Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így néz ki.
Itt találsz hozzá sárvédő elemet.
http://ricambiweiss.almalki.de...
Utána egy kis Autodesk Inventor, lézervágás, szinterezés és valami ilyesmi a vége
Má ne :D
Csörgess meg lécci
most nézem a képeket, névről nem is tudtam hogy Te Te vagy Mikor jöttök megint felénk ? Hétfőn megyek pestre ha esetleg ráérsz összefuthatnánk
és volt már aki cserélte és elhallgatott a kuplungja ? 36ezer van a motorba, csak nem szabadna hogy szóljon
Korábban Chubby írta, hogy a kuplung csapáy miatt szól. Az enyém is ilyen. Az ára miatt hagyom szólni :D.
Sziasztok! Volt tegnap a Hringes nyílt nap gyorsabb csoportjában egy Hornet. Abszolút megállta a helyét a gyors csoportban, ezúton is gratula neki, ha itt olvassa. Illetve ez esetben kérdeznék is tőle.
Ilyennel vettem, csak az indexnél szélesíteni kellett hogy elférjen a rendszám tartó tábla. Meg lefóliáztam feketére.
"Alföldi gyerek" vagyok
Ha lesz remélem postán is megoldható.
Köszi amiért megnézed.
Már veszem is a sisakom és tolom ki a mocit!

áááá de jó lenne, de ma is meló van..
Kisasszony... A "kiteregetem az életem" oldalon írtam, hogy megérkeztek a hőn áhított kapcsolók, de mivel ezt preferálja, itt is jelzem ezt az örömteli tényt
Ha esetleg tolna megye környékén vagy Szekszard-Bp útvonalon valahol,lehet tudok segiteni. Holnapra megnézem pontosan milyenek vannak itthön.
milyen rendszámtábla tartód van ha megkérdezhetem?
sziasztok. olyasmi kérdésem volna, hogy át szeretném csinálni a rendszámtábla tartót valami sportosabbra, illetve a traktor irányjelzoket lecserelnem 2003 as hornetomon valami jobbra, hogy nem e tuggyatok nincs e valami utangyartott elem a helyére. mert szetvagdosni nem szeretnem. elore is koszi a segitseget
én már 3 műanyag dekni csavart hagytam el, nemsoká rendelek pár újat szerintem nyomok bele kis menetrögzítőt mert már unom.
Hát ilyet nem hiszem, hogy találni fogsz. Mondjuk nem nagy tétel még 4 db sem. Ha nem kell e betű párezerből megvan.
Csodálkoztam is rajta! Valami elfáradt...
Ha nem jön össze használt akkor lesz új
Ezeket szét lehet szedni?
Pedig ez nem is V2, hogy rezegjen
igen-igen, ezeket ismerem, de infot (ertheto okokbol) nem adnak ki.
nem hibakod olvasasra kell, hanem diagnosztikara, monitorozasra.
azert koszi a valaszod!
Mikor indulunk?:-)
Sikerült elhagyni megint valamit a motorról menet közben, most az index búrát!
Nincs valakinek "véletlenül" ilyen? Egy darab vagy egy pár.
Egy jó dolog van a Hondánál, hogy könnyen kivillogtatható a hiba, mindenféle kütyü nélkül. A gyári szoftver a legjobb, de marha drága (450.000.-). Gyárt hozzá a HealTech is hibakód kiolvasót. Ago forgalmazza 40ezerért. Szerintem hobby használatra felesleges.
csinalni, sajatot.
fizikailag mar meg van a kapcsolat a motor es egy arduino kozott, egy soros--k-line interfesszel. csak a pontos baudrate es protokoll ismereteben konnyeden mennenek a tovabbiak.. probalkoztam par szokvanyos baud rate-tel es nehany protokollal, de oscilloscope hianyaban nem latom, hogy tortenik-e valami ECU oldalrol. adatot nem tudtam olvasni, de a szkoppal lehetne latni, ha lenne valami, de az nincs.. maradna a pontos info:)