Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Santa tudja a számomat
Nem tudok nyilatkozni, nem hívott ,hogy változott volna a helyzet. Így arra következtetek ,hogy minden a régi. Nekem nem sikerült , minden általam ismert relét , kapcsolót megpucoltam,de semmi. Valamit nagyon elbaxtam, de nem ertem ,hogy mit! Tudom tipikus!Te egyébként merre vagy fellelhető ?
Még mindig nem megy a szivattyú?
Ménem a telót?
Akkor ok, csak az én postomra válaszolt, ezért is néztem bambán, mint egy hal, de így érthető.
Köszi, hogy utánanéztél. Nekem 99-es modellre kellene. Megnéztem, cikkszám szerint más a két teló. Így nem merem bevállalni. Mert ha jók az emlékeim, a 96-97 és a 98-99 SC33 modellnél valamit módosítottak a futóművön. De azért köszi.
Szombat. Budaörs - Media Markt parkoló 12h-13h
Az yo. Nem kaptam meg :(
Megnéztem, 97-es 900rr-ről való 10.000Ft-ot kérek értte !
Ha gondolod képet tudok kükdeni!
(Celldömölk)
Bocsi Anti ,nekem küldte az üzit! Megjött és ment válasz is. Sárkány Gábornál van a mocim.Én mennék a hétvégén de nincs mivel
Åkos! viber nekem nem vagyon. ìrj ràm az arckönyvön, vagy az adatlapomon lévö mélre, vagy ugyanaz csak gmail. A régi amin értekeztünk, màr nem él. Fogok vàlaszolni!
hánykor és hol pontosan?
Ok. Szombat. Ha vàltozna kommunikàlunk. Ha valaki kedvet kapott az olvasottak alapjàn, kèrem jöjjön el :) ♥ :)
Nekem csak a szombat jó.
Holnap? Szombat? Vasàrnap?
Ohhh... Jobbulast!
12-13 orakor nekem mar megfelel.
Faxa. Sajnàlom. 929 pedig egy èkszer. Àlmom egy 954.... az is marad..... Ha vàltozik az àllapotod, gyere
A 929-el mar nem megy a dolog, eladtam. A bal huvelykujjam lett megstoppolva. Nem igazan megy a kuplungolas. Mondhatnank hogy ordithatnekom van a muvelettol. Reszlegesen megserult az ideg igy most erzekeny a piszok.
Antonio Antonio! Küldtem Viberen üzit, de nem vàlaszoltàl.
Ha a 929 jössz, elnèzzük a varrataidat :) mièrt fèrceltek? Ès hol pontosan?
En mennek, mert idom es benzinem is van. De ... ma szedtek ki a varatokat a kezembol . Lehet ugrott a szezon .... utalom ezt az evet is
Nekem tökèletes! Màr csaka napot óràt pontosìtsuk :)
Én éppen mást políroztam Nemlenne rossz de a hétvégén max csak nézem a motort a garázsban...