Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább megyek. Már ismerősnek is jelöltelek Ott lesz az a levél
a haverod a saját és mások életével játszik.. ...ez nem mentség.... ...az a gumis, aki gumit javít egy motoron amely 2 kerékkel közlekedik, azt be kellene zárni...ennyi..nem ragoznám túl a témát, de más egyéb érv a gumijavítás mellett nem áll meg....még excel érve is csak ködösítés..ja nem durran ki és szépen leereszt..aham... ...sajna ez van, cserélni kell vagy egy használtat beállítani addig amíg nem lesz komplett csere...
06 70 9 403 233 a szamom. Ha info van csorgess. Koszi elore.
Koszi szepen. Ha valamit tudsz irj ram. Szia
Komplett lámpám van, a többinek utána kell nézni.
Az egyéb levelek között nézd meg, mert írtam
a villa elég kínos mert ritka a sérülés mentes ezért drága, akárcsak a lámpa. Próbáld meg ezt a számot amit eddig kerestem itt volt a legolcsóbb : 06-70-317-9083, de lehet Chubby mester is tud valami okosságot.
Lámpa ügyben ha tanácsolhatom, én vettem új foncsort + krómkeretet Santakukactól olcsóbban mint a bontott. A műanyag részt szerintem bontottan megkapod bagóért. A lámpánál a lényeg az hogy ha rendelsz ne hella-t hanem stanley markájút fele annyiba sem kerül viszont a keretet is ehhez kell venni mert különbözik. 99-eshez tartoznak az alkatrész számok, a tiedhez szerintem már a hella van gyárilag.
Lehet, de akkor jöhetne az a dolog is, hogy akinek nincs pénze az ne motorozzon. Vagy olyan vassal tegye, aminek a járulékos költségei beleférnek a keretbe. Mert spórolni a gumin (használtat venni, javíttatni a csavar helyét) fékbetéten, tárcsán, folyadékon szerintem játék az ördöggel. Ha az olajon teszed, akkor a motorod láthatja kárát. De akinek nem inge... És most nem arról van szó, hogy milyen színű legyen a kormány, vegyek-e rá sportdobot meg tankbőrt. Uff én beszéltem.
Ez tök jól néz ki. A márkáról meg közismert, hogy jó is. Akkor miért akarod lecserélni
Várom...
1000RR-nél már láttam akkora durrdefektek, hogy belefért az öklöm a futófelületen lévő lukba, és mondanom sem kell, hogy autópályán történt az eset, persze nem 30km/h sebességnél. Ott a motoroson múlt, hogy nem volt nénónénó feketezacskó....
Parancsolj
Sziasztok. Egy sajnalatos malor miatt elfektettem a gepem es elhajlott az első villa plusz a lampa serult. Valakinek otlete hogy merre keresgeljek alkatresz ugyben? Esetleg olvastam hogy mas futómű is kompatibilis lehet. Milyen? Koszonom elore is.
Arról van kép?
azért ez egy kicsit sarkított, attól mert javított nem feltétlenül hal meg valaki, még ha a javítással is valami történik (amiről még nem hallottam) akkor sem robban fel a gumi hanem leereszt szépen ami bármikor történhet bárkivel az úton javítatlan gumival is, és ha ne adj isten mégis akkor sem biztos hogy meghal.
Van akinek nem ér meg egy új hátsó gumit az élete Ez olyan mint a húszezres sisak meg a nem öltözök fel mert meleg van téma Nem vagyunk egyformák
Egyenlőre semmi :) Ez jobban néz ki :D
Hát havernak is ugyanaz javította és tökéletes lett. Belülről kihúzta azt a kis gumi gomba szerű cuccot, beragasztotta és azóta is jó ,pedig vagy 4000km van azóta a gumiban.
javítható ? ....ki volt az a nagy marha aki ezt mondta? ...nem dodzsemmel jársz ...ja, majd javítás után elszállsz mint a győzelmi zászló ....
hivatalosan nem lehetne javítani. Nekem csak szög ment bele és 2 helyről is elküldtek hogy nem javítható, de elmondták hogy javítsam meg magamnak....
Azt mondta a szaki hogy megoldjuk semmi gond. Még az a jó hogy a 370km-es gurulás utolsó 600 méterénél kaptam. Még haza értem vele.
Ez cumi!

Javítható,vagy csere?
áááááááááááááhhhh fuck!
Szia !

Van nekem is ha érdekel mennyire pici a pénz ?
Szia !

Adatlapon fent van ! brembo1100@gmail.com
Üdv B°