Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6 v 7-es van benne gyarilag
Nem hiszem jó volt az aksi csak lehet hogy kicsi aksi van benne mert 12v 6ah van benne és lehet hogy 12v 8ah kellene bele
a merülő akksi hogyan vágta tönkre a gyertyákat ?
Szia!

Én pont ugyanígy jártam. Lemerült akksival próbáltam indítani, és ezt csinálta nekem is. Egyszerre tönkrevágta mind a 4 gyertyát. Vedd ki, és nézd meg, hogy van-e szikra. Nekem 4 új gyertyát kellett vennem.
Üdv.
Nem Levi beszéltem ahonnan hoztam azt mondták hogy cseréjem ki a gyertyákat és menni fog,megrendeltem kedden jön még vetem légszűröt,olajat mótult,olajszűröt rendbe akarom tenni a kis garázst
Sikerült előre jutni a hornettel? Amikor hoztam haza az enyémet futóval utána ez sem akart indulni. Fogok jelentkezni de most sajnos kórház látogatás, gumis és hasonlók kellenek, holnap meg iskola
Mea culpa
Csak egy részem volt model.
Tudtam ,hogy tetszeni fog!
Ezt csak a gyártók találták ki
vagy szakszerűek leszünk és gyertya csere mert ugye egy gyertyát csak egyszer szabad meghúzni
Egy drótkefe és egy kis sika azért nem ártana még. Csak, hogy tuti ami tuti legyen
ígen most vetem Pécsröl örünék ha segitenél csörges meg vissza hivlak 0620 497.8353
most vetted? első indítás lett volna nálad? véletlenül nem pécsről hoztad?

Ha gondolod karbipucolásban, olajcserében segítek. nincs csúcs szuper műhely de mindenem van ami kell és nem is vagy messze tőlem 30km
kiveszed a gyertyákat és vársz reggelig
de igen mit tudok csinálni
Megszívta magát, mint a szivacs. Véletlen nem húztál neki teligázt, miközben rajta volt a szivató?
Most vetem egy 2000 honda cb 600 hornetet és beinditás után bedadogot és leált a motor utána nem indult be majd egy nagyott durrant a kipufogonál,mi lehet a gond valakinek ötlete?
Arckönyvön elérsz :) Rád írok.
Szia!
Engem érdekelne a bukógomba, 2000 Hornet 600-ra kellene, ha van belőle írnék neked email címre és megbeszélnénk a részleteket

Továbbá olyan kérdésem lenne hogy valakinek nincs e itt fórumozók közül eladó sárvédője 2000 Hornet 600-ra? Előbb megkérdem itt fórumon, aztán ha senkinem nincsen akkor csináltatok basi kollegával egyet, a hasidomja is remek lett

A szín nem lényeg, úgyis lekarbon fóliáztatom az egész sárvédőt
Köszi szépen előre is
Sziasztok
És ha még modellt is állt..
Hogy te mekkora állat vagy baszki
Elmész pl. a kecskeméti gokart pályára és tuti érni fogja ott is az aszfalt, ahol eddig nem. Idén kipróbáltam és zsír volt!
Próbált már valaki elöl 120/60-as gumit? Tapasztalat esetleg hogy a "laposabb" gumival mennyivel lehet nehezebb döntögetni /70 szélén 1-1cmhez soha nem értsz aszfalt
Ha ilyesmit, akkor nálam :) 600 és 900-ra is.