Én pont ugyanígy jártam. Lemerült akksival próbáltam indítani, és ezt csinálta nekem is. Egyszerre tönkrevágta mind a 4 gyertyát. Vedd ki, és nézd meg, hogy van-e szikra. Nekem 4 új gyertyát kellett vennem.
Üdv.
Nem Levi beszéltem ahonnan hoztam azt mondták hogy cseréjem ki a gyertyákat és menni fog,megrendeltem kedden jön még vetem légszűröt,olajat mótult,olajszűröt rendbe akarom tenni a kis garázst
Sikerült előre jutni a hornettel? Amikor hoztam haza az enyémet futóval utána ez sem akart indulni. Fogok jelentkezni de most sajnos kórház látogatás, gumis és hasonlók kellenek, holnap meg iskola
Most vetem egy 2000 honda cb 600 hornetet és beinditás után bedadogot és leált a motor utána nem indult be majd egy nagyott durrant a kipufogonál,mi lehet a gond valakinek ötlete?
Szia!
Engem érdekelne a bukógomba, 2000 Hornet 600-ra kellene, ha van belőle írnék neked email címre és megbeszélnénk a részleteket
Továbbá olyan kérdésem lenne hogy valakinek nincs e itt fórumozók közül eladó sárvédője 2000 Hornet 600-ra? Előbb megkérdem itt fórumon, aztán ha senkinem nincsen akkor csináltatok basi kollegával egyet, a hasidomja is remek lett
A szín nem lényeg, úgyis lekarbon fóliáztatom az egész sárvédőt
Köszi szépen előre is
Sziasztok
Próbált már valaki elöl 120/60-as gumit? Tapasztalat esetleg hogy a "laposabb" gumival mennyivel lehet nehezebb döntögetni /70 szélén 1-1cmhez soha nem értsz aszfalt
Én pont ugyanígy jártam. Lemerült akksival próbáltam indítani, és ezt csinálta nekem is. Egyszerre tönkrevágta mind a 4 gyertyát. Vedd ki, és nézd meg, hogy van-e szikra. Nekem 4 új gyertyát kellett vennem.
Üdv.
Ha gondolod karbipucolásban, olajcserében segítek. nincs csúcs szuper műhely de mindenem van ami kell és nem is vagy messze tőlem 30km
Engem érdekelne a bukógomba, 2000 Hornet 600-ra kellene, ha van belőle írnék neked email címre és megbeszélnénk a részleteket
Továbbá olyan kérdésem lenne hogy valakinek nincs e itt fórumozók közül eladó sárvédője 2000 Hornet 600-ra? Előbb megkérdem itt fórumon, aztán ha senkinem nincsen akkor csináltatok basi kollegával egyet, a hasidomja is remek lett
A szín nem lényeg, úgyis lekarbon fóliáztatom az egész sárvédőt
Köszi szépen előre is
Sziasztok