Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Budaörs Media markt parkoló? Azt tuti megtalálom :D
akkor màr csak a tal helyet kell 1eztetni. Vannak 5tletek.: B.örs Shell kút 1főút Mol kút (ipari parknàl) vagy a tök tudja :D
Hát jó, próbáljuk meg. :D
Tudod azt gondolom, hogy feles. tervezni. Valahol tal, ès kihúzunk valamerre a vàrosból. A valamerrèt megbesz. a tal pontnàl. Minek előre tervezni? Keresztűl húzza az addigiakat bàr(ki)mi.
Valami csak kéne, gondolom nem Budapesten szeretnél körözni :D
Terv nèlküli light-os gurulàs
Az is eláll itt
Köszönöma felajànlàsokat
Mondjuk szemeztem CB1000R gèpàllattal.....de fàjna eladni. Mellè mèg1 mègjobban..... ahhhh ez az àtkozott dillemmmmmmmma
Szombat délutántól ráérek. Mi a terv?
Átmozgattam a kábeleket a lámpánál, egyszer csak életre kelt. Könnyen lehet, hogy igazad lesz, mert indulásnál is mintha később kapcsolt volna fel. Köszi srácok!
Tárold nálam, én néha teszek bele egy kis kilométer és ügyelek, hogy ne rozsdásodjon itt-ott. Aztán ha el akarsz szaladni a bótba, akkor elviszed
Ha nem kell kenyérre... Értéke nem csökken nagyon álltában. És hidd el, hogy baromira megbánnád. Mondjuk bármikor vehetsz újat is.
Az xar. Viszont az èves 10km màr gàz! Mèg a vègèn megunom, ès eladom a f@xba a gèpet.....
Áh, csak nincs pénzem tankolni, mert objektívre költöttem
A többiek biztos polìrozzàk a ......... motorjukat
na így már érdekel!
Kèplèkeny. Bàrmerre bàrmennyit "bàrmikor"....
mikor merre mennyit?
Sziasztok!
Valakinek 7vègèn lenne ingerenciàja gurulni egy közepesen rövidet?
Banyek fini-t írtam .
saed, Chubby köszönöm a válaszotok!
Az önindító gombja megszakítja a világítás áramkörét indítózásnál. Vagy kontakthibás, vagy elengedett a forrasztás. Tedd gyújtásra, piros gomb le és nyomogasd, vagy inkább pöckölgesd az indító gombot. Ha felgyullad, akkor WD40, ha nem, forrasztópáka.
Igen!
kontaktos a test az izzónál?