Pc36 rá ki milyen széles kormányt rakott fel ? ~67 a gyári, 90cm szeleshez gondolom kellene bowdent csinaltatni
Milyen széles mehet fel kis bowden varialassal ?
mindenképp érdemes a 28-asat venni szerintem, erősebb, de kormánybefogóval mindennel együtt dupla annyi pénz mint a 22-es kormány én csak emiatt maradtam a 22-esnél.
igen igen, hát én úgy oldottam meg, előző tulaj vett rá fasza típushoz gyártott végsúlyt, de az az új kormányba nem passzolt a falvastagság miatt, kifúrni meg nem akartam. vettem egy hasonlo kategoriájú kormányvéget kb 900forintért ami a képen van arról leszedtem a csavart és a gumi hengert, és a fasza drága kormányvéggel felraktam az új kormányra.
a széles kormány szerintem megéri az árát és az is elég szerintem közútra, én is pont emiatt próbáltam rá, hátha jobb lesz.. és nagyságrenddel jobb. kezelhetőbb könnyebb vele manőverezni és nehezebben szitál be, bár szokatlan volt, hogy a gyári volt vagy 5 kilo amit rendeltem meg kb 1.5kg.. csak kb-ra irtam a tömeget..
Én merevítős pazzaz 22-es kormányt vettem 10pénzért szállítással..
persze volt vele egy kevés munka, hogy szép legyen de megérte
mármint a kormány lengéscsillapítónak van-e értelme? Van, elég nagy. Nekem jópárszor beszitált már kanyarban is ha kicsit szar az út. Legutóbb egy bukkanó után olyan 140es tempóval, épphogy visszajött egyenesbe a motor, megijedtem...
úgy tudom hogy minden olyan átalakítás ami módosítja a jármű teljesítményét, súlyát, hangját, környezetszennyezését, férőhelyet, vagy menettulajdonságát (szélesítés autóknál stb.) engedély köteles, ill. a műbizonylat ami igazolja hogy az a kiput stb a gyár úgy adja ki hogy az megfelel a szabványnak. Ha a rendőr olyan akkor azt mondja hogy ilyen E betűt beleütsz otthon és kész, de én még nem hallottam olyanról aki normálisan közlekedve nem hangoskodva basztatták érte. Nem gyszer állt melletem is és mögöttem is rendőr és esze ágában nem volt kiszállni kötekedni. (lehet csak lustaságból) De ha éppen 10k-ra forgatva haladnék és kiszúrna valószínű megtalálna. Téged mint lányt tuti nem fognak csesztetni ilyenért:) Ha éppen nincs benne a DB killer akkor is ott van az ülés alatt hátha akkor meglágyul a szíve ha mégis megtalálnak egyszer.
pillekönnyű, karcmentes 30ért?
30/317-74-23