Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt bármikor megteheti a rendőr ha elég g..i ugyanis közútra nem alkalmazható a kipu.
Nem tudom van-e pécsi illetőségű fórumozó, de lenne egy kérdés felé felétek. Mi igaz abból, hogy a pécsi közeg leveszi a rendszámot abban az esetben, ha nincs E jelzés a kipufogón és műbizonylat hozzá. Ugyanis ma hívott az illető, aki megvette az RR-em, hogy a barátja gépéről emiatt levették a rendszámot. Ez valós dolog lehet?
Azt meg tudnád mondani hogy kivel csináltattad és hogy mennyibe került?
Egyedileg csináltattam
Látom neked is 250-ed van. A bukó csövet hona szerváltad rá?
Pont mint a nagynak, 16
Sziasztok engem is érdekelne hogy hol lehet kapni bukókeretet, csak nekem 250-re kellene. És még azt szeretném kérdezni hogy a 250-es hornetnek hány literes a tankja?
Sziasztok!
Kérném a segítségetek egy 2001-es Hornettel kapcsolatban
Elsősorban tanulómotornak van szánva, bukócsövet esetleg bukókeretet hol lehetne hozzá csináltatni vagy venni?(nem aranyárban)
Köszi előre is
Az sem olyan vészes, ha tényleg jó állapotúak.
45
Hát igen. Néztem, hogy tuti nem mind 98-02 mert ránézésre se egyformák az összekötők. És mennyiért vesztegeti a márkásabbakat?

De a tankbőr is jó vételnek tűnik, nekem is ilyen van és nagyon jó. Nincs több nem tapad fel a mágnes gond.
A Mivv is 2002-ig jó a kép alapján (apródon is van hirdetve nagyobb méretben, ha érdekel valakit). Galassetti 2007-től, Gianelli-ről meg nem találtam semmit .
Igen, már beszéltem is vele. A probléma csupán az, hogy nem tudja pontosan melyik dob melyik évjáratra való. Annyira jutottunk, hogy a két Leo 2002-ig használatos. Az Arrow az úgy néz ki jó lenne az enyémre, így nagy valószínűséggel megveszem. Az ára persze nem a hirdetésben megadott . De ez van .... a nonemekre mond 35-öt.
Na tessék sicc, ez kép alapján neked maga a mennyország POnt az, pont annyiért
Sziasztok!

Most találtam ezt a hirdetést, Hornet dobok, meg ahogy nézem más cumók is. :)
link

(szerintem tőle vettem a motorom)
Semmi egyenlőre! Az idő mellett a hangulatom sincs a csúcson.Akksi is megadta közben magát,most tölt.Ha volna harakiris smiley most azt postolnám.
Van fejlemèny mester?
Köszi , checkolom.
Köszi már meglestem. Kár hogy nem veszi fel a telefont .
Pont így jártam én is. Azóta csak kulccsal állítom le . Valami kontakt hiba lehet, de még nem jutottam el a szétszedéséig. Mindíg hoznak valami mást így nem jut rá idő. A fokozatkijelző is fél év alatt került felszerelési állapotba .
Facebookon küldtem neked valami :D
Nah, az nekem egyszer bekavart. Én nem használom. De akinek kölcsön adtam egy körre úgy állította le. Aztán hiába kapcsoltam fel nem akarta az igazságot. Mondjuk egy új motoron nincs szó ilyenről.
Tyűha. Hát nem lesz eccerű
Piros billenőkapcsoló a markolaton? Nálam már szórakozott párszor és befecsisnél tiltja a szivattyút is. Legalábbis a CBR-en így volt.