Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, de csak PC34 verzióra való. Az enyém PC36. Igaz szerintem csak az összekötő cső lehet a különbség, de nem tudok készíteni hozzá.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni áttétel módosítás kérdésben.
Előre egy foggal kissebb hátra 2 foggal nagyobb lánckereket szeretnék. Elég lesz a gyári lánchosszúság vagy hosszabb lánc kell esetleg?
Segítségeteket előre is köszönöm
Mintha a másik 250-es kolléga egy ilyet vett volna magának, csak nem passzolt. Pár hsz-el korábban tutira megtalálod, tán leovince
Sziasztok! Keresek 2003-2006-os modellévre való sportdobot, E jelzéssel, kivehető db killeres kivitelben. Ha valaki esetleg tudna ilyet ....
Szia!

Nekem ma ajánlottak egyet, hogy vegyem meg, csak most nincs "kedv".

Ha gondolod megadom az elérhetőségét, csak dobj rám egy mailt, ide: csokonai.daniel kukac yahoo.com
Sziasztok!
Van valakinek 2000-res hornetre való sport kipufogója?
Az enyémét ma éjjel lelopták! :-((
sp1szacsa. Sajna a motor már nincs meg neki. Sőt amennyire tudom a motorszerelős boltot is leépíti.
Ha kell telszám e-mailben tudok küldeni
Bocs hamarabb írtam mint gondolkodtam. Köszi
Igen ez a motor rémlik nekem. De én a fórumozót keresném, mert ő csinált egy kapaszkodós hátsó doboztartó konzolt, ami nekem jobban tetszett mint a "gyári" doboztartók.
Sziasztok!

Keresek valakit innen a fórumból. Remélem tud valaki segíteni, mert az illető nickjére sajnos nem emlékszem és így nem találom meg.
Ha jól emléxem 45-50 év közötti motorszerelő, egy hófehér '09 körüli hornetje volt amire egyedi idomokat és doboztartó konzolt is csinált. (lehet rosszul emlékszem, de mintha a feleségének is hornetje lett volna)

Segítségeteket előre is köszönöm.

Peti
Szia

Van

santakukac@gmail.com

bocs, rohanás van 2hónapja
Zsiványos, köszi!
Részletes infót a http://www.healtech-electronic... oldalon találsz, az univerzális fokjelző neve gipro x-type (képek is vannak).
Ha nem megy az angol, akkor AGO (http://www.agomotors.hu) biztos tud segíteni, illetve vásárolni is tudsz nála (igény esetén be is szereli).
Ezekről lehet valahol olvasni bővebben? Illetve hol lehet kapni?
isti86 a tiédhez van egy Y elosztós kábel, amit a sebességjeladóra kell kötni, aminek a csatlakozója a bal oldalidom alatt található.

DannyL81 , ahogy nandiweb írta külön sebességjeladóval, mint a bringáknál megoldható a bowdenesre is. Vagy marad a váltókarra szerelhető.
Na ezt jó tudni, mert az enyém '99-es. Nem is láttam hozzá én se, mindegyik '03-tól van.
Az enyém már nem bovdenes (2004)! Az érdekelt hogy mi közé rakod be a kijelző jeladóját?

de 25e-t nem adok érte, e-bay olcsóbb talán
Akkor max a 15-ös első és 41-es hátsó opció marad...

Nem tudom ,hogy az mennyit számít 5-km/h kb azonos fordulaton?
Létezik univerzális gipro DS a heal-technél, egy bmw r850r-re szereltem fel anno. Külön jeladó kell a villára és működik a dolog.
tényleg hülye vagyok
ha jol tudom 2003 elottire nem tudod felszerelni ezt a fajta kijelzot, nem is arulnak hozza "plug and play" megoldast, Valoszinu nincs meg hozza a kivezetes vagy maga az erzekelo sem, ezt nem tduom. Univerzalisat (tanithatot) sem tudsz felrakni mert bowdenes a km ora mukodese, csak pedalra szerelheto erzekelost lehet ami kb 4-5e ebayen, kinai, felszerelese maceras. Ha van megis mas megoldas Chubby mester biztos megmondja!
ha nagyobb a hatso akkor tobbet fog forogni a motor.
Itt gondoltam a rendelést egész jó áron van!

LÁNCSZETT
Sziasztok...

Úgy néz ki hogy lassan lánckerék szettet kell cserélnem (Hornet 600 2004évj)

A kérdés az,hogy ki milyen lánckerék fogszám kiosztást használ?
Ahogy nézem az első 15 a hátsó 42 fogas,lehet nem ártana ha kevesebbet forogna a gépezet.

44-vagy,max 45-ös kerékre gondoltam 15 fogas első lánckerékkel.

A gyári lánccal (110 szemű) meddig lehet feltornázni a hátsó lánckerék fogszámát/méretét? És meddig érdemes?