem
Esetleg valaki megnézte-e ezt a motort :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-7183367