Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam honda szervizbe dolgozó gyereket, hornetje van. Már csak haverkodni kell vele.
Haver fazer-re hajt, mert az ismije 10évet húzott le a yamahánál, hondást nem tudok. Extrén esetben jönne velem kifizetném. Bár se kocsim semmi épp.
no igen, már én is tudom, h vannak jelek. Markolat,féktárcsa stb. Kéne nézni a tél előtt egy jót. Jogsira 1hónapot mondtak tegnaptól. Ennyi idő legyártani?
aki csak a gázt húzza attól nem is kopik
féktárcsák, enyémben 40ezer van és a tárcsáiba nem lehetne belekötni, alig van rajtuk kopás
helyszíni állapot felmérésből, máshonnan sehogy. Egyébként tök lényegtelen a KM ha gondos gazdája van/volt. Ez a blokk kiforrot, szinte hibamentes konstrukció, 2 éve mióta itt fórumozok nem emlékszem hogy bárkinek is elromlott volna maga a blokk, az enyém sem, pedig az 99-es és nem 30e van benne. 700-ért szerintem kapsz fiatalabbat is az biztos, de hogy jobbat e, azt nem tudom. Hondabubus a helyi szakember, sok mindenben szokott segíteni.
Akkor hogyan juthatok közelebb ahhoz, h megtudjam valós e vagy sem? Az évjárata nem gáz? Marha régi.
Ha valaki tud megbízható forrásból hornetet az szólhatna. 2003-asokat néztem. Fontos a küllem, nagyon és a kékeket szeretem. :)
Keret jelenleg: 700k + átíratás.
Néztem a tiédet, de nem lehet rossz. Az első évben költségmentesnek kell lenni + egyebek. Meg meguntam a robogón a műszerfalat szerelni. :D
így képről, és leírásról best buy-nak tűnik. A KM-re mérget azért nem vennék de elképzelhető. A gyári féktárcsa alatt gondolom cserélt, de gyári, mert ha nem cserélt 30e km alatt az már nem volna "kifogástalan".
Akkor átnézünk ide is sziasztok. Mi a véleményetek róla? Ti mint hozzáértők.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_h
ornet_garancia-7191500
szia!

07-es horneten van fenn nekem es meg vagyok vele elegedve.
a gyarit nem probaltam, igy nem tudom a kulonbseget, de mondom, teljesen jo szerintem/nekem.
egyebkent nem tudom hol nezted, de en innen http://tinyurl.com/mnsa9tv rendeltem, anno szallitassal egyutt is 10 ezerrel kevesebb volt, mint itthon a legolcsobb helyen. erdemes EUban korulnezni.
Miért? Semmit nem ér? A gyárihoz képest nagyobbnak tűnik elvileg el kéne terelnie jobban a szelet. Nem egy burkolt motorhoz hasonlítom csak ha javít a mostani szélvédelmen olyan 20-30%ot akkor már megéri.
1. Ahogy írtad.
2. Én még1x ki nem adnék érte ennyi pénzt...
Sziasztok!

Használ valaki közületek 2007- utáni Horneten Givi plexit? A309 vagy A310-est? Lenne pár kérdésem hozzájuk:
- mi a különbség a két modell között? Kinézetre ugyanaz..legalábbis képeken. Annyit láttam, mintha a 310-es ABS-es modellhez lenne.
- Megéri beruházni egyre? Gyári kis plexim van hozzá, nem rossz, de hátha jobb lenne egy ilyen Givi, több szelet terelne el reményeim szerint

Előre is köszönöm!
Meglesem majd!
Qk@cnak nemsokára lesz egy karbon kormánya.. ha az tetszik.. Fúrni se kell már, vég is van benne
Koszonom a véleményezést! Van meg rajta munka, pl:fejidom es hasidom. Idő híján ez is majd a teli napokra marad. Igen Chubby lehetne egy kicsit lazább ,pont ezért keresek egy alacsonyabb kormányt.De a kábelek átcsoportosításával nem olyan vészes az eset.
Jó lett
Nem pengnek a madzagok, mint a gitárhúr?
Vettem én is ilyen kormányt, de visszavittem, mert túl feszülősnek találtam a bowdeneket és kábeleket.
Húúú de fasza lett!
Milyen kormanyod van?
upsz.