Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak permetet látok nem vészes.a hengerek mögött a kuplung oldalon van egy gomba és egyesek szerint annak a tömítése rossz.nem látszik igazából hogy honnan jön.
Ja, minek szólsz bele Ez itt nem ám valami Gsr-fórum . Tudjuk, hogy a Gsr alatt akkora olajtócsa áll, hogy a Greenpeace egész nap demonstrál a házadnál , de egy Hondán ez olyan ritka, mint fehér holló Naszóval, pontosan honnan is jön az olaj, és csak szivárog/könnyezik, mert akkor nem gáz, vagy csöpög-folyik, mint a Suzukikból , mert akkor az gáz. Esetleg csak olajpára-lecsapódáa van rajta
na ! csak szépen !
Akkor minek szólsz bele?
Soha ! mert mi gsr-t vettünk !
Hali mindenkinek.

Segítsetek!

észrevettem a hengerek mögött egy kis olajfoltot.van a blokkon a kuplung felől egy kütyü amiből kijön két vezeték,valami érzékelő.Lehet hogy ott szivárog az olaj?
volt valakinek ilyen?
Én nem hiszem hogy lesz új fazer,itt van most azj S2-es,végülis ugyanaz a széria gyengébb változata,szerintem nem lesz új,ezzel kell barátkozni most!
Real!
Az a vicc, hogy en is pont ezen a ket motoron gondolkodom, de nekem mar inkabb a Hornet fele huz a szivem.
Azt viszont nagyon szeretnem tudni, hogy vajon Fazerbol lesz-e uj 2008-ra, vagy csak a szokasos rancfelvarrasokat kapjuk...
A Hornet szerintem kezesebb, meg sokkal szebb hangja van, ugyanannyit fogyasztanak, hiába injektoros a yamaha. Ja, meg alul jobban megy a Hornet, a yamaha pörgősebb. Fék-futómű ugyanaz, Élőben szebb a Hornet, az FZ-6 nem olyan szép, mint a képeken
Gondolkozom rajta erősen,igazából a fz6 yamahán,és a horneten gondolkozom,de még dönteni nem igazán tudtam,a fazert már kipróbáltam de horneten még nem ültem,viszont jókat hallok róla,hogy nagyon kezelhető,városban nagyon ajánlott,de ha túrázni akarsz arra is nagyon jó!
Egyébként a 2004-utáni aminek már digitális a műszerfala az tetszik nagyon!
Semmi karbantartást nem igényel, fogyasztás 6-7 liter körül, mint minden motoron, injektorosok max fél literrel kevesebbet esznek de a Hornet blokk karburátorral tökéletes. csak nem akarsz darazsat venni? nagyon jó motor, kezesebb, mint egy bicikli, de ugyanakkor menni is tud , ha odahúzod neki:) Meg legalább nincs rajt felesleges elektronika, ami elromolhat, azért is jobb a karbi, az új gépeken csak az Euro-3-mas norma miatt van injektor, nem azért mert a karbi rossz lenne
Tudja valaki h 2001es horneten ki lehet-e cserélni a 2004es lámpáját műszerfalát tehát végülis a fejét?Mondjuk ha szereznék 1et bontóbol.
A karburátor milyen karbantartást igényel egyébként?
Fogyasztásban van szerepe?mennyit fogyaszt amúgy a 600-as vegyes használatnál?
2007-től injektoros, 2006-ig az F3-as CBR blokkja van bent, módosítva picit
Sziasztok!

A 2005-ös Hornet az még karbis vagy az már nem?
Azért mielőtt elviszik, küld meg úgy izomból utoljára, és miután elment, nyugodtan sírj csak
Nekem annyi mákom van ,hogy ehhez egyik banknak s incs köze!
ŐŐŐ Az enyém még
A pénz nagy úr az enyém is sajna még félig a bankké Sok sikert az eladáshoz! Ha túramotort vennék, mondjuk előbb vennék fejidonos Hornetet, mint Banditot, vagy Z-t
Mert sajna most egyenlőre másra kellene a pénz
aztán majd lessz ám azért másik,talán már jövőre
Miért kell eladni azt a szép motort
Sziasztok!

Eladó egy 2002-es Hornet 600 S motor Kitűnő állapotban 14.000 Km -rel

Érdeklődni Zoli : 06702997972
Beírtam a google-ba, és valami rovar képei voltak. Olyan méhecske, vagy mi. De az nem csíp? És ha allergiás vagyok a darázscsípésre? Nem tudom, hogy a CB 600-as fórumon miért vannak bogarasok
nem tudsz olvasni?LÓDARÁZS!NE M MOST KELL FÖZNI BAZZEG
Ló micsoda Garázs vagy Varázs Dará(z)stésztáról már hallottam
LÓDARÁZS!