Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyorssegítség kellene srácok!
Jöttem be most este dolgozni, elment közben a tompítottam... Próbáltam átkapcsolni refire, az se világít, a helyzetjelző viszont igen. Cseréltem gyorsan egy biztosítékot, de nem oldotta meg a gondot. Vkinek esetleg vmi ötlete? Köszi!
Utána járok és jelentkezem !
Köszi! Valahogy én is ilyesmire gondoltam, akkor mindent ki belőle
Az enyémet Én kibeleztem. Eddig mindenkinek tetszett a hangja.Az elejénél és a végénél,a hegesztésnél levágtam.A dob közepéből mindent kidobtam,majd összehegesztettem.
Érdemes gyári dobot átalakítani "sportosabbá"?
Vennék egy bontottat és "megpiszkálnám". Milyen lehet a hangja?
Illetve mit és hogyan érdemes változtatni? (2001, P34)
Sziasztok. Nemrég sikerült vennem egy Honda Hornet 250-t. Az oldalon olvastam hogy nagyon sokan a Motul 5100 10W40 olajat használják a motorhoz. Ez az olaj jó a 250-hez is?
köszi a választ.

Holnap megoldom.
Tudok Ferodo sinter betétet előre 9800,-/db és hátra 4800,-/db áron. Utcára és pályázni is jó.
Le tudod légteleníteni, csak ne engedd le a folyadékot a rendszerből. Ha van fecskendőd, szívd ki a tartályból, tölts rá friss fékfolyadékot és kezdd el pumpálni. Ügyelj rá, hogy nehogy kiürüljön a tartály.
http://www.tesztmotor.hu/akciok/ebc_brakes_fekbetet_teszt
Ajánlom figyelmedbe az EBC betétet!Több tesztben is kimagasló eredményeket ért el. Ebc Double-H FA226HH Ez az első,az ára pedig egy motorra kb 20ezer Ft.
Sziasztok!

Én fékbetétekkel kapcsolatban érdeklődnék. Elsőt, hátsót cserélnem kellene. Már kicsit utána jártam és ezt találtam:
nissin első 2p308st 13190 Ft, hátsó 10790 Ft. Mindkettő szinterezett, viszont elég drágának tűnik.
Találtam Brembo-t is az első 10726 Ft, hátsó 8310 Ft. Ez is szinterezett.
Néztem Lucast is, viszont az is 12 xxx Ft az első tehát annyiért biztos nem veszek, mert attól olcsóbb a Brembo.
Találtam még ilyet hogy bendix, van belőle szinterezett és "sima" is. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával? Illetve aki ezek közül többet is ismer/próbált, melyiket javasolná megvenni. Én jelenleg a Brembo felé hajlok (99%-ban utcán használom, de ki akarok jutni Kakucsra is :) )

Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok..

Lenne egy kérdésem,fékfolyadék csere előtt állok.

És a kérdés az lenne,hogy a fékkarral le tudom-e légteleníteni rendesen a rendszert?
Mindkettőnek gondos gazdája van.
Árfekvés 6-7 ezer között, évjáratban annyikikötésem van hogy 17 es első kereke legyen ( nem tudom pontosan mikortól van így, talán 2000?), műszakialag egyben legyen, gyári kinézet, nem baj ha van 1-2 karc rajta.
Kb ennyi
Évjárat, ára, és merre vagyon?
CB klubban eladnának kettőt is

http://www.kepesmotor.hu/honda...

A másikról nincsen link sajna.
Nekem van egy felesleges hátsó rugóstagom, 900 rr-hez !
Szerintem mind eladó, ha elég jó az ár
Vezérműlánc feszességét mikor kell ellenőrizni?
Évjárat, árfekvés?
Sziasztok!
Van valamelyik fórumtagnak eladó hornet?
Vagy ismerősi körben?
Köszi előre is!
Ádám
Köszi, megkérdem őket!