Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LÓDARÁZS
Nem merek hátha nekemesnek a hülye Hondások Itt legalább nyugi van, és nem folyik a vér, mondjuk itt is van egy két okos ember, korán reggel meg nem szeretek balhézni. "Én ebéd után szoktam ölni"
Nézz be az indexes fórumra! Folyik a vér!
törpilla?
Az a kékszínű valami ami a segged alatt van
Mi az a Hornet
Ja bocs, most látom, hogy szeretnél egy normális motort : Hornet!
Egyébként nem vagyok rasszista , de ha jól látom neked egy 125-ös Yamaha szöcskéd van ..?
MINEK?
Köszi az igazítást.ÉS mi köze ennek a tigrishez?
Egy "t" !
Sikerült összeszedni "ezt-azt" a hornettről?
Hello!

Felvettelek msnen megtennéd h visszaigazolsz majd...
zsír a gép
akkor volt egy élményed látom
nekem vasárnap volt egy élményem a biztonságiakkal, kicsit sokat ittam
felteszem a képet
ha gondolod vegyél fel msnen, adatlapon a cím...
ja rem összefutunk, mi ottleszünk szept 21-23 szentgyörgyön, jó lenne összefutni.
na csak okosan azzal a rendszámmal, meg a jó öreg rendőrbiztos urakkal

széles utat!
Ui: meg neked jó, biztonságos gumit
Hali! Látom megtaláltál Azért a te géped is ott van a szeren, elvégre Honda Szombat este nyomtam a szabályzást 6 sör után voltak ám lángcsóvák kár, hogy szombaton már mennem kellett, nem tudtad megtesztelni a kicsikét. bazz" A talákozón odajött a rendőr, miért van feltörve a rendszámom, mondtam haver motorja hazafelé meg eltévedtem Keszthelyen, Egerszeg előtt meg igazoltatni akartak rámosolyogtam a biztosúrra, aztán húztam egy kövéret, de nem jöttek valamiért utánam 2óra alatt értem haza, szétfagytam, fél 3-kor feküdtem le, 7-kor meg indultunk családi programra... Röviden ennyi... Remélem még összefutunk valahol, ha más nem, itt v.melyik fórumon, minden nap fel szoktam nézni, van, hogy egész este itt ülök a gép előtt
Na cső!
U.i.
Tedd fel az adatlapodra a Hornetes képet, úgysem ismernek, hadd higyjék, milyen menő géped van
Helloka!

Nagyon ott volt a Hornet Keszthelyen Szewa tesó!
Odavág a motorgyűjteményed, igen szép mind
Remélem összefutunk szept 21-23 balatonszentgyörgy talin!
Addig minden jót, vigyázz magadra

Edem
Hali! Biztos rosszul kötöttél be valamit Az owners manual végén van egy kétoldalas villanyossági térkép-útvesztő:) Sima izzós indexet vettél rá a biztit nem szabadna kicsapnia , lehet valahol letestel, vagy a relé sz*rt be , nézd át a vezetéket, nincs-e valahol becsipődve de amúgy passz...
üdv mindenkinek
kérdésem lenne felétek ha esetleg tudnátok segíteni megköszönném
Lecseréltem a gyári irányjelzöket a horneten de valami nem smakkol mert ha balra kiteszem az irányjelzöt villog igaz kicsit gyorsabban mint szokott de azt tudom miért van ha viszont átkapcsolom jobbra akkor kettöt villan és ennyi biztit kicsapja de csinált olyat is ha jobbra kapcsoltam villogot mind
a 4.Mi lehet a gond?
Természetesen az árban benne van a full szerelés amiben megengedett hogy segítsen az illető, de kisérheti a dolgot csupán szemmel is!
Szia!

Megvan még, épp a hétvégén készülök meghírdetni itt-ott, gondoltam először fórum, legyen mégis egy kis előny a Horneteseknél!
A számom: 70/385-9040

Csörögj ha van vmi kérdés!

Üdv! E.
Szia edee!

Érdeklődnék hogy megvannak e még a tuning cuccok.

Esetleg egy elérhetőséget adhatnál.

Kösz
Hello!

Megvan még a picike?