a csavarok már ilyenek voltak mikor elhoztam a sráctól.
azt mondta hogy könnyített csavarok.nekem se tetszik,de majd szerzek hozzá sárgát.
A tied is jól néz ki.ez is hasonló évjárat.Azóta van sárga felnicsíkom is,mejd rakok fel képet róla.
Egész egybe van a gép ahoz képest, hogy 2000-2001-es évjárat! Mennyi kilóméter van benne és mitől rózsaszínek a csavarok, le lettek kenve körömlakkal vagy ki lettek cserélve de minek?
Sziasztok!1 250es hornettba töröm a fejem.És szeretném tudni h mennyi lenne az átfújása mondjuk bordórol kékre minden hivatalos hlyeséggel 1ütt.Nincs nagy külömbség a két hornet közt külsőre.És hát ennél max csak olcsóbb lehet.Előre is köszee
Eladó a motorom, ami tetszett elég sok embernek itt is.
3 megoldás van, értelemszerűen lehet kp, lehet hitelátvállalás (1millió amit át kell venni), illetve ha vkinek már van egy hasonló motorja akkor lehet a tuningcucc külön is (értelemszerűen ebben az esetben a gyári cuccok kellenek nekem hogy a motort is el tudjam adni).
Honda CB900F Hornet, 2005 évjárat, 5500km, full átépítve.
Ami eddig át lett építve, bár már egyszer volt róla szó:
- 1000RR első futómű (2005)
- 1000RR alsó villahíd (ezt már módosítani kellett)
- 600RR felső villahíd (módosítva) + KTM állítható magasságú mart aluminium befogó a kormányhoz
- Magura X-Line kónuszos kormány
- 1000RR első kerék
- GSX-R K4 750 radiális féknyergek + radiális főfékhenger + közbetét a féknyergek és a konzol közé
- fém fékcsövek
- alu versenyszelepek
- 954 RR féktárcsák (330mm)
- Carbon sárvédő elöl
- 600RR hátsó kerék (végig átcsapágyazva)
- bukógomba
- Akrapovic titán dob egyedileg legyártott összekötő csővel
- Rizoma állítható lábtartókonzolok
- hasidom (már fényezve)
- ledes indexek elöl - hátul (relé cserélve)
- komoly riasztó
- ledes hátsó lámpa fehér búrával
- felnicsík
- tükrök
- baloldali dekli felcsiszolva
- Hornet 600 duplaoptikás fényszóró (2006)
- K&N sportlégszűrő
amit még érdemes talán megemlítenem, h. tök új gumik vannak rajta (Diablo Corsa), ez érdekes lehet akkor is ha vkit csak a tuning része érdekel, nem fogok gumit szerelgetni, ez marad a kerekeken.
A motort odaadom kompletten 1,85millióért, ha vkinek a tuning része kell az 550e! Számoljatok utána egy picit és kijön, h. ez igencsak vissza nem térő alkalom!
50e Ft-ért odaadom az egészet. (Fejidom (3db-ból áll), konzol, plexi, fényszóró)
Bontósok a 3 műanyagot szokták adni 50 ezerért. A többi lenne a másik ötven, tehát ez a bontós ár fele!
Műszerfalam csak 900-as Hornethez van per pillanat!
Jó a cumó, hát valami hőálló ragasztó kéne, de le is lehessen venni, úgyhogy jó kérdés, ajánlanám a fekete szigetelőszalagot, vagy 2 db önmetsző csavart . Nem mondták, ahol vetted, mivel érdemes felteni A belseje lakkozott, vagy milyen? ha natúr karbon belül is, a ragasztóval sz.tem vigyázni kéne, hátha megoldja a karbonrétegeket összetartó műgyanta-szerű cuccot... Kuplungdekninél láttam ilyet, de ott az olajbetöltő, meg a bowden-kar cucc tartja, gyújtásdekninél nemtom...Okosabb nem lettél bocs Nézz át tuning, vagy hasonló fórumra is, max tedd ki az üzenőfalra a problémád
HAHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! MI VAN HORNETESEK? MINDENKI NYARAL? Megint döglött a fórum! Kinek van 16-os felni a darazsában? Hogyan szerzett hozzá elsőgumit? Vett a boltban? Mert az nem gyó! nekem óccsón kell! Várom a tippeket!
Össze kellene számolni pontosan. Igazság szerint az a baj, h. nem elég a két villaszár, magával ránt egy csomó mindent. Cserélned kell az alsó-felső villanyakat, a kereket, a féknyergeket, a féktárcsákat, a sárvédőt, + az egyedi apróságok. Nagy vonalakban ennyi. Olyan 250e-300e kb., attól függ mit mennyiért tudsz megszerezni. Villaszárakat tudok féknyergekkel, 100e az ára, talán első sárvédőt is, de kereket (kb. 50e körül) szerezni kell, meg alsó-felső villahidat (kb. 35e környéke). ha komolyan érdekel akkor csörögj rám, elmesélem pontosan mi hogy van!
70/385-9040
Délután 2-re gurulást tervezek, olyan kis lightosat.
Indulás a Szentendrén lévő OMV kútról.
Útvonal...Pomáz- Dobogókő felé Esztergom - át a hídon Szlovákia - Majd Letkésnél vissza - Szob - Vác - Budapest ))
Várok mindenkit! Aki csatlakozna, dobjon rám egy üzit...06/20 7713941
azt mondta hogy könnyített csavarok.nekem se tetszik,de majd szerzek hozzá sárgát.
A tied is jól néz ki.ez is hasonló évjárat.Azóta van sárga felnicsíkom is,mejd rakok fel képet róla.