Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár kép az én undertail megoldásomról,hátha valakit érdekel!
Nem hozza be az oldalt:/
Én is szeretnék valami sportosabb rendszámtábla tartót ,visuzont a gyári idomot nem szeretném megfaragni.
Nincs valakinek eladó ami esetleg le van vágva,vagy egyben van jó áron?
Köszi
Üdv! Sajnos meg kell váljak motoromtól akit esetleg érdekel,írjon ,hívjon. Sürgős lenne

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-6
995601
http://www.homasita.hu/product...
En a homasitanal vettem a redszamtabla tartot.
sziasztok..

nekem is ilyen rendszámtartó kell , csak nem 45k-ért hanem max 4,5k-ért, amit szerintem hajlítanak itt a környéken és úgy felhajtom, hogy rákakilhassanak a madárkák.. ...télen neki is állok leflexelni a 2005 hátulját

Chubby,12k-ért vizsgáztatták le a vasat, de jól megszívtam, mert elfelejtettem levenni a sportdobot amiután este hazaértem...odamegyek, nézi csákó-ez nem jó, mert sportbob- hazaugrottam, majd pont fél óra alatt vettem le és tettem vissza a gyári dobot a vasra... ...így átment a vizsgán..

olajat tanácsod szerint majd tavasszal cserélünk..belefér még egy ezres bőven...

leszedtem az elgörbült hűtő/bukógomba tartót is - el volt törve+hajolva a csavar is benne - majd az audiban tonnás prés alatt a konzolt szépen visszapréselték eredeti pozícióba, így már faszán áll a konzol, bukógomba is...lehet megint eldobni a vasat...
Hàttő asszem 30 vagy 40K ft
Mikor megyünk sörözni? http://rizmajersor.hu/kezmuves...
YR-254M Bombay Orange Metallic
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni:

Van egy 2006-os narancs ("kolbászzsírmetál") színű CB600-asom, szeretném rajta egy helyen kijavítani a festék lepattanást (féklámpa feletti részen). De sajnos az ülés alatti színkód matrica meg van sérülve és nem látszik a színkód

Kérem akinek ilyen motorja van írja meg nekem az ülése alatt található színkódot!

Köszönöm!
Üdv! Eladó lenne Braking hullámos hátsó féktárcsám Hornetre! (Eredeti!) Ára 15ezer pénz, alkudni ésszel még lehet :) Lecseréltem a hornetet, extrák nélkül vitték, ez meg még megmaradt. 3ezer km-t futott, garantáltan hibátlan állapotú, dobozában, kopás nem mérhető rajta.
Egy 99-es 600 Hornettem van,tönkrement a fesszűltségszabályzóm esetleg ha valaki tudna segíteni?
Ojnye! Az álom valóra válik.
Holnap viszik a vasat ha minden igaz
Kukac!Ki az a kereskedő? Mennyibe fájt?
A 2011 utáni feneke nem menne fel? Szerintem lehet kapni bontóban épet, amit max. fényezni kell. Jó lehet, hogy nem nálunk, de olaszba pl...
.. de az élmény megfizethetetlen
Ezzel csak egy baj van. Annyira át kell szabni az eredeti undertail-t, hogy besza-behu. Ez év elején szert tettem egy u.i. csak az fehér volt. Forgattam egy napig, mint mókus a diót, hogy hogy a viharba is kell ezt felszerelni. Azátn leesett a papír 20as..... Hónom alá vettem, és visszavágtattam a kereskedőhöz vele, és visszacseréltük arra a jó pár ropogós tízesre.........
Szerintem az ugyanaz.
Ők csinálták, de felszívódtak a virtuális világban
Másik oldalról
Hmm.. talán ez?
Bexi! Honnan van a kép?
Egy hasonlót láttam a neten, de ott mintha nem lenne kapaszkodó
Már sok helyen kerestem, de semmi Egy ügyes műanyagost kell keresnem..