Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Habár ilyenkor mindig kicsit bajba vagyok, mert érzem én a lehúzást, de akkor hova vigyem a motorom, ha nem akarom ezt a felárat megfizetni. Személyesen zéró megbízható motorszerelőt ismerek. De mondjuk szívesen elmegyek kb 100 km-es körzetben bárhá... pakshoz viszonyítva
Na, összeadtam pontosan. 27030.- ráhagyással 30ezer. A tiedhez kicsit drága még az utángyártott légszűrő.
25ből meg kéne álljon...
18ezres szervízért (olaj, légszűrő, fékolaj, meg mittoménmi) a 40eFt az sok? vagy van benne 100% árrés?
Ráadásul 3 napig ott áll a motor. Szezonban jó dolog.
prox lapja a Pinke Motorsnál 400 Ft /db
Karasna szervizzel beszéltem ma. Azt mondták, hogy csak az ellenőrzés 3 óra, lapkájuk általában nincs készleten, tehát ha esetleg kell, akkor rendelni tudnak. 2500 Ft/db.
Elkezdett számolgatni a srác, a végén ott lyukadtunk ki, hogy 50-ből nem biztos, hogy kijön. Na itt döntöttem el, hogy nem oda viszem...
10-12 ezerért szokták ellenőrizni.
Szerintem egy ora munkaba nem fer bele. Na nem az ellenorzes, hanem amig odaig eljutsz es vissza. De lehet, csak en vagyok lassu .
Na.. ezért mondtam most el. Tapasztalatból mondtam, nem olvastam valahol.
Hali
Olyat még nem hallottam senkitől hogy egyik nap még ment és akkor
"éjszaka elmegy a szelephézag" és utána nem indul. Elég valószínűtlen. Ez egy relatív lassú folyamat, amit általában észre lehet venni.

csizi: Egy szelephézag ellenőrzéshez nem sok mindent kell bontani,és azért nevezik ellenőrzésnek hogy ne akkor keljen hozzá nyúlni mikor már beégett a szelep.
Szerintem 1 óra munkabérrel lehet számolni. Annyi idő alatt meglehet nézni.
Üdv
És ha épp elmegy a hézag? Azt nem hallod, csak egyszer hazamész és másnap nem indul a motor.
Én is gondolkodtam rajta, hogy elvigyem-e. Itt is feltettem a kérdést, de csak megerősítették, amit a motorépítő cimbora is mondott, hogy "ami működik, azt miért szedjük szét? Csakhogy tudjuk, hogy mitől működik?"
Szóval, ha nincs hangja és elvileg nem lehet ennyi km után, akkor ne piszkáljam. Én ezt a variációt választottam.
Még nem tudom. Szervizkönyves a gépem, azért érdeklődök.
mindenképp márkaszervízbe akarod vinni ?
Lassan közeledik a 24.000-es szerviz. Ha jól tudom szelephézagot is kell ellenőrizni.
Márkaszervizben mennyibe fog nekem ez kb fájni? Időben mennyi szokott ez lenni?
Sziasztok! Sürgősen keresek 1 pár tükröt a 2004-es 600as hornetemre! Akár enyhén sérült is érdekel !
Ismét érkezett pár darab sport levegőszűrő
K&N márkájú,többet nem kell venned szűrőt,csak kitisztítod és használod tovább.
Ára:13500ft
Jó a bömbi ,szerettem ,de sokat motorozok Budapesten és nagyon nem jó vele dugózni. Rettenetesen felforrósodik az egész 30-40 fokban és hát nem erre való. A hornet igen jó választásnak volt, kicsit se bántam meg.
Szerintem se lesz baja :D
néztem az adatlapodat lecserélted a bmw-t hornet-ra az kemény:) nem bántad meg?
ha ez tényleg számítana rengeteg motor/autó menne tönkre, az emberek 95%-a még csak be sem melegíti rendesen (főleg autóknál) még a dieselt sem az hogy vissza kell hűteni a turbót meg egyenesen nem létezik a tudatukban.
Pontosan! Leállás után simán melegszik pár fokot.
több hő nem termelődik
konkrétan csak arra gondolok, mint minden az üzemi hőfoknál feljebb melegedett motort ha leállítod csupán csak annyi történik hogy leáll a hűtővíz keringése és isten tudja mi megy végbe a hengerfejen vagy a tömitésen!
akkor ez maradhatott ki nálad!