Sziasztok! Volt tegnap a Hringes nyílt nap gyorsabb csoportjában egy Hornet. Abszolút megállta a helyét a gyors csoportban, ezúton is gratula neki, ha itt olvassa. Illetve ez esetben kérdeznék is tőle.
Kisasszony... A "kiteregetem az életem" oldalon írtam, hogy megérkeztek a hőn áhított kapcsolók, de mivel ezt preferálja, itt is jelzem ezt az örömteli tényt
sziasztok. olyasmi kérdésem volna, hogy át szeretném csinálni a rendszámtábla tartót valami sportosabbra, illetve a traktor irányjelzoket lecserelnem 2003 as hornetomon valami jobbra, hogy nem e tuggyatok nincs e valami utangyartott elem a helyére. mert szetvagdosni nem szeretnem. elore is koszi a segitseget
igen-igen, ezeket ismerem, de infot (ertheto okokbol) nem adnak ki.
nem hibakod olvasasra kell, hanem diagnosztikara, monitorozasra.
azert koszi a valaszod!
Egy jó dolog van a Hondánál, hogy könnyen kivillogtatható a hiba, mindenféle kütyü nélkül. A gyári szoftver a legjobb, de marha drága (450.000.-). Gyárt hozzá a HealTech is hibakód kiolvasót. Ago forgalmazza 40ezerért. Szerintem hobby használatra felesleges.
csinalni, sajatot.
fizikailag mar meg van a kapcsolat a motor es egy arduino kozott, egy soros--k-line interfesszel. csak a pontos baudrate es protokoll ismereteben konnyeden mennenek a tovabbiak.. probalkoztam par szokvanyos baud rate-tel es nehany protokollal, de oscilloscope hianyaban nem latom, hogy tortenik-e valami ECU oldalrol. adatot nem tudtam olvasni, de a szkoppal lehetne latni, ha lenne valami, de az nincs.. maradna a pontos info:)
http://ricambiweiss.almalki.de...
Utána egy kis Autodesk Inventor, lézervágás, szinterezés és valami ilyesmi a vége
Ha lesz remélem postán is megoldható.
Köszi amiért megnézed.
áááá de jó lenne, de ma is meló van..
Ha nem jön össze használt akkor lesz új
Pedig ez nem is V2, hogy rezegjen
nem hibakod olvasasra kell, hanem diagnosztikara, monitorozasra.
azert koszi a valaszod!
Nincs valakinek "véletlenül" ilyen? Egy darab vagy egy pár.
http://eztnezdmeg.com/kanyargo...
fizikailag mar meg van a kapcsolat a motor es egy arduino kozott, egy soros--k-line interfesszel. csak a pontos baudrate es protokoll ismereteben konnyeden mennenek a tovabbiak.. probalkoztam par szokvanyos baud rate-tel es nehany protokollal, de oscilloscope hianyaban nem latom, hogy tortenik-e valami ECU oldalrol. adatot nem tudtam olvasni, de a szkoppal lehetne latni, ha lenne valami, de az nincs.. maradna a pontos info:)