Gyorssegítség kellene srácok!
Jöttem be most este dolgozni, elment közben a tompítottam... Próbáltam átkapcsolni refire, az se világít, a helyzetjelző viszont igen. Cseréltem gyorsan egy biztosítékot, de nem oldotta meg a gondot. Vkinek esetleg vmi ötlete? Köszi!
Az enyémet Én kibeleztem. Eddig mindenkinek tetszett a hangja.Az elejénél és a végénél,a hegesztésnél levágtam.A dob közepéből mindent kidobtam,majd összehegesztettem.
Érdemes gyári dobot átalakítani "sportosabbá"?
Vennék egy bontottat és "megpiszkálnám". Milyen lehet a hangja?
Illetve mit és hogyan érdemes változtatni? (2001, P34)
Sziasztok. Nemrég sikerült vennem egy Honda Hornet 250-t. Az oldalon olvastam hogy nagyon sokan a Motul 5100 10W40 olajat használják a motorhoz. Ez az olaj jó a 250-hez is?
Le tudod légteleníteni, csak ne engedd le a folyadékot a rendszerből. Ha van fecskendőd, szívd ki a tartályból, tölts rá friss fékfolyadékot és kezdd el pumpálni. Ügyelj rá, hogy nehogy kiürüljön a tartály.
Ajánlom figyelmedbe az EBC betétet!Több tesztben is kimagasló eredményeket ért el. Ebc Double-H FA226HH Ez az első,az ára pedig egy motorra kb 20ezer Ft.
Én fékbetétekkel kapcsolatban érdeklődnék. Elsőt, hátsót cserélnem kellene. Már kicsit utána jártam és ezt találtam:
nissin első 2p308st 13190 Ft, hátsó 10790 Ft. Mindkettő szinterezett, viszont elég drágának tűnik.
Találtam Brembo-t is az első 10726 Ft, hátsó 8310 Ft. Ez is szinterezett.
Néztem Lucast is, viszont az is 12 xxx Ft az első tehát annyiért biztos nem veszek, mert attól olcsóbb a Brembo.
Találtam még ilyet hogy bendix, van belőle szinterezett és "sima" is. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával? Illetve aki ezek közül többet is ismer/próbált, melyiket javasolná megvenni. Én jelenleg a Brembo felé hajlok (99%-ban utcán használom, de ki akarok jutni Kakucsra is :) )
Árfekvés 6-7 ezer között, évjáratban annyikikötésem van hogy 17 es első kereke legyen ( nem tudom pontosan mikortól van így, talán 2000?), műszakialag egyben legyen, gyári kinézet, nem baj ha van 1-2 karc rajta.
Kb ennyi
Jöttem be most este dolgozni, elment közben a tompítottam... Próbáltam átkapcsolni refire, az se világít, a helyzetjelző viszont igen. Cseréltem gyorsan egy biztosítékot, de nem oldotta meg a gondot. Vkinek esetleg vmi ötlete? Köszi!