Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oldalt az index rele mellett a biztosítékok "másik" oldalán ? Ahogy nézem a doles érzékelőhoz nem nyúltam.
Hali! Van valakinek eladó sportkipufogója? 03as hornetre kellene.
Elképzelés az van ! Csak a péztárca szab határt. 35 környékén szeretnék dobot venni kivehető db killerest E jelzésűt. Szándékozom szomszédolni a közeljövőben .
Hívd fel a ricsibontót. Neki szokott lenni mindig valami jóárasított megoldása. Vagy Budaörsön van még valami használt dobos lerakat. Egyébként van elképzelés?
Köszi. Úgy látszik nehéz szülés lesz ez a dob kérdés .
Az AC-nek van egy reléje is...
Az indító motor teker , de az AC hangja a gyujtasra rakás pillanatában elmarad pedig jó.Delutan ránézek erre a doles erzekelore! Thx Anti
Le, de akkor nem is indít. Mondjuk akkor sem, ha nincs fent, vagy fordítva van a dőlés érzékelő.
A HISS biztonsági rendszere letilthatja az AC-t. Vagy másképp kérdezve ha letílt a HISS ez a jelenség?
Köszi szépen
Sajnos már nincs meg. Itt adtam el 1 nap alatt. Nagyon szép volt, ezért kicsit sajnálom is.
Azé sztorizhatnál,hogy jutottál idáig, hátha könnyebben segítünk.
Szólj az ELMŰ-nek, vigyen egy szatyorral :)
Én elmondtam a magamét telefonon, az előzőek csak jókedvcsinálónak szánom u.i. ha abból indulok ki, hogy rommá volt bontva a madár, azt tudom elképzelni, hogy vezeték szakadás, zárlat lehet a rendszerben (elmondás alapján)

mikor gurulunk már egy yót?
Tanácsokat kérnék, nem kap áramot az ac pumpa . (pc41)
Opciónak ez is fent áll. Sőt, akár komplett dobot is lehet onnan venni. Ennyi erővel bármit lehet bontóból, és nyilván olcsóbb is mint egy újat venni/csináltatni. Példának okáért a tankbőröm, ami ha újonnan veszem 30 lett volna minimum, bontóban meg 10. Sőt akkor már tegyük hozzá az apróhirdetéseket is
Elég hozzá a gyári hossz.
Az a helyzet, hogy volt itt nálam egy 2003-as 600-as, amin 900-as lámpa és km óra konzol volt, 900-as órákkal, H4-es régi lámpával, 2002 előtti leömlővel, amire ráfaragták a gyári csövet. Szegény gazdája 4 éve használja így és csak most szembesült ezekkel a dolgokkal, meg még sok mással. Nem tartom elképzelhetetlennek, mivel nem új,hogy az a Leo cső is fabrikált volt már...
ezt úgy írtad mintha egy doboz gyufa ára lenne, szerintem irreálisan sok egy csődarabért, bontóban max 10-ből lehet venni.
Foglalkozik itt valaki bukógomba készítésével?
hát nem egyszerű felhívni a hirdetésben szereplő számot és megkérdezni, hogy ő csinálta-e vagy aki készítette, annak adja meg az elérhetőségét.. kurva bonyolult
Szeszabi megtennéd, hogy raknál fel képet a Leo-ról és az összekötősőről? Lehet a dob PC34 és az összekötő már más pl PC36. Akkor pedig megvenném, ha te megválnál tőle. Köszi előre is.
Az igaz, hogy gyárt, de akkor árban már máshol járnék bőven :). De megkérem szeszabit készítsen pár képet és az segít a döntésben :).
Igen, elvileg arra való. De az a fura, hogy ha arra való miért nem megy fel a régi szerinti 250-esre? Ezért gondoltam, mert Chubby szerint ha az összekötővel volt gond, akkor lehet későbbire való. Egy próbát megérhet Meg hát egy összekötőt bármelyik kipufogós gyárt neked 15-25 ezer ft között
Megnéztem. Valóban a dob méretre ugyanaz. A felfogatásban és az összekötőcsőben van különbség a kettő között, illetve a PC36-hoz adtak egy hővédő lemezt. szeszabinak van egyébként ez a dobja.