Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huh, így elsőre érdekes..... Azért az ülés alatti/melletti cső maradhatott volna, szerintem attól Hornet a Hornet.... De azért szép....
Na ehhez mit szóltok
Nagyon sirály a gép ebben a köntösben!
Ha formatervező leszek, akkor rajtam nem fog múlni!
Tiszta pokémonok az új japán nakedek, amikor szerintem pont a klasszikus formák, meg a modernebb blokk a lényege, kevés műanyag, semmi extra, sz.tem rossz irányba mennek el ezzel a japán design-nal szerintem európai piacra nem ez a nyerő. Ott van az Aprillia: a Shiver is futurisztikus, de attól gyönyörű, nem giccses, úgyhogy kéne megintcsak egy jó formatervező nekik. bár otthon lehet fúrni-faragni még mindig
Ja, szép, kár hogy az újak már giccsesek, csúnyák.
Való igaz! Remélem ennyivel beéred....
Azé kékbe szebb
H o n d a - ennyi!
szöveg - ennyi!
hogy lehet ien szép motor gyártani 10es az 5ös listámon is
Szia!1999 hetedik havi. Bocs bovden nem ahoz kellet de az már van. Egy erre való müszerfal+fejidom kellene. Kb milenne az ára.
De most nézem, fordulatszámmérőhőz bovden? Milyen Horneted van?
Csao!

Hornet S van Neked? Tehát gyári fejidomos?
Kellene akkor müszerfal (99-es), konzol, fordulatszámméröhöz bovden, a lámpánál ami van idom, lábtartóra(első) gumi. Most ennyi.
Szia!

Irj, hogy mi kellene még! Aztán megnézem mit tehetek. Akad ez-az!

Üdv! E.
Sziasztok. Nem tud valaki 99-es hornethez müszerfalat vagy valami alkatrészeket.
segítség!

Most hívott telefonon zoohayabusa, hogy spanyolban kicsúszott az autópályán és nagyon csúnyán összetörte magát. korházban van a lába miatt. s.o.s segítség kellene, hogy a megmaradt motort haza kellene juttatni spanyol országból. saját lábán nem jön mert váz törött és nincs eleje sem minden megoldás érdekli normál határokon belül. ha tudtok segíteni tegyétek meg érte. a motor spanyol ország , la hoya-ban található. most tolmácsolom, amit írt, hogy olyan érdekelné aki arra jár és fel venné. ( kamionos, stb) köszönöm és ő is örök hálás lenne! magyarországi száma 13.-tól: 06-70-532-21-89 kinti száma: +353851406755

Kérek mindenkit aki tud segíteni neki üzenyen a látható telefonszámon.

Köszönöm mindenkinek.

busacsabi
Sziasztok, volna két eledó dolgom.
Gyári szélterlő plexi 2005-06-os hornethez 5000 huf-ért és egy narancssárga hátsó üléstakaró idomom.Ermax.Megnézhettek az ermax.fr-en.A plexi 2000km-t futott széllel szemben,a takaró semmit!Az is 5000 huf.

Ha érdekel valakit írjon,hívjon! 06302252745

Kellemes motorozást!
aha. szerintem onnan jön az olaj.de igazából nem látszik pontosan.az biztos hogy nem a hengerből.
Most mér bőgsz Vehetsz még Hondát, mondjuk lehet nem számítják be a GSR-t semmibe , esetleg egy Zhong-shengbe, vagy Kymcoba...
Na, erre gondolsz